24.11.2023 12:48:00 NL-NLHAGA Пријем
02.12.2023 12:45:42 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА Приспелa
02.12.2023 13:53:57 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА Зa цaрину
08.12.2023 07:12:29 RSBEGC Отпремa
08.12.2023 16:19:55 20200 ГПЦ НОВИ САД Отпремa
22.12.2023 10:59:27 НОВИ САД *Зaдуженa зa достaву
Meni se deset puta desilo da na pracenju pise da sam izvesten a niko nije ostavio nista,lepo pise izvesten u to i to vreme,plus imam dokaz posto imam video nadzor i postara nigde na vidiku....posto pratim statuse kada je stiglo u moju postu odem sa tim i trazim paket inace bi se i meni desilo kao tebi,sto se tice zalbe mozes upravi vodovoda.To se desava uglavnom kada je moj postar na odmoru ili bolestan pa nekom uvale i moj rejon a njega mnogo zabole.Pogledajte prilog 419723
Sta ovo znaci, da su vratili posiljku iz Srbije za Kinu jer mi nisu urucili??? Ali nijednom postar nije ni dolazio da mi uruci (ovo je sigurno jer uvek je neko kuci), niti sam dobio poziv/poruku da podignem u posti!!! Sta mogu da uradim, nije mala cena porudzbine?
Nije na odmet podsetiti pa da neko ko ima slican problem odmah vidi a ne da vrti 50 strana.@m4rkon1
Obavezno pisi zalbu na rad i postupanje lokalne poste.
Posto vidis da nisu normalni , ubuduce za registrovane posiljke moras da pratis sta se desava.
@Bojan42
Ocigledno ti nije dovoljno na hiljade primera![]()
![]()
@milkobgd
Samo im se slucajno desilo da su odmah po prijemu posiljki iste evidentirali u sistemu...
Prvi paket sto sam kupio bio je "free shipping". Tj, dobio je UA...HU kod. Ovaj paket je izgubiljen. Drugi paket sto sam kupio, za koji ja sam izabrao drugi nacin urucenje (bukvalno, nesto raslicito od "Cia Naio"), dobio je LA..HU kod. Razlika cene je bila US$ 1.50.Zaista brzo LAxxxHU dolaze u Mađarsku za one koji su skoro naručili.
Evo nekih svežih primera.
Global Express Tracking
Pogledajte prilog 419723
Sta ovo znaci, da su vratili posiljku iz Srbije za Kinu jer mi nisu urucili??? Ali nijednom postar nije ni dolazio da mi uruci (ovo je sigurno jer uvek je neko kuci), niti sam dobio poziv/poruku da podignem u posti!!! Sta mogu da uradim, nije mala cena porudzbine?
Poste cuvaju pakete koje ne uruce 20 dana pre nego sto ih posalju nazad, bar su meni tako rekli. Trebalo je verovatno ranije da obratiti paznju na info od 1.12. i traziti paket u posti....Pogledajte prilog 419723
Meni 9 paketa stoji kod naših od 20.11😂I to je verovatno to sto se tice Madjara za ovu godinu... Bozic pa Nova godina, tesko da ce slati nesto za Sr
Sada se čuva 20 dana prije slanja nazad.Čim si video da 1. decembra nije uručeno trebalo je da odeš na poštu i raspitaš se, obično već posle 5 radnih dana vraćaju nazad ako se dobro sećam, a ne posle tri nedelje
Malo pre ovih događaja sa štrajkom naručio sam 5 UAxxxHU svi su došli u proseku 37 dana. Pre toga prosek je bio 21 dan. Najbrže što mi je stizalo jesu pošiljke sa praćenjem (najbrža 12 dana). Inače moj poštar mi redovno donosi pakete i nemam problema sa tim najviše vremenski pošiljka izgubi u Srbiji i kad je normalno stanje, a za vanredno da ne pričam. Inače od kad naručujem gotovo sve pošiljke su mi došle, nije se nijedna zagubila, jedino za vreme korone samo jedan jedini paket je došao posle 80 dana( tad nisam naručivao gotovo ništa jel te zbog tadašnje situacija) ostali u nekom roku od 20-31 dan kad je normalno stanje...Sad čekam jedan LAxxxxHU(AliExpress Standard shipping) šiping me koštao 1/6 proizvoda (nije paket male vrednosti), baš me zanima kad će stići. Imam i par UA... Uglavnom doplatim za šiping za bolje kanale ako mi je paket od većeg značaja.Prvi paket sto sam kupio bio je "free shipping". Tj, dobio je UA...HU kod. Ovaj paket je izgubiljen. Drugi paket sto sam kupio, za koji ja sam izabrao drugi nacin urucenje (bukvalno, nesto raslicito od "Cia Naio"), dobio je LA..HU kod. Razlika cene je bila US$ 1.50.
Vec sam otisao u postu da pitam, a sam uvek cuo da cekam poziv...Prosledi taj UA...HU kod da vidimo gde je okvirno.
Pošiljke bez registracije očigledno dolaze do lokalne pošte (desi se i da se neke zaglave negde u magacinu) ali očigledno zavisi od konkretnog poštara. Neki ostavljaju pošiljke u Paketomat a neki očigledno ne. Naručio sam jednu (veoma jeftinu) posle par godina, čisto da vidim da li se situacija promenila. Nije. Uopšte ne očekujem da ću je dobiti.Malo pre ovih događaja sa štrajkom naručio sam 5 UAxxxHU svi su došli u proseku 37 dana. Pre toga prosek je bio 21 dan. Najbrže što mi je stizalo jesu pošiljke sa praćenjem (najbrža 12 dana). Inače moj poštar mi redovno donosi pakete i nemam problema sa tim najviše vremenski pošiljka izgubi u Srbiji i kad je normalno stanje, a za vanredno da ne pričam. Inače od kad naručujem gotovo sve pošiljke su mi došle, nije se nijedna zagubila, jedino za vreme korone samo jedan jedini paket je došao posle 80 dana( tad nisam naručivao gotovo ništa jel te zbog tadašnje situacija) ostali u nekom roku od 20-31 dan kad je normalno stanje...Sad čekam jedan LAxxxxHU(AliExpress Standard shipping) šiping me koštao 1/6 proizvoda (nije paket male vrednosti), baš me zanima kad će stići. Imam i par UA... Uglavnom doplatim za šiping za bolje kanale ako mi je paket od većeg značaja.
Nije ti ovo izgubljeno nego je verovatno zaglavilo sa jos ko zna koliko posiljki koje kasne i drugim ljudima na temi. Moze da se pojavi za mesec, dva a moze i vec sutra. Strpljivo.Vec sam otisao u postu da pitam, a sam uvek cuo da cekam poziv...
Ne mora da znaci, ostavi tracking broj ili screenshotuj sa postinog pracenja pa zamuti ostale podatke (ako ti je bitno), da pogledaju i ostali.Pozdrav ljudi, ako moze pomoc.
Porucio sam nesto iz Japana i to je bilo na carini( juce je pusten).
Prvi put od kada porucujem sam dobio da je paket u 35200 Jagodina, a ja sam iz Novog Pazara.
Nikada do sada nije bila Jagodina uvek je bilo Kraljevo pa Novi Pazar. Da li ovo znaci da mi je zalutao paket?
Hvala unapred!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari