TsarOfZanzibar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2016
- Poena
- 255
To je zato što braća Kitajci koriste isključivo ekološke materijale, pa zato ni zagađenje kad planu nije veliko.
sarkazam off😉
sarkazam off😉
Odakle je ovaj drugi dijagram?Pamtimo i gora vremena
Kod mene u stanu je ok, radio xiaomi celu noc. Stavio sam ga na 50% manual, na auto nikad ne bi drzao ovako niske vrednosti..
Ja sam inace u bloku 63, tu blizu kineza..
Home AssistantOdakle je ovaj drugi dijagram?
I ja sam uspevao povremeno da primetim 001, a za sad mi je non stop na auto modu i vrednosti su od 005-010. Namestio sam ga kad predje 30 da se ukljuci manual na maksimum i do sad je ispostovao samo jednom i to prilikom testa. I kada se pravi provetravanje jos nije isao preko 30.Lite ide i do 001. Kod mene najčešće kad prečisti sve vrti između 001-005.
Što se tiče čišćenja filtera, ja sam dosad samo fizički uklanjao krupnu prašinu sa površine krpom ili rukom, drugo nisam pokušavao, nisam siguran ni koliko ima svrhe. Kod mene se nakupi dosta te krupne prašine, pa gledam da je uklonim barem jednom mesečno.
Koliko bi trebalo da košta jeftin filter?Ništa mu ne smeta i da ga ne resetuješ, već ostaviš na %. Nikakav pad u prečišćavanju ja nisam nalovio, ali čim se pojave jeftini filtri, uzmem za zalihu, a novi iz rezerve ipak ubacim.
Za Xiaomi seriju 3 filtere smo najniže plaćali 2500 din po komadu uz kupone a najviša cena je bila do 5500- 6000 din tokom nestašice u početku, tj tokom velikog zagadjenja i potražnje na koju uvoznici nisu bili spremni.Koliko bi trebalo da košta jeftin filter?
2900 recimo bude za 3H kad mu skinu cenu.Koliko bi trebalo da košta jeftin filter?
Problem je recimo kod 3H, kada je "istrošen" filter, on non stop obaveštava i pokazuje na displeju "replace filter" pa to zna da bude iritantno. Verovatno je tako i kod ostalih koji imaju oled ekrančić i filter sa RFID.Ništa mu ne smeta i da ga ne resetuješ, već ostaviš na %. Nikakav pad u prečišćavanju ja nisam nalovio, ali čim se pojave jeftini filtri, uzmem za zalihu, a novi iz rezerve ipak ubacim.
Jeste zanimljivo, ranije je bio drugačiji workaround, ali ovo mi se sviđa, sigurno ću da pokušam. Imamo jedan filter pri kraju. Imamo i rezervnih, ali ovo je sad zanimljivo da se isproba.
Zanimljiv blog post. Ako neko hoce da resetuje filter na Xiaomi preciscivacima na kojima ne radi drzanje dugmeta ili vam je jednostavno zanimljivo da probate. Probah na 3H i radi.
Bas ni meni nije jasno sta je smisao. Bolje svaki radni dan filtera odvajajte po 10 dinara u neku ciniju, i taman kad dodje vreme zamene imacete lovuI šta dobijete, protok kao da ima već kilo prašine na sebi? Usisajte ponekad, ili nemojte, ja sam i to prestao da radim dokle god obara PM.
Nisam siguran kako ovo utiče na efikasnost samog filtera. Usisavanje sa vremena na vreme nije toliki problem.@Jet Set Willy - odlična ideja, evo ih baš za šaomi na aliju, na brzinu nadjoh, 10 kom za $4:
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $4.06 42%OFF | 10 PCS Electrostatic Cotton Anti-dust Air purifier Filter for xiaomi mi 1/2/2S hepa air filter Universal Air purifier PM2.5
10 PCS Elektro Baumwolle Anti-staub luftreiniger Filter für xiaomi mi 1/2/2s hepa-luftfilter universal luftreiniger PM 2,5 - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ne znam, neko ne voli da ima kilo prašine nagomilane u stanu, pa bilo to i u filteru prečišćivača vazduha Ideja da mi je to tu nedaleko od glave dok spavam mi se ne dopada baš najviše. A čišćenje na ovaj način mi je najjednostavnije.I šta dobijete, protok kao da ima već kilo prašine na sebi? Usisajte ponekad, ili nemojte, ja sam i to prestao da radim dokle god obara PM.
Ima li kakvu opipljivu prednost ovaj zepter preciscivac u odnosu na xaiomi 4 pro?
Kostanogo vise, a ne vidim da je nesto specijalno bolji gledajuci filter.PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA - THERAPYAIR® SMART
<p>Najefikasniji sistem<strong> </strong>za prečišćavanje vazduha najnovije generacije<strong> </strong>- spoj dokazane<strong> HEPA tehnologije</strong>, snage<strong> negativnih jona </strong>i<strong> UV-C svetlosti. </strong>Superioran „all-in-one“ sistem za filtriranje uklanja<strong> 99,9%...www.zepter.rs
Usisaš filter spolja lagano na najslabiju snagu usisivača na 2 ili 4 nedelje max.Glupo pitanje..
Uzeh i ja xioami 4lite, i top mi je ali imam pitanje za isti. Jel ima neko odrzavanje istog ili upali i ne diraj dok ne prodje vreme zamenu filtera /
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari