Šta je novo?

Prekid punjenja baterije

vddutina

Cenjen
Učlanjen(a)
31.10.2013
Poena
170
Ljudi, imam neki elitebook 6930p, i kad ga priključim da se puni na svakih 10 sekundi prekida punjenje, ali bukvalno na svakih desetak sekundi. I ništa ne diram, sam prekine punjenje sam nastavi ne diram ni lap ni punjac. E sad da li je do punjača ili do dc konektora? Našao sam punjač ali za 27e,nemože za njega univerzalni, nebi da pljunem lovu a punjač valja. Kako uopšte da proverim šta je problem?

Evo još jedna informacija. Kad prekine punjenje piše plugged in not charging a kad počne ponovo
plugged in, charging. Verovatno onda nije punjač problem jer ga vidi uvek priključenog?

Jel si probao bez baterije da ga koristis samo na punjacu?

Jesam. Radi on na punjaču bez problema. Kako mi se čini da je to bug windows 10. Neka zbrka sa driverima. Bar sam tako našao po drugim forumima. I nema rešenja izgleda. Mada sam ja sinoć uspeo da je napunim do kraja. Do 90% je ludovao, malo puni, malo ne puni a kad je došao na 91% ostalo je napunio do kraja bez prekidanja.

Jesam. Radi on na punjaču bez problema. Kako mi se čini da je to bug windows 10. Neka zbrka sa driverima. Bar sam tako našao po drugim forumima. I nema rešenja izgleda. Mada sam ja sinoć uspeo da je napunim do kraja. Do 90% je ludovao, malo puni, malo ne puni a kad je došao na 91% ostalo je napunio do kraja bez prekidanja.
Možda jeste ali ne mora da znači, treba da utvrdiš.
Butuj Linux mint sa fleške i koristi ga par sati (surfuj, pusti youtube itd) pa ako tamo nema problema sa punjenjem tada je do windowsa ili nečeg drugog u windowsu.

Definitivno je do windows 10. Nema prekida uopšte kad podignem mint sa fleške, a posle opet na winu prekida, ali sad prekida negde kad napuni na 80% i prekida tako na svakih par sekundi dok ne dodje do 92,93% i onda nema prekida do 100%.Ništa ,neka ga ovako, nema predstavu šta da mu radim.

Nazad
Vrh Dno