argus
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2003
- Poena
- 604
Desilo mi se pregorevanje (ne totalno) cd sony,cdrw sony crx230,dvd liteon.Sve mi se to desilo kada sam stavio novo napanjanje
normalno jeftino.dali je to moguce?! ne odmah ali otprilike zadnje sto sam ugradio bio je dvd plejer liteon kupljen 02.02.2005 a veceras je pri gledanju filmastao sam.cdrw sony crx230 radio od novembra i mpar dana posle nove godine...
NA +12 V NON STOP JE 13.33V.U JEDNOM MOMENTU DIZE I NA 13.80 DELIC SEKUNDE.PROBANO SA UNIMEROM I SOFTWERSKI UZ POMOC MOTHERBOR MONITORA.USPUT IMA LI NEKO KO POPRAVLJA TE REZACE SONY CRX 230 I KOLIKO BI TO KOSTALO.
sony cd - izgleda crko motor ali se inicijalizuje u post-u i win xp i otvara tray
sony cdrw - zakuca odmah u postu ali otvara tray
dvd pl.-vidi ga bios i win ali nesvetli lampica i ne reaguje na eject dugme sutra ga vracam prodavcu posto je jedino on u garanciji (i napajanje je u garanciji)
MOLIM ZA NEKE SAVETE I IDEJE koje napajanje i vredi li dati 1500din za neku "egzotiku". :wall: :smash:
kao sta ima da mi preporuci mail mi je [email protected] unapred zahvalan
NA +12 V NON STOP JE 13.33V.U JEDNOM MOMENTU DIZE I NA 13.80 DELIC SEKUNDE.PROBANO SA UNIMEROM I SOFTWERSKI UZ POMOC MOTHERBOR MONITORA.USPUT IMA LI NEKO KO POPRAVLJA TE REZACE SONY CRX 230 I KOLIKO BI TO KOSTALO.
sony cd - izgleda crko motor ali se inicijalizuje u post-u i win xp i otvara tray
sony cdrw - zakuca odmah u postu ali otvara tray
dvd pl.-vidi ga bios i win ali nesvetli lampica i ne reaguje na eject dugme sutra ga vracam prodavcu posto je jedino on u garanciji (i napajanje je u garanciji)
MOLIM ZA NEKE SAVETE I IDEJE koje napajanje i vredi li dati 1500din za neku "egzotiku". :wall: :smash:
kao sta ima da mi preporuci mail mi je [email protected] unapred zahvalan