proximo je napisao(la):Kako da najbezbednije skinem naslage prasine sa ploce tj. kako da ocistim unutrasnjost kucista, a da nista ne s..bem? :wall:
Broz je napisao(la):i tako usisao upravo plocu i ogromni hladnjak sa procesora koji je bio bukvalno pun prasine...
Posto sam ponosan vlasnik kompresora, reci mi samo pod kojim pritiskom (da ne bih oduvao sve u PM)!Optimus Prime je napisao(la):Sa usisivacem i cetkom se moze uraditi veoma lep posao,a ako bas oces da ga ocistis da sve sija onda upotrebi kompresor(ja sam to uradio par puta) i posle toga je komp izgledao kao nov.Mozda je to nekom cim,ali kada sam video kako mi je komp lepo izgledao morao sam da to sebi uvedem kao neku periodicnu obavezu,jer je rezultat veoma zadovoljavajuc.
Poz.
Mislis da ce ploca preziveti tu promaju?zormanic je napisao(la):Otvori kuciste, ubaci u kola i pravac najbliza benzinska ili auto-servis. Proveri gume i izduvaj kuciste istim kompresoromOvo ti je najbrze resenje !
Crni je napisao(la):Mislis da ce ploca preziveti tu promaju?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari