Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas stigao jedan LPxxxxxx, alternativni broj UD.... LT. Išlo Hong Kong - Litvanija - Švedska - Austrija- Srbija.Yanwen - SunYou, od sredine aprila, 17 track i ninja pokazivali neke nebulozne statuse.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Danas mi stigla 2 paketa preko SunYou sa statusima arrive at destination country (Serbia) 25.03. LP (UA...TO) i SY...

Konačno sam odustao od SG pošiljke za koju od 18. marta stoji "dispatched to overseas", pokrenuo dispute jutros i evo sad mi je stigla poruka da je rešen u moju korist.

Ne znam sad da li postoji mogucnost da su ti paketi vraceni a da ne stizu statusi o vracanju. Posto se vise ne pojavljuju statusi ni za Kinesku postu kad se vrati prodavcu, nego samo pise zadnji status ona posta iz koje je poslat predmet.

Ja ću vrlo rado da se javim prodavcu i platim ponovo ako mi paket stigne, ali se više ne nadam da će se to desiti. :)

Izgleda da je danas stigao jedan SG koji je vec 114 dana u tranzitu, a od 15.03 na OverSeas..
Screenshot_20200701_223817_com.android.chrome.jpg

I moj RB.... SG sleteo takođe, a 15.marta poleteo...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Takođe SG, 15. mart poleteo kao danas je sleteo. Ali pod tim tracking brojem na sajtu naše pošte nema ništa.
Tom paketu za 2 dana ističe zaštita. Radnja je kao na godišnjem trenutno :D :D

Drugi SG paket koji je poleteo 17. marta i dalje ništa.. za taj sam dobio refund pre 10-ak dana.

SG se na sajtu pošte pojavi tek nakon nekog vremena par sati do jednog dana...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Sad gledam Aliexpress, za Srbiju skoro svuda Ali express slanje oko 34 evra, a cena stvari oko 12, i nema drugi način slanja osim još DHL

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Na e bay ima Kineza koji šalju za male pare preko Speedpak, to je neki poduhvat e bay za brži transport, sad naručio neke adaptere sa free shipping, ima i praćenje pošiljke

J

Evo ga moj SG na sajtu poste otprema.. Sutra stize kod mene 4 dana pre isteka zastite :)
Imam jos joden koji istice za 2 dana, ostali SG imaju jos 15-20 dana

Да ли пошта у Србији нумерише пошиљке или задржава ознаку?

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

@ jaksa007

Sppedpak economy ili Standar? Standar bi trebalo d je registrovana. Elem moja posiljka (standard) narucna preko ebay-a expresno od 14.06. do 22.06. dosla do nemacke i onda danima stoji na Frankfurtskom aerodormu a pre tri dana je dobila status da je pristigla u nekic centar u Frankfurtu i opet stoji. Rok koji su stavili je mislim 40 dana za dostavu. Mada ih nesto i ne hvale po netu... videcemo

Evo ga moj SG na sajtu poste otprema.. Sutra stize kod mene 4 dana pre isteka zastite :)
Imam jos joden koji istice za 2 dana, ostali SG imaju jos 15-20 dana
A od kada je taj SG? Pošto meni stoji da su istekli brojevi za praćenje na svakom SG, imam dosta iz marta i aprila.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Stoji i dalje da je broj istekao ali status se promeni kada ga naša pošta ubaci u sistem. Nemoj da brišete one koje su navodno istekle. Ovo je za SG pošiljke iz marta...

@Miki92 porucen 09.03

Evo stigao mi danas i jedan RU... NL, za 20 dana.
Screenshot_20200702_173540.jpg

@ jaksa007

Sppedpak economy ili Standar? Standar bi trebalo d je registrovana. Elem moja posiljka (standard) narucna preko ebay-a expresno od 14.06. do 22.06. dosla do nemacke i onda danima stoji na Frankfurtskom aerodormu a pre tri dana je dobila status da je pristigla u nekic centar u Frankfurtu i opet stoji. Rok koji su stavili je mislim 40 dana za dostavu. Mada ih nesto i ne hvale po netu... videcemo
Ne znam, pošto je shipping "0" ali ima registracija, onda je standard

J

Jos jedan turcin porucen 16.06. stigao 28.06.
12 dana, kao singarurcani nekada...

E sada za UB..LV, nakon statusa ''Arrived at destination country'', koliko treba da se dovuce kod nas otprilike ( kome je zadnje stiglo pa zna najpreciznije ) ?
Isto pitanje samo za UD..LT ?

Posiljke sa brojevima S************** u mom slucaju idu preko turaka i veoma su brze, porucio sam takodje 16.06. a vec je 27.06. prosledjeno za nasu zemlju iz Istanbula, ocigledno je da nece stici brzo kao registrovana, ali opet je ocekujem uskoro.

Evo meni jedan "Dispatched to overseas" od 15.03 pristigao bas danas (narucen 25.01). Nisam ni znao, broj sam arhivirao, a refund dobio pre 2 nedelje. Imam jos 4-5 komada koji su "dispatched" 17.03, pa ce valjda i to da stigne.... nekad.

Nikad brze nisam dobio paket iz Kine, Turska posta. Kupljen 22.06. na carinu stigao 29.06. a danas kod mene. U pitanju je mali paketic (brzinomer za bajs), tacno su znali da je cena 15 dolara (kinez stavio 5) i troskovi carine su bili 460din. Jos dva ista mi stoje ko zna gde zaglavljena a porucena jos 10. aprila preko Singapurcana...

Prvi kome stigle UB.... LV od 5. Juna sa zadnjim statusom da je sleteo u Rigu neka javi.
Prema mojoj proceni bi trebalo sledece nedelje da stignu.

@qwerty96

Kao sto ti vec rece sasa022 nema pravila. Ja juce dobio paket koji je stigao u Rigu 15.06., a imam tri koji su dosli od 18-21.05. u Rigu i ni jedan nije jos stigao do mene.

Ja ne znam kako vama mrdaju SG paketi ali meni svih 7 ni da mrdnu...sve od marta na dispatche overseas ili hand over to airline...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno