2 meseca stari. Nedovoljno da primetim da sam po usisavanju filtera vratio isti naopacke. 🫢Колико нови, коришћени? Можеш ресетовати уређај. Мени је филтер трајао 18 месеци и заменио га новим.
Prečišćivač zimi u Srbiji je moranje. Bilo gde u Srbiji. Ako nosem i očima nisi do sada ocenio situaciju, kada ih kupiš ćeš se šokirati zimskim vrednostima unutrašnjeg vazduha, i spoljnjeg nakon luftiranja.Da li je 25.000 ok cena za XIAOMI Mi Air Purifier 4 Pro?
Ili da preformulišem, šta je trenutno best buy?
Imam skoro 300 kubika jednozapreminskog prostora u dve etaže. Plus sobe koje imaju vrata. Računam da ću sa dva uređaja dovoljno da pokrijem, jedan gore, jedan dole.
Već nekoliko zimskih sezona odlažem kupovinu, ali sada ću morati da uzmem, zbog polena. Pa će taman da ostanu i za zimu.
Најчешћа цена је око 23-4к дин.Da li je 25.000 ok cena za XIAOMI Mi Air Purifier 4 Pro?
Imam skoro 300 kubika jednozapreminskog prostora u dve etaže. Plus sobe koje imaju vrata. Računam da ću sa dva uređaja dovoljno da pokrijem, jedan gore, jedan dole.
Već nekoliko zimskih sezona odlažem kupovinu, ali sada ću morati da uzmem, zbog polena. Pa će taman da ostanu i za zimu.
Da li je 25.000 ok cena za XIAOMI Mi Air Purifier 4 Pro?
Meni i oko prašine baš slabo pomaže tj nema razlike sa i bezNisam primetio da pomaze sa polenom imam onaj Saomi 3c, to mora da radi na max 24/7 da bi sav polen pokupio.
Vuce dosta prasine to je provereno
Za alerigje na zalost resenje antihistamini.
Svakako, ako neko misli da se bori prečišćivačem protov polena, prvi i najvazniji korak u toj borbi su stalno zatvoreni prozori.
Kod mene je dosta vremena na max, mozda zato i nakupio prasinu, on je u spavacaj sobi i uvece ga pustamo na maxMeni i oko prašine baš slabo pomaže tj nema razlike sa i bez
To mi je plan za leto, pravi lep povetarac u sobi. U dnevnoj se ne oseca uopsteKod mene je dosta vremena na max, mozda zato i nakupio prasinu, on je u spavacaj sobi i uvece ga pustamo na max
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari