Bio korisnik Telenor-Yettel-a preko 20 godina sa jednim brojem, ostao sa drugim brojem još u njihovoj mreži. Za više od 20g korišćenja usluga nisu ni na koji način pokušali da se potrude da me zadrže kod sebe i u decembru sam doneo odluku da promenim operatera zbog određenih servisa koje mi je ponudio drugi operater, a koji su važni za posao koiim se bavim. Podnošenjem zahteva za prelazak kod drugog operatera kreće šikaniranje, pozivi u večernjim satima gde mi nude neverovatne popuste i uslove da bi ostao i na karaju, kada nisam podlegao pritiscima šalju sms poruku gde mi se prvi put obraćaju sa Ti, u fazonu izdao si nas... Nakon toga mi i dalje stižu računi na mail za plaćanje usluga po drugom broju koji đi je ostao kod njih i koje uredno plaćam kao i u predhodnih 20g. Noćas mi je stigla poruka od novog operatera da mi je isključena usluga zbog duga kod starog operatera. Nekako ih dobijam preko ženinog telefona gde saznajem da postoji jedan račun-poslednji koji su poslali poštom posle svih ovih godina i slanja računa mailom, a koji nije stigao do mene...Na moju molbu da mi pošalju račun na mail rečeno mi je da to ne mogu već mogu samo da mi izdiktiraju podatke za uplatu preko tečefona, znači da platim nešto bez uvida u račun, ili da probaju ponovo da mi pošalju poštom jer su takva pravila... pravila koja nigde ne pišu... Izvršio sam uplatu odmah i nadam se da će biti odmah proknjižena i da će mi novi operater brzo aktivirati uslugu...pored ovoga od momenta prelaska na novog operatera stižu mi svakodnevno hakerske sms poruke, koje mi nisu stizale pre prelaska, tako da mi je broj verovatno završio zahvaljujući Yettelu na darknetu... Sada su me definitivno ubedili , da moja porodica i moja firma više nikada neće koristiti Yettel usluge, a takav ću predlog dati i svima koje poznajem i koje ne poznajem.Veliko razočarenje!!!