- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 319
Koliko bih realno dobio u performansama(mislim na igre i video obradu), ako bih zamenio ovu moju MB i CPU iz "moja masina", za Pentium 2180 klokovanog na 3.0-3.2GHz i Biostar T-Series TP35D2-A7?
Ova varijanta je isplativa smo u slucaju a ne doplacujes novac.Mislim da svaka doplata nema smisla jer ne opravdava ulaganje u procesor koji polako postaje prevazidjen.Pametnije je uloziti novac u nadolazecu seriju procesora 5xxx koji ce verovatno biti povoljan sto se cene tice i koji nudi odlicne OC mogucnosti
Covece ne zezaj se , predji na Intel.
Godinama sam bio na Athlonima i ludeo zbog toga, iako je po meni intel uvek bio sa boljim optimizacijama i instrukcijama.
Dobitak u perfomansama bi ti bio i veci jer novi inteli imaju odlican sse4 koji daje i 50% brze perfomanse u video kompresiji (u aplikacijama koje su tako napisane).
Ako ti treba za igre i video obradu nema dileme - Intel!
:S:Covece ne zezaj se , predji na Intel.
Godinama sam bio na Athlonima i ludeo zbog toga, iako je po meni intel uvek bio sa boljim optimizacijama i instrukcijama.
Dobitak u perfomansama bi ti bio i veci jer novi inteli imaju odlican sse4 koji daje i 50% brze perfomanse u video kompresiji (u aplikacijama koje su tako napisane).
Ako ti treba za igre i video obradu nema dileme - Intel!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari