Ja sam ga uzeo na nekoj akciji prošle godine.Vredi li odvojiti za Pro H ili je ipak, sasvim dovoljan 3H? Da li filter na Pro H zaista duze traje, kako je navedeno u spec?
Mislio sam 2 pro H (vs 2 3H)Ja sam ga uzeo na nekoj akciji prošle godine.
Pored njega imam običan Pro i jedan 2s.
Dosta je tiši i na većim brzinama. Drži dnevnu sobu na Auto ispod 5 konstantno. Pro je tu bio ispod 10 recimo.
Filter (prvi) je sad na 40% i još 130 dana
Po redovnoj ceni ne vredi razlike (bolje 2 kom 3H)
Cisto da li vredi razliku u ceni, glava za glavu. Posto je oko 17k 3H, a pro H oko 28 (ako su ti shopovi uopste legit za kupovinu od njih)Ja sam ga uzeo na nekoj akciji prošle godine.
Dosta je tiši i na većim brzinama. Drži dnevnu sobu na Auto ispod 5 konstantno. Pro je tu bio ispod 10 recimo.
Ili mozda za te novce (30-35k) bolje traziti neke druge preciscivace (2 kom mi je neki plafon)?Ja sam ga uzeo na nekoj akciji prošle godine.
Grubo računajuči, ako bi menjao filtere po specifikaciji, razlika u ceni bi trebalo da se ispegla za 2-3 godine zbog ređe promene filtera na Pro H modelu.Cisto da li vredi razliku u ceni, glava za glavu. Posto je oko 17k 3H, a pro H oko 28 (ako su ti shopovi uopste legit za kupovinu od njih)
Ili mozda za te novce (30-35k) bolje traziti neke druge preciscivace (2 kom mi je neki plafon)?
Znaci osim filtera, nema neke razlike u samom radu, po efikasnosti? Sem manje buke (mada spec pokazuje i veci raspon dB..). Mislio sam jedan u dnevnu, jedan u spavacu, a ako predjem u veci stan, onda da ih pomeram po stanu.Grubo računajuči, ako bi menjao filtere po specifikaciji, razlika u ceni bi trebalo da se ispegla za 2-3 godine zbog ređe promene filtera na Pro H modelu.
Pitanje je kolika je prostorija (i položaj uređaja u prostoriji). Ako su prostorije do 30m2, ja mislim da nečeš osetiti korist od Pro H u samom radu.
Ja nemam iskustva sa drugim brendovima. Ja sam sa ovim zadovoljan. Taman bio i placebo, a nije.
Takodje, vec duze vremena, moj je i van garancije. pkusao sam sa WD40 da ga osposobim ali nije uspelo. Nasao sam neke komentare na netu gde kazu da treba koristiti mineralno ulje. Nasao sam u wody housu mineralno ulje za sitnu elektroniku, pa cu pokusati sa tim...Hm, vidiš i meni je nešto počelo da zuji, isto 3H i to posle samo par meseci. Mislio sam da tripujem i da se otpočetka tako čuje ali moraću da se iscimam da rešim.
Dati 800 EUR za ventilator, filter i malo elektronike?Ovaj Šaomi 3H je žaomi datih para tačno.
Sve češće da novim filterom skoči sa 2 na 102 bez ikakvog razloga, ništa ne otvorim.
Dajte neki predlog šta ozbiljnije uzeti i da ima možda nešto za aromatične mirise? Zepter ili tako nesto mozda. Jako bitno da je skroz nečujan za razliku od ovog Žaomija koji i night mode čujem ležaj.
Ja ne znam šta će prečišćivač ljudima koji planiraju da drže non-stop otvoren prozor.Ja ne znam sta ce preciscivac ljudima koji zimi kad je los vazduh kod nas sede kuci zabunkirani ne otvore prozor, tako moja devojka i ima vecni 1 (tj 0) pm2.5 u stanu. Ja licno sam uzeo uredjaj jer i zimi drzim otvoreno tako sam ceo zivot navikao i ako je napolju recimo 150 zagadjenje kod mene u sobi je 40% od toga sto je katastrofa, zato mi treba uredjaj. Takodje mogu da razumem za leto ko ima alergije itd protiv polena, ovo ostalo gde ti sam uredjaj uvek na minimum broju i bez paljenja je odlican momenat da prodas aparat jer ti realno ne treba.
Saglasan.Ja ne znam sta ce preciscivac ljudima koji zimi kad je los vazduh kod nas sede kuci zabunkirani ne otvore prozor, tako moja devojka i ima vecni 1 (tj 0) pm2.5 u stanu. Ja licno sam uzeo uredjaj jer i zimi drzim otvoreno tako sam ceo zivot navikao i ako je napolju recimo 150 zagadjenje kod mene u sobi je 40% od toga sto je katastrofa, zato mi treba uredjaj. Takodje mogu da razumem za leto ko ima alergije itd protiv polena, ovo ostalo gde ti sam uredjaj uvek na minimum broju i bez paljenja je odlican momenat da prodas aparat jer ti realno ne treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari