Axis je napisao(la):Ma kakav krs!!!jel imatevi nesto u CM da se nadogradjuju stadioni!??I znas koliko ide brze u FAu nego u CM!!!Jedna sezona se u Fau zavrsi za 1h a u CM moram da se smaram oko 2 meseca,a i nemate nikakav 3d prikaz utakmice![]()
![]()
Midgard je napisao(la):CM jeste realniji i detaljniji i vise lici na simulaciju menadzera nego PM ali zar nije lepse kad imas mogucnost da gradis stadion.A u ostalom sta ako npr. uzmes tim iz divizije i za par sezona predjes u prvu ligu a stadion ima 10,000 mesta max.To bi bilo malo glupo!!!
Poz.
cheers
Gravedigger je napisao(la):Premier Manager je zakon! E sad ono sto je za pohvalu, ili pak za osudu, ja sam trenutno u sezoni 2068-2069.boom
nikolica je napisao(la):A jel neko meni moze da kaze gde ja na netu mogu da nadjem Premier Manager 99 da downloadujem???? Aj ako neko zna neke sajtove gde mogu da downloadujem igrice neka mi se javi hvala!
Nisam ni znao da ima taj nastavak.Agilni je napisao(la):Ljudi, prvo da rascistimo nesto. Vi ovde diskutujete o tri razlicite igre! Doduse, dve su slicne, a jedna znatno drugacija. Ovako...
@Midgard - Naslov thread-a nije dobar. Trebalo bi da bude FA Premier League Manager 2002, posto Premier Manager nema verziju za 2002 godinu (barem ne za PC).
@Sime - EA nije stavio shapu na PM, vec je zapoceo potpuno novu franshizu sa FA-PLM, cini mi se 2000.godine, mozda i '99.
Premier Manager firme Gremlin Inc. je mnadzerska simulacija sa dugom tradicijom. Najuspesnije su bile verzije 98 i 99 (jako su slicne) koje su bile popularne isto koliko i tada aktuelne CM2 i CM3. PM je tada nudio jednostavnost kontrole timova i uopste menadzerisanja do najsitnijih detalja, ali sa ne mnogo fudbalskih elemenata (mnogo toga je bilo automatizovano), znaci bas opustajuca igra u kojoj je bilo moguce graditi stadione, parkinge, prodavnice u okviru stadiona... i pratiti utakmice u enginu Actua soccer-a (jedina pretnja FIFA serijalu na PC-u u to vreme), sto je tada izgledalo sasvim dobro.
FA Premier League Manager je pokusao da bude nesto sareniji CM sa utakmicama u enginu FIFE, ali mu je nedostajalo nekog smeka (EA valjda...)
O Championship Manager-u ne treba da pricam, posto se i nije mnogo promenio od tada (svake godine sitna unapredjenja i vise podataka).
Danas ovako stoje stvari... Championship Manager svi znamo sta je (ukoliko ste bas zagrizeni fudbalski fan, ovo je nesto najsavrsenije,), FA Premier League Manager EA Sports-a je prerastao u Total Club Manager, a poslednja verzija je 2004, dok je Gremlin puk'o. Medjutim serijal Premier Manager se odrzavao nekako na konzolama, a prosle godine je izasla i verzija za PC (naziv Premier Manager 03/04) u izdanju Zoo Digital Publishinga. Probao sam taj posledni PM i preporucujem ga svakome ko je uzivao u starim, dobrim i opustajucim verzijama 98 i 99, posto su sacuvane mnoge stvari iz tih ranijih, gde sam, secam se igrao gomilu sezona da bih imao celu prvu 11-oricu sa 5 zvezdica (Mijatovic uz Ronalda).
DejanNS je napisao(la):Premier Manager i CM ne mogu bas da se porede. svi znaju kvalitete CM ali svako ko je igrao PM98/99 mora da prizna da je igra imala neki smek i na neki drugi nacin zadovoljavala menadzerske porive.
P.S. ali ajde da neko proba da odigra za jedno popodne sa tri drugara u Hot Seatu celu sezonu na CM?
e pa nece moci. Za to je bio sjajan i neprevazidjen PM!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari