- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 955
Imao sam onaj stariji model, medjutim dojadilo mi je cesto menjanje skupih filtera.
Koristi demineralizovanu ili destilovanu vodu. Npr. ona iz Lidla je dobra.kamenac iz vode ide u vazduh i ostaje bela prasina bukvalno po svemu... pa mi i za to treba resenje, ako ga slucajno neko ima.
da, ali ta voda je 150 dinara za balon od 5 ili 6 litara... a meni treba 8 litara dnevno. To je 5000 mesecno na voduKoristi demineralizovanu ili destilovanu vodu. Npr. ona iz Lidla je dobra.
Mora čovek da opravda investiciju...Zepter ima dva modela, starije i novije generacije, sada je pitanje koji si ti imao. Inače, mene kolega ubeđuje da su Zepter ubedljivo najbolji prečišćivači vazduha ali su i papreno skupi. Mislim da njihovi filteri imaju 7 različitih slojeva.
da, ali ta voda je 150 dinara za balon od 5 ili 6 litara... a meni treba 8 litara dnevno. To je 5000 mesecno na vodu
Koji model Xiaomi prečišćivača jer posle ovog “Xiaomi Mi Air Purifier” ide oznaka modela npr 4 pro ili 3H…ili neki drugi?
Да ли би прокувана вода могла да се користи?Trošim 5-6 litara dnevno. U Metrou je nešto povoljnije, kada kupiš 20 kantica.
U Lidlu je sada preko 200 kantica.
Običnom vodom sam upropastio jedan ovlaživač.
Postoje, zovu se zabrana pušenja u zatvorenom ili još bolje ostavljanje pušenja, a ima i od proizvodjača, otvaranje prozora.Da li postoje neki prečistači za vazduh na našem tržištu za kućnu upotrebu koji se mogu koristiti za duvanski dim?
Meni radi posao u većoj sobi bolje nego ne-pro Xiaomi Smart Air Purifier 4 u dvema manjim sobama. Takođe je i tiši.Jel se isplati uzimati Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro ?
Uzeo bih ga u kombinaciji sa Xiaomi Smart Humidifier 2
Onda kad je bila magla i ogromno zagadjenje, nije mogao da spusti ispod 19. Sve je tu bio na 19-25.Ja uzeo danas Xiaomi 4 Lite. Večeras ga pustio da radi. Prvo pokazao na kratko 20, spustio na 8 i posle nekog vremena došao na 2-3. Videću kako će stanje biti kada poraste zagađenje, pošto vidim da je juce i danas generalno manje. Da nije tako pomislio bih da nije neki felerični primerak.
Kad nam se spalilo neko ulje u tiganju odmah se zakucao na 600 (očigledno maksimum) dok nismo provjetrili.^ Zapali šibicu, cigaretu ili nešto pored njega. Ako podigne na par stotina onda je u redu
Nedavno je zagađenje bilo ekstremno, 4 lite u auto. modu se jedva borio da spusti ispod 50, a sada je ispod 10. Tih dana je temperaturna inverzija zadržala sve otrove, posebno u kotlinama, a evo ova 2 dana se isto loži, industrija i TE rade kao i uvek, ulicama se kreće približno isti broj vozila SUS.I meni juče i danas ispod 10. Doduše solidno je čista atmosfera u Bgd.
Auto mod je poprilično beskoristan, osim u kombinaciji sa nekom automatizacijom.Nedavno je zagađenje bilo ekstremno, 4 lite u auto. modu se jedva borio da spusti ispod 50, a sada je ispod 10. Tih dana je temperaturna inverzija zadržala sve otrove, posebno u kotlinama, a evo ova 2 dana se isto loži, industrija i TE rade kao i uvek, ulicama se kreće približno isti broj vozila SUS.
Ali sloj hladnog (i otrovnog) vazduha je razbijen, a ima i vetra. Jednostavno, imamo ozbiljan problem sa zagađenjem, a sve to (pri određenim uslovima) kombinacija klime i reljefa samo dodatno pogoršava, često do ekstremnih vrednosti zagađenja.
Meni smeta što kada je na granici (30-35) stalno zaleće i usporava, pa ga prebacim u manual i klizačem podesim brzinu.Auto mod je poprilično beskoristan, osim u kombinaciji sa nekom automatizacijom.
Mora čovek da opravda investiciju...
Žali Bože bačenih para...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari