Baltazar34
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.07.2006
- Poena
- 304
Ljudi mozda je negde i bilo ovo ali imam malo specifican problem pa bih molio bar ako ne nisacim drugim da mi se pomogne bar sa nekoliko linkova da me uputite kako da resim problem.
Naime digao sam pre oko nedelju dana SMF forum na smffreehosting.com i kao sto verovatno znate nemam ftp. Posto je forum na besplatnom domenu co.nr nije problem promena adrese kada se promeni host, nego ne znam kako da u celosti ceo forum fizicki prebacim na novi host, posto nemam ftp da ga skinem pa da ga ponovo uploadujem.
Razlozi zbog kojih menjam host su: 1. ovaj je spor 2. nemam ftp i nemogu da ubacim skoro nista 3. nemam podrsku za multilang, vec samo za eng...
Pa bi molio one koji se bar malo razumeju u problematiku da mi pomognu.
Unapred hvala, Baltazar
PS: ukoliko tema nije na predvidjenom mestu molim da prebacite
Naime digao sam pre oko nedelju dana SMF forum na smffreehosting.com i kao sto verovatno znate nemam ftp. Posto je forum na besplatnom domenu co.nr nije problem promena adrese kada se promeni host, nego ne znam kako da u celosti ceo forum fizicki prebacim na novi host, posto nemam ftp da ga skinem pa da ga ponovo uploadujem.
Razlozi zbog kojih menjam host su: 1. ovaj je spor 2. nemam ftp i nemogu da ubacim skoro nista 3. nemam podrsku za multilang, vec samo za eng...
Pa bi molio one koji se bar malo razumeju u problematiku da mi pomognu.
Unapred hvala, Baltazar
PS: ukoliko tema nije na predvidjenom mestu molim da prebacite
Poslednja izmena: