aleksandra74
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.06.2012
- Poena
- 170
Sa ovim programom sad je ukljuceno i drugo...dobar program skinuo sam oko 5 stepeni.B950 ionako ima samo 2 jezgra a vuk mu jedno iskljucuje.
Hvala na analizi. Znaci ovaj model i procesor su bas predvidjeni na visokim temp. da radi. Po prilicno je ugrejan, podrucije oko touch pad-a zna bas toplo da bude.
Zanima me koje bi postolje za hladjenje preporucili za ovaj laptop? Da bude udoban, da ne odigne previse laptop, da smanji dobro temp. a da moze da se iskoristi i za neki naredni laptop?
Slozio bih se. Iduci laptop (pre ovoga sam imao 2 laptopa) nece biti HP, najvise zbog rasklapanja i sklapanja...Баш ме занима да ли би та цена важила за овај HP лаптоп, прво му се скидају три дела одозго па неколико каблова па цео екран па 22 шрафа па се онда дође до вентилатора. Зато ја и даље нисам очистио ... мада бих можда могао да то коначно урадим.
Imam asus k53e skoro pet godina, nikada ga nisam cistio itd :-devil-: . otisao mi hard pre nekih meseca dana i juce kupim novi i zamenim (lako se menja hard na ovom modelu, ima samo jedan poklopac) instaliram win 7. Koristio sam drugi za to vreme pa sam se odvikao od ovog, sve vreme mi vrti ventilator i temp mi je na 80. Da bih ga ocistio i zamenio pastu moram ga rasklopim celog pa mi je ipak bolje da platim nekom da ne zeznem nesto. Interesuje me hoce li posle toga biti koliko toliko normalna temp i da mi se ne pali ovako cesto kuler na maksimum, ne mogu ga slusam vise
Pogledajte prilog 209983
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari