doggmania
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.01.2009
- Poena
- 390
Eh....Komp mi je star 11 meseci, Acer 5920g sa t7500 i 8600m gt 512 ddr3. Pre jedno 4 meseca mi se desavalo da kad startujem racunar tj slika (pri startovanju) bude crna i odjednom krenu neki bagovi tj artifakti u vidu ljubicasto/zeleno/plavih crtica i tad restartujem komp i radi normalno. Danas, u toku igre mi se usporila igra i krenule crne tackice i vratio sam se u 2d gde su nastavile tackice i tada sam restartovao racunar. Posle 30ak min sam upalio racunar i odradio 2x BurnInTest po 15 min, i oba puta je prosao sa temperaturom oko 80 stepeni (grafika). Da li je ovo znak da je otisla graficka ili ima nade da je "samo prasina"? Da inace se pri igranju NFS od jedno 5 minuta graficka ugreje do 83 C (imam i notepal ukljucen u max brzini). Sutra nosim u servis da vide sta je, ali posto mi je komp jos 30 dana u garanciji a oni ce ga verovatno drzati toliko tako da ga sigurno nece popravljati. Opet pitam
sta mislite da li je graficka u pitanju ili prasina, posto sam imao gore pomenuti problem prilikom startovanja racunara da se pojavljuju artifakti?
Edit: Graficka u leru je 57 stepeni pri max brzini notepala, dok procesor oko 34.
Edit: Graficka u leru je 57 stepeni pri max brzini notepala, dok procesor oko 34.
Poslednja izmena: