... u drugoj sobi, i cale je tako genijalno namestio da ni promil hladnog vazduha ne ulazi u moju sobu 😀FAQ je napisao(la):A klima je...? :d
Ma pusti to... ovo je nesto slucajno, nije tako uvek. Meni generalno ler bude na 50-ak stepeni, mozda cak i vise... moras imati u vidu cinjenicu da sam oborio klok na 2.3 giga, pritom spustio i voltazu...Typhoon.X je napisao(la):Pa znam da je OK temperatura 😀 ali vidim da je CAR -u 42 na idleu u vrelijoj atmosferi i to na 2000RPM (!!!!), M3 -u u Podgorici (gde predpostavljam da je josh toplije) isto tu negde i to na 2500Mhz (!?) tako da mi ovo moje izgleda mnogo :d
CAR je napisao(la):Ma pusti to... ovo je nesto slucajno, nije tako uvek. Meni generalno ler bude na 50-ak stepeni, mozda cak i vise... moras imati u vidu cinjenicu da sam oborio klok na 2.3 giga, pritom spustio i voltazu...
A inace me ta temperatura ne interesuje, vise volim da sam u tisini (zato toliko i inistiram na tih minimum obrtaja)... full load je bitan, bitno je da ne puca, da nema BSOD-eva... ko jos gleda temperaturu u idle-u 🙂
I opet, kad mi ode na full load-u preko 70 stepeni, ja se i dalje ne zalim... dokgod ne puca, sve je OK 😉
Vojkan je napisao(la):Ma mnogo je bre 70c! :d
Da znas da sam jako zabrinut za zdravlje svog procesora... :d:d:dVojkan je napisao(la):Ma mnogo je bre 70c! :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari