Šta je novo?

Predlog (konzole)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
2.4 je prilicno slabo?
aman, imam GIGA I PO RAMA i najjacu graficku karticu koja postoji kod nas?!?!?!
mislis da ce 600 herza nesto promeniti????
smesno.
to je bezobrazluk totalni sta rade, i jednostavno necu vise da se nerviram oko hardvera, drajvera, tvikovanja i moljenja pred racunarom da bi nesto radilo kako treba.

moja poenta upravo i jeste u tome da za ljude koji nemaju mnogo para za odrzavanje svog racunara a vole da se igraju treba da uloze novac u konzole.

daleko od toga da sam jedini koji ima konzole i racunar...veruj mi. i za lepo igranje na konzoli cak nije potreban ni ovaj ekran od 72, imam dosta poznanika koji imaju kvalitetne 54cm ekrane i sve izgleda sjajno.

NFS2 ?!??! mislis na underground2 nadam se.
ne znam samo kakve veze ima projektor sa pc-a sa celom pricom? projektor kosta oko 200 000 dinara da valja, i ne vidim ko ce to da koristi za igranje. poredjenje je totalno neprimereno.

iju iju... shta se sve nece ovde prochitati...

paz bogati ima i kvalitetan flat tv od 72 cm za 24k din da se uzme? ajde ja tebi dam pare i ti meni kupish odmah jedan komad... boze boze...

po milioniti put d3 je ono shto je i najavljivan da ce biti... to shto se nekom ne svidja takva igra je stvar ukusa... ako neko hoce inteligentnu igru nek uzme nexus jupiter incident.. onako bash lepa igrica u odnosu na bisere sa konzola...

japanci naravno nisu glupi ali imaju veoma specifichan smisao za zabavu.. neko to moze okarakterisati 'glupim' shto svakako nije tachno ali se moze reci da su po tom pitanju malo perverzni (kao i u svemu ostalom :)) (ko je video na shta liche njihovi zabavni video-saloni jasno mu je)

A sto ne predlozite da se u skupstini posle izglasavanja zakona o izjednacavanju cetnika i partizana, izglasa i zakon o ravnopravnosti konzolasa i PC igraca? (-;

Ovo je kao pixel peeping u fotografiji... Nije vazno kakva je fotka vec koliko suma ima kada se uveca 200% na ekranu... )-;

Boyce je napisao(la):
PS. Zna li neko koja masina je unutar XBOX1. Nesto sam cuo da je GF3 unutar njega.
Ako me sećanje dobro služi, GeForce 3, Cely na 733 MHz i 256 MB memorije.
Xbox 2 (Next) i PlayStation 3 će biti prave ZVERI i potpuno će mogućnostima nadmašiti PC računare.

morbius je napisao(la):
1.Ako me sećanje dobro služi, GeForce 3, Cely na 733 MHz i 256 MB memorije.
2.Xbox 2 (Next) i PlayStation 3 će biti prave ZVERI i potpuno će mogućnostima nadmašiti PC računare.

1.nije cely
2.kako da ne ;)

sve je to ljudi stvar ukusa, nekom D3 los nekom odlican (meni engine preterano dobar i samo cekam igre sledece godine bazirane na njemu). neko moze da igra The Chronicles Of Riddick na konzoli meni je to ocajno na onom bangavom gamepad-u i td.

p.s.ako mi neko nadje kvalitetan flat tv od 72 cm za 24k din uzecu odma i jedan ps2 :d

Ser_Zile je napisao(la):
Veruj mi na reč, hoće. I ja sam u početku vrteo glavom u neverici, ali sam se na kraju pomirio sa činjenicama. Evo ti neproverenih, ali prilično pouzdanih informacija o specifikacijama ovih konzola:
Xbox 2: tri Power procesora sa po dva jezgra u svakom, ATI R500 čip izrađen u 90 nm procesu sa 24 ili čak više pajplajna u sebi, HD-DVD drajv.
PlayStation 3: Cell procesori, najverovatnije četiri jezgra na dva odvojena čipa mada su moguće i drugačije kombinacije, NVIDIA-in GPU naredne generacije o kome se apsolutno ništa pouzdano ne zna, ali za koga se šuška da će biti čudo neviđeno, Blu-ray čitač, možda čak i pisač, XDR memorija.
Ove konzole stižu kroz oko godinu dana, najverovatnije za naredni Božić.

G!!! je napisao(la):
iju iju... shta se sve nece ovde prochitati...

paz bogati ima i kvalitetan flat tv od 72 cm za 24k din da se uzme? ajde ja tebi dam pare i ti meni kupish odmah jedan komad... boze boze...

po milioniti put d3 je ono shto je i najavljivan da ce biti... to shto se nekom ne svidja takva igra je stvar ukusa... ako neko hoce inteligentnu igru nek uzme nexus jupiter incident.. onako bash lepa igrica u odnosu na bisere sa konzola...

japanci naravno nisu glupi ali imaju veoma specifichan smisao za zabavu.. neko to moze okarakterisati 'glupim' shto svakako nije tachno ali se moze reci da su po tom pitanju malo perverzni (kao i u svemu ostalom :)) (ko je video na shta liche njihovi zabavni video-saloni jasno mu je)

pa pobogu to nije najjaca klasa flat-a (ploca), ali ima ok samsung recimo za te pare. (kuciste normalno, flat ekran)

Poslednja izmena:
@PavleB: Ok, sad te kontam skroz, ti zapravo hoces da kazes da je dobro imati "neki" PC za net i za neki rad, a konzolu pored toga za igranje. To je ok. Samo koju konzolu ? Evo recimo sad ad imam PS2 ne bi mogao da igram riddicka i opet bi mi trebao jak PC...

600mhz bi mnogo toga promenilo, veruj mi. Nekad i 200 ume da promeni.
24k dinara uopste nije malo para i to je vise od jedne mesecne plate ;) Imati PC i pored njega jos i konzolu i dobar TV je luksuz, nemoj da te cuje neko na ulici odradice ti gajbu (pu pu daleko bilo) . Ljudi bre kupuju one male ~42 akvarijume za 15k u najboljem slucaju. Sto se projektora tice, znam ja lika koji ga koristi samo da bi gledao fotografije sa digitalca, a na kompu ima 6x200gb hardova na kojima drzi raznorazan mp3 koji ni ne slusa, bas zato je to merodavno, znam ko si otprilike i znam da nemas bas previse vremena da se igras na obe konzole i PC-u, kamoli istovremeno. Naravno da bi voleo ali....tako i vecina nas sa PC-em vise volimo PC jer ni na njemu nemamo kad da se posteno igramo (evo ja sam uzeo mesec dana pred novaka i igram se ko lud 24/7, nadoknadjujem sve sto je izaslo ove godine, a bojim se da necu stici :) )

sve u svemu, lepo je imati i dve konzole + PC, ali se PC svakako mora odrzavati ipored konzole, mnogo je zarazna ta tehnika ;)

@morbius: ako ce konzole biti takve kakve kazes, cena jedne te konzole narednog bozica ce biti ekvivalentna ceni dva alien ware-a, a sega mega nvidijin chip koji ce sad proizvesti i ugraditi ce opet biti nadmasen za celu generaciju do sledeceg Bozica....i opet ista prica o konzolama....Svaka cast za info ;)

Ne, ja kazem da ima igara na PC-ju koje su sjajne, i koje se jos uvek ne mogu igrati na konzolama, recimo Rome-Total War, ali da su one preterano zahtevne i totalno neoptimizovane. Uvodjenjem 3d grafike u igre na PC racunarima situacija sa stabilnoscu je totalno u out-u. Gomile drajvera, patcheva, dodataka itd itd itd... Odrastao sam na personalnom racunaru i mnogo mi je krivo sto je to tako kako jeste.
Riddicka imas na XBOX-u, i mogao bi da ga igras, ne vidim zasto ne? Ako si mislio na to da imas samo PS2, da li je mnogo da das jos 170e za XBOX, jer ako budes update-ovao masinu za bilo koju noviju igru daces NAJMANJE toliko, a pored riddicka ti se na x-u otvara jos GOMILA igara koje nikad nece izaci na PC-ju.
U pravu si, nemam vremena mnogo da se igram, i ne znas koliko mi je zao zbog toga, ali zaista vodim evidenciju sta je i kad izaslo i uvek sam u toku, zato i pricam ovo sto pricam.
Cene konzola nece biti paprene, ja sam se vec prijavio na pre-buy liste i za PS3 i XBOX2 i moja sadasnja pretpostavka je da ce biti oko 700-1000e. Ta cena ce naravno pasti u narednih nekoliko meseci od izlaska....i stacionirati se na nekih 500.

morbiduse te konzole izlaze 2006-7 ... i normalno da u trenutku kad se pojave imace top hardver... tako je uvek i bilo... a posle 10 dana (mozda i manje :)) sve ce to biti i na PCu

pavle evo ti jedan ekvivalent najjeftiniji samsung tv=najjeftiniji samsung monitor... sve u svemu crkne tachno posle godinu dana...

mada opet ako znash gde ima flat tv 72cm za te pare javi mi na pm please :)

Ne moram da ti javljam na PM, idi u trzni centar na Dusanovcu, kod Poste, imas obicno kuciste+flat ekran 72 cm, mislim da je oko 23 500 dinara.
znaci to nije PLOCA, nadam se da smo se razumeli...

sto se tice kvaliteta, na samsung ne mogu da se zalim, jer nisam imao losih iskustava. ima dosta ulaza, cak 2 skarta, dva s-a, i odlicnu sliku.

morbius je napisao(la):
Veruj mi na reč, hoće. I ja sam u početku vrteo glavom u neverici, ali sam se na kraju pomirio sa činjenicama. Evo ti neproverenih, ali prilično pouzdanih informacija o specifikacijama ovih konzola:
Xbox 2: tri Power procesora sa po dva jezgra u svakom, ATI R500 čip izrađen u 90 nm procesu sa 24 ili čak više pajplajna u sebi, HD-DVD drajv.
PlayStation 3: Cell procesori, najverovatnije četiri jezgra na dva odvojena čipa mada su moguće i drugačije kombinacije, NVIDIA-in GPU naredne generacije o kome se apsolutno ništa pouzdano ne zna, ali za koga se šuška da će biti čudo neviđeno, Blu-ray čitač, možda čak i pisač, XDR memorija.
Ove konzole stižu kroz oko godinu dana, najverovatnije za naredni Božić.

alo covece!!! ajde procitaj opet tu specifikaciju i reci dal ti deluje realno za kraj 2005.? :trust:
pa tad takvi procesori nece postojati ni za desktop masine, a ako se i pojave bice dobro preko 500€ komad pa ti dalje racunaj sam...
takva jedna konzola moze da stigne kroz dve godine, a da joj cena bude normalna i onda ce prvih pola godine da bude neupotrebljiva zbog nedostatka dobrih naslova i za to vreme ce PC opet da je pregazi....

p.s.pre cu da kupim bmw 2.5 4x4 za 2500€ nego konzolu ;)

Postoji jedna kvaka kod prodaje konzola a to je da ih uvek u pocetku prodaju sa debelim gubitkom koji kasnije nadoknade kroz igre,sto kod PC-a nije slucaj,tako da se dobije mnogo jaca masina za manje pare.Drugo totalno je razlicita arhitektura tih procesora i nema nikakve potrebe za odrzavanjem nekih kompatibilnosti sem emuliranja prethodnih,tako da je tehnoloski skok mnogo veci.Nek mi neko objasni kako je to X-box pregazen, ako jos uvek izlaze igre koje maltene isto izgledaju kao na PC-u sa najnovijim grafickim karticama,a on je izasao pre tri godine.Konzola odredjene konfiguracije je mnogo jaca od ekvivalentnog PC-a ako bi takav postojao zbog mnogo brzih komunikacija i jos koje cega.Ja imam 1700+,9500pro i 768Mb DDr i skor u 3dMarku je 4200 za 03 i 1800 za 05,sa najjacim konfiguracijama ljudi dobijaju 3 puta bolje rezultate a moja graficka je stara 2 godine,tako da taj cuveni napredak i nije bas neki kad se zna da ce PS3 biti bar 200 puta brzi od PS2.
To su naravno potencijali a skroz je druga prica ako se na dobre igre bude cekalo
2 godine.

Poslednja izmena:
evo ja cu da ti objasnim :) Te igre koje izlaze za X-box i Pc, su ili portovane na PC ili su pisane posebno i za PC, pa na PC-u bude bolja grafika ali treba i jaca grafika. Igre sa boljom grafikom od one koje X-box moze da prikaze, izlaze samo za PC i fala Bogu, ima ih ;)

Jos jedna stvar vezana za sledecu generaciju konzola,zbog konkurencije koja se pojavila u drugoj generaciji ova treca ce biti mnogo jaca od rethodnih.
Playstation 1 nije imao konkurenciju,PS2 je napravljen da bude bolji od Dreamcasta a X-box od PS2,ali su svi izbacivali konzole godinu dana nakon prethodne.Sega 99,PS2 2000,X-box 2001,sada je mnogo razvijenije trziste i veca su ocekivanja a X-box2 i PS3 bi trebalo da izadju u isto vreme ili u razmaku od par meseci,tako da ce biti opasno klanje a za ispravke nema mesta kao kod grafickih,ne valja Fx5800 cekaj malo evo ti 5900,eeee nece moci bas.

gx-x je napisao(la):
evo ja cu da ti objasnim :) Te igre koje izlaze za X-box i Pc, su ili portovane na PC ili su pisane posebno i za PC, pa na PC-u bude bolja grafika ali treba i jaca grafika. Igre sa boljom grafikom od one koje X-box moze da prikaze, izlaze samo za PC i fala Bogu, ima ih ;)
Pa cekaj malo a Chronicles of Riddick,kazu da je najbolja grafika do sada na PC-u
a izasao je i za X-box koji je star 3 godine,samo nemoj da mi neko kaze "uuuu jeste ali na X-boxu je 800*600 a ja ga igram na 1024*768 bez FSAA na 30 fps-a
i skoro sve mi je na hi,a graficka mi kosta 200Eura".Mislim malo je porazavajuce da je razlika samo u rezoluciji a u novcu paprena.

ne, razlika je u fotelji, tastaturi, misu, kafi, monitoru, brlji i djubretu po stolu (a ne po podu) i sto kad prospem pivo po tastaturi mogu da obrisem,a na tepihu ostaju fleke i mora da se usisava. Takodje na PC-u u pozadini mogu da skidam neki novi film,trejler, ili demo neke igrice pre nego sto izadje i da u isto vreme preko svega toga igram tog riddicka, a da mi matorci na miru gledaju vesti :)

PS. svaka cast na komentaru za fx5800 i 5900 :d ma, bar da i taj fx5900 valja, ja bi bio sretan.

Ser_Zile je napisao(la):
alo covece!!! ajde procitaj opet tu specifikaciju i reci dal ti deluje realno za kraj 2005.? :trust:
pa tad takvi procesori nece postojati ni za desktop masine, a ako se i pojave bice dobro preko 500€ komad pa ti dalje racunaj sam...
takva jedna konzola moze da stigne kroz dve godine, a da joj cena bude normalna i onda ce prvih pola godine da bude neupotrebljiva zbog nedostatka dobrih naslova i za to vreme ce PC opet da je pregazi....

p.s.pre cu da kupim bmw 2.5 4x4 za 2500€ nego konzolu ;)

IBMov Cell procesor za PS2 ce se premijerno pojaviti u junu 2005 godine, a tada bi trebao da izadje vec Xbox2, bar tako prichaju...Koliko ce soniju trebati da zavrshi konzolu, ne znam, ali sudeci po tome da Sony i IBM zajedno rade na razvoju Cell-a, zvanichna pojava procesora nece znachiti pochetak rada na PS3, nego vec kraj, pa bi PS3 trebalo da se pojavi za sledeci bozic, a ako je M$ pametan, trebalo bi da uradi to u isto vreme i stavi najjachi hardver koji moze (ne mislim koji postoji, neisplativo je), da se ne bi zeznuo kao PS2 koji je izashao dosta pre Xboxa, pa ostao slabiji hardverski...Zvanichnu najavu za PS3 ochekujem na E3 2005....
Sve u svemu, mnogo je malo igara koje drze neko vreme na PCu, u odnosu na konzole, a to necete provaliti dok ne sednete i probate redom...

Poslednja izmena:
E da, koliko vas je u mogucnosti da PC drzi tamo gde mu je 72cm TV, ili da ima 72cm TV u sobi sa kompom (vecina nema ni posebnu sobu za komp :)), pa igranje PC na TV i nije bash izvodljivo :)

Ser_Zile je napisao(la):
Kažem ti, ni ja nisam mogao da verujem, ali su potvrde počele da stižu iz puno izvora, a ponešto je potvrđeno i iz kompanija Sony i Microsoft. Recimo, sam Sony je potvrdio da će PS3 imati Cell procesore, XDR memoriju i Blu-ray drajv. Naravno da će u početku takve konzole biti paprene za proizvodnju, ali se novac kasnije izvadi preko igrica. Naravno, PC računari će vremenom po mogućnostima stići ove konzole, ali to neće biti tako brzo. Setimo se da kada su izašli PS2 i Xbox nisu bili nešto preterano moćni, gledano po specifikacijama, ali sada je konkurencija izuzetno jaka, a oba najveća igrača su čvrsto rešila da ne izgube u ovom ratu. Ja lično dajem prednost japancima, ali ostaje da se vidi.
Cene novih konzola neće biti značajno veće od cena starih kada su se pojavile.

driver je napisao(la):
E da, koliko vas je u mogucnosti da PC drzi tamo gde mu je 72cm TV, ili da ima 72cm TV u sobi sa kompom (vecina nema ni posebnu sobu za komp :)), pa igranje PC na TV i nije bash izvodljivo :)

verovatno mnogo vise nego onih koji imaju konzolu ;)
ne bi da se hvalim ali vec imam sobu za komp i posle sledece plate ce da uleti i jedan SONY 72cm samo tako.

tako da kao sto vidite ja sam za PS3 spreman ali ove sadasnje konzole nemaju sta da traze pored moje krsine stare dve godine u koju je ulozeno od kad je kupljena 256ddr-a, +25 na gpu i +10 na plocu, tu ne racunam dvd rezac jer ne bi bilo fer :D

i nemojte sad da pricamo o K9 i PS3 nego o onome sto sad postoji i kako se koristi jer mislim da nismo mali da ne znamo sta znaci reklama i za sta sluzi....
meni je stvarno bila tolka muka da nisam hteo da probam halo na x-box-u kolko se drug patio da pogodi bilo sta, igrao je i riddick i tu se bolje snalazio ali opet to nije to bez tastature i misa i ne moze niko da kaze suprotno.
prema tome mozda igara ima vise ali trenutno nisu bolje ili ugodjaj nije potpun i tako ce biti mozda do pojave sledece generacije, a mozda i duze....

:wave:

p.s.koliko je kostao PS2 kad se pojavio i koliko vas ga je kupilo u prvih dva meseca?

Ma nije stvar u misu i tastaturi to je najmanji problem,ko hoce nakacice i to na konzolu,problem je kako taj Riddic uopste radi tako dobro na necemu sto je staro
3 godine ili kako radi tako lose na relativno novim konfiguracijama.Mene to nervira,glupa je ta prica o optimizaciji jer ako je tacna onda u cemu je fora,ok imam super komp na kojem teoretski igre mogu da rade duplo bolje ali se to nikad nece desiti jer se to ne radi za PC,nego na X-Boxu iz 2001. rade kao na kompu iz
2003/4 kome graficka kosta kao ceo X-box i po specifikacijama bi trebalo da ga jede za uzinu.Pa treba da se tesim sto mogu da prospem pivo po tastaturi od 2 Evra ili misu od 10Eu,a bas me zanima ko je to igrao Doom3 ili FarCry i skidao muziku sa neta ili obradjivao slike u photoshopu a da nije izgubio dragocenih 10 fps-a taman neophodnih za podnosljivo igranje.

pa radi tako dobro zato sto procesor nema ceo sistem i brdo drajvera da drzi u pozadini, zato sto nema kontrolere za HDD (PS2) i ako ima podrzava samo neke i donekle itd. nije PC, vec konzola. Ti kad butujes windowse automatski ti ode 130mb rama za drajvere i sistemske procese koji su stalno aktivni itd. itd. Drugo, 800x600 rezulacija je mnogo manje zahtevna od 1280x1024 ili vece, itd. Radice i riddick na PC-u sa nekom kartom od 60e ali u 800x600, kao i na konzoli...samo sto ljudi na PC-u ocekuju vise pa je 800x600 rezolucija odavno prevazidjena kao standard, pa cak i za web strane...

PS. ja sam skidao muziku sa DC++ hubova i igrao igrice, tako uvek radim, ako ne muziku, onda drajvere itd. Ne gubi se nista od performansi, sem ukoliko proc nije 700mhz :)

Ser_Zile je napisao(la):
verovatno mnogo vise nego onih koji imaju konzolu ;)
ne bi da se hvalim ali vec imam sobu za komp i posle sledece plate ce da uleti i jedan SONY 72cm samo tako.

tako da kao sto vidite ja sam za PS3 spreman ali ove sadasnje konzole nemaju sta da traze pored moje krsine stare dve godine u koju je ulozeno od kad je kupljena 256ddr-a, +25 na gpu i +10 na plocu, tu ne racunam dvd rezac jer ne bi bilo fer :D

i nemojte sad da pricamo o K9 i PS3 nego o onome sto sad postoji i kako se koristi jer mislim da nismo mali da ne znamo sta znaci reklama i za sta sluzi....
meni je stvarno bila tolka muka da nisam hteo da probam halo na x-box-u kolko se drug patio da pogodi bilo sta, igrao je i riddick i tu se bolje snalazio ali opet to nije to bez tastature i misa i ne moze niko da kaze suprotno.
prema tome mozda igara ima vise ali trenutno nisu bolje ili ugodjaj nije potpun i tako ce biti mozda do pojave sledece generacije, a mozda i duze....

:wave:

p.s.koliko je kostao PS2 kad se pojavio i koliko vas ga je kupilo u prvih dva meseca?

ja sam ga kupio 2001 godine u septembru, kostao je oko 1000 maraka, mislim da je tu negde poceo da se koristi kod nas..al nisam 100% siguran.

Pa to je pitanje da li ce raditi riddick na kartici od 60Eu kao na X-boxu,drugo X-box podrzava i vece rezolucije od 800*600,a ako ih podrzava ocigledno da necemu sluze i verovatno se koriste.TV ima prikaz 640*512 otprilike pa me zanima sto se onda prica non stop o 800*600.Ja sam igrao CMR-03 paralelno na PS2 i X-boxu,u igraonici,da bi video da li ima neke razlike.Na X-boxu je slika duplo
cistija preciznija bez nazubljenosti itd.Animacija je vrhunska i igra radi i izgleda bolje nego na mom radeonu 9500 pro sa 768Mb.Jos jedna zanimljiva stvar je da CMR-04 nema sanse ni na najgorim podesavanjima da mi radi tako glatko ko na X-boxu.Lepo je to sto win uzme 160Mb ali ostaje mi jos poprilicno memorije pa opet ne radi kako treba,ili bolje reci ne radi konstantno dobro.Hl2 ide od 130fps-a
do 15 u nekim trenucima.Ta opravdanja o driverima i procesima u pozadini bi trebalo da su prevazidjena,sto ne naprave neki hardverski dodatak koji ce lepo da butuje igru bez operativnog sistema pa da igramo ko ljudi.
Prica kako PC pretekne konzolu u roku od par meseci od pojavljivanja je smesna,bas zbog ovog malopre navedenog,uvek ce, sem do pojave nekog normalnog operativnog sistema, PC raditi mnogo losije nego sto moze jer mu je uvek bila i ostala budjava koncepcija.

Poslednja izmena:
X-Box radi u 640x480 (interlaced i progressive) za igre, a podrzava 1280x720 i 1920x1080(progressive) za HDTV... ima i widescreen varijanti ali one nisu interesantne za nase trziste :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
X-Box radi u 640x480 (interlaced i progressive) za igre, a podrzava 1280x720 i 1920x1080(progressive) za HDTV... ima i widescreen varijanti ali one nisu interesantne za nase trziste :)

mmmm.......mora da mnogo dobro izgleda na nekom High definition TV-u....
jel i sony bese to podrzava?

Sto se tice 130 MB za windows samo da napomenem da PS2 ima cijelih 32 MB memorije a X Box 64 MB. X Box ce imati HD DVD disk i nudice se u 3 verzije bez HD, sa HD i sa HD i HDDVD rezacem. Sony PS3 ce podrzavati svoj format DVD uredjaja.

Milos77 je napisao(la):
Sony PS3 ce podrzavati svoj format DVD uredjaja.
Tako ce sami sebe zakopati...
Poznato je da je razlog odlicne prodaje PSX i PS2 ekstremno lako piratizovanje igara...

PavleB je napisao(la):
ja sam ga kupio 2001 godine u septembru, kostao je oko 1000 maraka, mislim da je tu negde poceo da se koristi kod nas..al nisam 100% siguran.

pa to je bas brdo kesa :zgran:

zamislite ljudi da treba da date 1000€ za PS3, pa sta cete pre da uzmete:
novu graficku ~200€ ili da cekate na PS3 jos dve godine posle njegovog pojavljivanja da bi ga kupili???

Somilic je napisao(la):
sto ne naprave neki hardverski dodatak koji ce lepo da butuje igru bez operativnog sistema pa da igramo ko ljudi.

e vidis to bi donelo ogromno povecanje performansi ali bi ostao bez 90% opcija koje PC ima, a i morali bi da imamo svi isti ili u potpunosti kompatibilan HW sto je nemoguce...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno