Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro je, kod mene su sve pošiljke (9 kom) od tu negde sredine septembra (osim jedne nebitne koja se zaglavila sa istim statusom od 19.09) odjednom, na moje iznenađenje, napustile aerodrom u Hong Kongu i evo već 1. i 2. 10 su sve preusmerene iz Letonije. Mislio sam da neće skoro krenuti jer je status Received in Hangzhou stajao skoro 10 dana, videlo se da nešto nije u redu.

Imam jednu Cainiao Standard For Special Goods iz LP sam dobio RFxxxLT status, od juce pise da je stiglo kod nas
Ali nasa posta ne vidi isti kod RFxxLT zar ne bi trebalo da bude na sajtu kad je ralno pristigla?

Ako imas validan broj za pracenje mora se videti na sajtu nase poste

Imam jednu Cainiao Standard For Special Goods iz LP sam dobio RFxxxLT status, od juce pise da je stiglo kod nas
Ali nasa posta ne vidi isti kod RFxxLT zar ne bi trebalo da bude na sajtu kad je ralno pristigla?
Stvar je da u tome da zbog ovih njihovih praznike pojedine pošiljke nisu ni stigle u tranzitu zemlju, u tvom slučaju Litvaniju a statusi su se redjali po automatizmu, to je slučaj kod Sun You logistike. Tek kada je pošta Litvanije kao tranzitne zemlje registruje, registrovaće je i naša. Tek onda je pošiljka spremna da iz njihovog skladišta poleti ka konačnoj destinaciji

Da danas mi se pojavio prijem na nasoj posti kontam da su ga tek sad poslali za BG iz litvanije

Meni se takođe danas pojavio status "Prijem" na našoj pošti za RF...LT pošiljku.

Pošiljka 4.10. dobila status prijem iz LT, danas stigla u 11003, status otprema.

Ne znam jel mi kinez uvalio fake broj za pracenje ili nije ni poslao paket.
Dobio sam UD...NL broj koji tri dana nakon navodnog slanja nema nikakav status update i pise samo Sorry, there is no updated logistics information.
17track i postal.ninja takodje ne mogu da ga pronadju.
Da cekam ili otvaram dispute?

22.09. sam poručio dva para slušalica, oba preko Cainiao special goods, za ova je pisalo estimated delivery 23-23 days. Jutros vidim status hand over to airline i dobili su broj RF xxx LT. Nadam se da će brzo stići, javljam!
Stigla danas oba paketa, bez carine i drugih troškova.

Ceo dan na trakingu nase poste *In charge of home delivery
I pred zatvaranje *Notified
Normalno papirica nema ,cisto sumnjam da je i postar video tu posiljku posto je danas delio penzije

Jel zna neko za posiljku iz Amerike koju je doneo FedEx u BG kako da saznam novi broj za pracenje koji je dodelila nasa Posta ? Prema FedEx pracenju pise samo da je posiljka predata lokalnoj posti za dostavljanje i to se ponavlja na nekoliko dana 4X.

Jel zna neko za posiljku iz Amerike koju je doneo FedEx u BG kako da saznam novi broj za pracenje koji je dodelila nasa Posta ? Prema FedEx pracenju pise samo da je posiljka predata lokalnoj posti za dostavljanje i to se ponavlja na nekoliko dana 4X.
Fedex u Srbiji koristi Daily Express kurirsku službu. Probaj njih da nazoveš pa pitaj da li imaju paket za tebe. Meni su već 3 Fedex paketa stigla preko DEX.

Hvala za info. to nisam znao. Zvao, nazalost nije kod njih.

Ceo dan na trakingu nase poste *In charge of home delivery
I pred zatvaranje *Notified
Normalno papirica nema ,cisto sumnjam da je i postar video tu posiljku posto je danas delio penzije
Kao pokusali isporuku post ekspresom juce 18:30.
Papiric naso oko podne danas, kad sam na trakingu nasao u kojoj je posti deponovan .
Kontaktirao kontakt centar prethodno ,pitao gde da podignem posiljku ,odgovor nisam dobio .

Jel neko dobijao UB...LV pošiljke juče ili danas sa zadnjim statusom od 30.09?

Jel neko dobijao UB...LV pošiljke juče ili danas sa zadnjim statusom od 30.09?
Meni je isporučena juče jedna koja je 29.09 napustila tranzitni cenatr ali je bila registrovana RfxxxxxxxxxxLT naručena 19.09 , imam od istoga datuma narudžbinu ali ide preko Madjarske
UAxxxxxxHU koja je 10.05 stigla u Budimpeštu .... jedna od 20.09 tipa UVxxxxxxxLV je napustila tranzitni centar tek 12.10 iako je tamo stigla jos 4.10 , izgleda da je postojao neki zastoj ... ko će ga znati, više nema nikakvih pravila niti se može znati kuda sve te pošiljke idu .

Posiljka sa pracenjem RF…LT od 08.10. status prijem. I dalje isto, menja li se nekome nesto?

Imam i ja isto sa tim statusom, očekujem da stigne na izmeničnu za vikend ili ponedeljak.

Meni sad na pracenju pise da je krenuo 12. za Srb, pre mi se nije pojavljivao taj status… Sad videh 😁

Opet ja 😁 RF…LT na sajtu poste prijem bio 13. , danas stigao na carinu. Ovog sto mu je prijem bio 08. jos uvek nema, tj status mu se ne menja. Menja li se ista kod vas koji ste imali isti status 08.?

Ni kod mene se za RF...LT pošiljku ne menja ništa i dalje je prijem još od 08.10. Nikada mi registrovana pošiljka nije toliko dugo imala status prijem i da se ne pomera.

Ni kod mene se za RF...LT pošiljku ne menja ništa i dalje je prijem još od 08.10. Nikada mi registrovana pošiljka nije toliko dugo imala status prijem i da se ne pomera.
Takodje, zato mi je i cudno. Jos danas kad videh da je ova od 13-tog danas stigla na carinu, ne znam sta da mislim 🙄

Baš je i meni čudno. Koliko vidim i pre i posle tog datuma su stizale relativno brzo, samo su te 08.10. zakovale.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno