Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zbog ovoga treba nekako da se napravi da bude pinovana poruka na svakoj strani koju novi korisnici otvore ... da pise sta znaci koji status za sve vrste posti.

Taj status ne znaci da je tad uslo u Srb... vec da je tad stiglo u tranzitnu zemlju.

friend .here is the tracking number UKxxxxxxxxxxCR. it is offline shipment .it comes soon to you. no need to track. when shipment arrives ,i will contact you

Jel vam ovo lici na neki fake kod posiljke?
Prodavac je obecao da ce poslati ponovo proizvod, ako povucem dispute... Povukao sam, cisto da ga testiram hoce li poslati, s obzirom da je iznos zanemarljiv.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Kog datuma je krenula ?
I da li na turskoj posti pise da je ubacena u avion ?

Poslednja izmena:
Када могу да очекујем UD....NL пакет?

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Od kraja Jula sam poceo da porucujem kod drugara u Austriju i paketi stizu normalno, neki cak bas brzo:

UW*CN 15 dana
RV*CN 19 dana
LT*NL 23 dana
LP00401*** 25 dana
RB*SG 26 dana
LT*NL 30 dana

Cisto poredjenja radi, par paketa koja sam porucivao na Srbiju mi nikada nisu stigla. Problem je u putnickim letovima kojih kod nas ima malo ocigledno dok tamo ide normalno.

Стигла су ми 3 UD...LT која нису ишла преко Француске. Око месец до месец и по им је требало.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Ovo preko Turske funkcioniše ?!
Mislim sada je za nas Srbe najbolja opcija ili šljaka još neka ruta?
Naručio sam preko BG neki paket i vidim na kraju kod-a za praćenje piše TR [emoji3]

Poslednja izmena:
Pa valjda je to logično, septembar je počeo a i kraj sezone se bliži...

Šta usporili, stali su. Ne mrda paket tri nedelje iz Stambola.

Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока

Status koji prvi put vidim [emoji849]
88c1d785ea507506a573e7b66ee9c4d8.jpg

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Kod mene opet mrka kapa, evo vec 10 dana nista ne stize.
Komsiji stigao LP XXXXXXXXXXXX (koji je isao preko Litvanije i dobio broj UD XXXXXXXXXX LT.
Zadnji put mu je bio status 8. Avgusta.

Ja imam istu posiljku LP XXXXXX (koja je promenila broj u isto UD XXXXXXXXXX LT... sa zadnjim statusom 1. Avgusta (znaci 7 dana pre njegove posiljke)
I meni nije stiglo a njemu je stiglo, znaci nigde logike a kuca do kuce smo, znaci ista lokalna posta, isti postar... isto sve. On narucio kasnije i njemu pre stiglo.

Znaci nema vise pravila, tako da je i glupo procenjivati vise kad ce kome sta stici. Nije vise kao ono pre da je moglo da se proceni bas priblizno.

Ista situacija i kod mene... Vec dve nedelje nista nije stiglo, osim dva zaostala SG paketa od prosle nedelje od kojih je jedan i dalje na carini evo 10 dana..

Šta usporili, stali su. Ne mrda paket tri nedelje iz Stambola.

Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока

Ja koliko vidim svaki dan ima direktan let iz Istanbula za Beograd, a Turci odjednom zakovase sve sto je doslo kod njih ne mrda ka nama vec sto ti kazes 3 sedmice..

Moguce da se opet sprema neka izmisljena plandemija :)
Ima sve zivo da zablokiraju... i opet nema nista da stize za nas zarobljenike u Srbiji. Dok ovima na zapadu ima da stize bez probleme... klasika.

06.08 LT stoji i dalje u Rigi, napisao sam da rade druge LT rute jer mi stigle pošiljke
@ atosovic raspevan čovek pa udario u Stmbolu na Bosforu pošiljka stoji
Naručio hanumi u Kanadi paketić i pojavio se prodavčev metod slanja SYAET01, Ko je ili šta je to?

Danas doneo postar jednu posiljku LPxxxxxxxx (UDxxxxLT) .

Zadnji status: Aug 18, 2020 Arrive at destination country

Turbo brzina hahahahahaha. Nisam očekivao ovako brzo da stigne.

I kod mene veliko iznenadjenje :banana:

Sreo sam malopre postara - nosi punu korpu UD...LT

Za mene 2 komada - porudzbine 24.7 i 5.8.2020

@ sasa022
Sinoć sam na brzinu kucao posle kafane, na LV sam mislio a pošiljke koje stižu su iz Marupe stim što ih nema nigde u praćenju od trenutka izlaska iz Kine pa kad poštar zazvoni tu je.
Što se tiče stajanja u Rigi napisao sam da Letonci ne ubacuju u svoj sistem za dalje slanje, stoji da je formirana vreća u Kini odnosno da je poslato iz Kine.

Poslednja izmena:
Kod mene opet mrka kapa, evo vec 10 dana nista ne stize.
Komsiji stigao LP XXXXXXXXXXXX (koji je isao preko Litvanije i dobio broj UD XXXXXXXXXX LT.
Zadnji put mu je bio status 8. Avgusta.

Ja imam istu posiljku LP XXXXXX (koja je promenila broj u isto UD XXXXXXXXXX LT... sa zadnjim statusom 1. Avgusta (znaci 7 dana pre njegove posiljke)
I meni nije stiglo a njemu je stiglo, znaci nigde logike a kuca do kuce smo, znaci ista lokalna posta, isti postar... isto sve. On narucio kasnije i njemu pre stiglo.

Znaci nema vise pravila, tako da je i glupo procenjivati vise kad ce kome sta stici. Nije vise kao ono pre da je moglo da se proceni bas priblizno.

Nije bitno to sto ste vi iz istog mesta, zivite jedan pored drugog i delite postara vec lokacija odakle je poslato.

Pojavile se danas pošiljke na izmeničnoj pošti RE....LT koje su 11.08 bile u Malasevic odnosno koje su prosledjene 21.08 iz Vilnius

I mene danas saceka u sanducetu UD...LT, koja je iz Kine krenula ko LP.... Yanwen, prvi status 21.7, poslednji 27.8, Arrived in destination country...

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Danas stigle 2 posiljke UDxxxxxxxLV narucene u Avgustu, jedna 04.08 a druga 10.08, iznenadjen brzinom Cainiao Super Economy Global.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

UD... LT stigao za 23 dana.. Kakvo iznenadjenje.
Pristigla i dva RE... LT na izmenicnu postu posle 55 dana
I zaostali SG, paket vrednosti 20 dolara, naplacena carina i otvaranje 520 din sto je korektno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno