kobaya je napisao(la):Kupi "Iceberg IB-125, PCI ventilator",stavi ga u PCI ispod graficke.Resilo problem sa 9800pro,znatno joj spustilo temperaturu.Imas ga u Veritasu.
jorgovan je napisao(la):Hvala na informaciji. Ja sam razmisljao da nekako pricvrstim tu izmedju jedan 10cm ventilator, koji bi palio prekidaces samo kad se igram (jer se samo tada i greje).
Koliko buke pravi Iceberg i koliko je para?
jorgovan je napisao(la):Nakon modovanja, klokovanja i slicnog MSI 6800le mi je u idle (2d) na 62-65 stepeni. Nakon 3kruga 3d marka je na oko 72. Jer smem da ostavim karticu da radi na tim temperaturama??? Nemam anomalija u prikazu.
Bu2 je napisao(la):Ako oces da je ladna , moraces da busis ja nisam imao mira dok je nisam probio(mislim na komp. 😀 ) i smanjio sam temp. za preko 30%, eto slike pa ti vidi.
Bu2 je napisao(la):Nije bucno jer u normalnom radu (tekst , internet...) smanjim preko kontrolera sve na minimum tako da se bukvalno nista ne cuje , jedino kad ukljucim igre tada je sve na max.i onda se cuju , ali nije strasno posebno kad je igra dobra zadnje na sta obracam paznju su ventilatori .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari