Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ zluu10

Neregistrovane nije moguce pratiti na sajtu poste , a taj status Accepted by Last Mile Carrier
posebno za LPxxxx posiljke apsolutno nista ne znaci.

Ponekad pogode da je posiljka stigla u Srbiju , ali u vecini slucajeva su posiljke jos uvek negde u tranzitu.

Na prethodnih par stranica imas objasnjenja .

Za Ux ... TO , LV , LT , TR , SG , CN

Kretanje registrovanih Rx...xx kroz Srbiju mozes pratiti i na sajtu poste.

@ zluu10

Neregistrovane nije moguce pratiti na sajtu poste , a taj status Accepted by Last Mile Carrier
posebno za LPxxxx posiljke apsolutno nista ne znaci.

Ponekad pogode da je posiljka stigla u Srbiju , ali u vecini slucajeva su posiljke jos uvek negde u tranzitu.

Na prethodnih par stranica imas objasnjenja .

Za Ux ... TO , LV , LT , TR , SG , CN

Kretanje registrovanih Rx...xx kroz Srbiju mozes pratiti i na sajtu poste.

Znaci,Nikako nemogu znati dal je posiljka stigla u srbiju
A paket poslat iz kine negde 17-18 maja

Na zalost, tako je..
Neregistovane posiljke mogu da stignu za 25 dana, ali i za 3 meseca. One imaju pracenje do negde (zavisi koje su) pa tako recimo TR imaju pracenje do Istanbula, LV do Rige itd itd... nakon cega nema druge opcije nego da cekas pa kad stigne stiglo je..

Na zalost, tako je..
Neregistovane posiljke mogu da stignu za 25 dana, ali i za 3 meseca. One imaju pracenje do negde (zavisi koje su) pa tako recimo TR imaju pracenje do Istanbula, LV do Rige itd itd... nakon cega nema druge opcije nego da cekas pa kad stigne stiglo je..

Malo mi cudno u maju negde 20-25 narucen paket sa alija da stigne u becu
negde u 5 juna valjda javi li liku da mu stize jedan paket,Ne razumem kako u becu brzo stigo paket a free shiping?
A na sajtu na aliju kao dalje nije stigo paket
A paket stigo

Nema pravila za neregistrovane, većina statusa je lažno. Stigne to i u Srbiju nekad za 2-3 nedelje. Takođe ako je registrovana pošiljka ne znači da će stići brže, jedina prednost je što znaš gde je pošiljka i kada možeš da je očekuješ.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Danas mi stigao ( Nemacka ) paket iz Kine poslat 19- og marta.
Makar je stigao :)

...Helios rising...

DE, Frankfurt Main, Flight landed in destination country

Ovo mi stoji za dva paketa. Kako DE i destination country? Sta je ovo?

Meni juče isporučen UH TR koji je prjstigao u Srbiju 1.5.2020.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Danas mi je stigao paket preko turske narucen pre mesec dana. Jedan paket je zavrsio negde u USA i jos je potvrdjen prijem. :D

@Bad Habbit
Da li je to SpeedPak sa eBay? Meni tako isto pisalo, naruceno 06.05. stiglo sad u ponedeljak. Tako treba da pise i to je zadnji status jer posiljka dobija neki novi broj koji ne moze da se prati.
Porucio neke USB Wifi kartice sa Alija, broj za pracenje je ZA*****HK, gde ovo ide Hong Kong - Zanzibar? :D

SunYou LP**** tj 13cifreni krenuo 30.05. danas status da je stiga na aerodrom u Srbiji.
Speedpak poslat 14.06. procesuiraju u Shenzhenu
UH****TR poslat 09.06. ceka da krene ka Turskoj
UH****TR poslat 09.10. na putu ka Turskoj
RH****TR poslat 11.06. stigao u Tursku
Yanwen UB****LV od 08.06. stigao u Letoniju
SunYou LP**** [posle 13cifreni od 10.06. napustio GMTC
UW****CN s pocetka marta - ni trag ni glasa jos uvek

Cekam
UH TR jos od 5. Aprila od kad je navodno poleteo ka Srbiji. Nema ni traga ni glasa od njega... verovatno je zavrsio kod postara ili u kontejneru posto to njemu nikako ne moze da posluzi. Mala spravica narucena za posao i placena oko 6e.

UH TR onaj koji je 15-16. stigao kod nas, za njega se razmisljam da li da idem do poste mada mozda i ne prodje tako brzo carinu pa da se ne cimam opet u subotu da proveravam.

@Bad Habbit
Da li je to SpeedPak sa eBay? Meni tako isto pisalo, naruceno 06.05. stiglo sad u ponedeljak. Tako treba da pise i to je zadnji status jer posiljka dobija neki novi broj koji ne moze da se prati.
Porucio neke USB Wifi kartice sa Alija, broj za pracenje je ZA*****HK, gde ovo ide Hong Kong - Zanzibar? :D

Jeste, sa Ebay-a. Onda cekam. Hvala.

Da li su se ikome pomerili martovski SG paketi kojima je status već tri meseca despatched to overseas?

Parcel is returning

RBxxxxxxxxSG

Destination
Serbia

Origin
China

Exception parcel handling in sorting center

2020-05-20 16:39:43

Ovo je tracking sa CAINIAO

Inače, poručeno 24.04.
Kinez se kune da je par puta urgirao. Ja odem na sajt Singapurske pošte, kad tamo pošiljka pod tim brojem uopšte nije registrovana. Isto tako i na 17track, nemaju nikakvih podataka o pošiljci. Moram da čekam 24.07. pa da otvorim dispute.

Hocu dobiti ful traking ili ne?

:D

Dear valued customer,
Please allow me to say every logistics are different.
We can't provide full tracking ,i mean we cannot provide tracking information for parcels in air transportation. Only after the package reaches the destination country. At other times, you can check the logistics information.
Best wishes
Fancy

Parcel is returning

RBxxxxxxxxSG

Destination
Serbia

Origin
China

Exception parcel handling in sorting center

2020-05-20 16:39:43

Ovo je tracking sa CAINIAO

Inače, poručeno 24.04.
Kinez se kune da je par puta urgirao. Ja odem na sajt Singapurske pošte, kad tamo pošiljka pod tim brojem uopšte nije registrovana. Isto tako i na 17track, nemaju nikakvih podataka o pošiljci. Moram da čekam 24.07. pa da otvorim dispute.

Pokreni dispute kod alija i dobices pare nazad.
Imao sam 2 takva slucaja i oba full refund.
Prvi je imao status 'Parcel is returning' a drugi 'returned to lodger'

Evo krstim se i levom i desnom rukom. Posle 89 dana SG posiljka
21.04 Despatched to overseas (Country code: RS)
Arrived, 11003 IZMENIČNA POŠTA

Poslednja izmena:
Imam jednu iz marta ,nema vise produzetaka zastite

Poslednja izmena:
23.04. narucen paketic preko registrovane Holandske poste, sleteo danas kod nas.

Moj naručen mesec dana kasnije (25.05.) isto danas pristigao u RS

18-06-2020 15:43 The item has been processed in the country of destination
18-06-2020 12:02 The item has arrived in the country of destination
11-06-2020 16:26 The item is at the PostNL sorting center
11-06-2020 16:26 The item is processed at the PostNL sorting center
09-06-2020 06:58 Consignment received at the PostNL Acceptance Centre
08-06-2020 15:12 The shipment is handed over in bulk, final acceptance of goods to be confirmed
30-05-2020 07:15 The item is pre-advised to PostNL
28-05-2020 04:16 The Item is at the shippers warehouse

Kod mene nema promena na SG paketima..

Trenutno registrovani TR rade kao SG pre korone

Ni kod mene jos od pocetka marta nikakvih promena na nekoliko SG posiljki. Na neke sam morao da podnesem dispute jer nema produženja zaštite više...

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Ni kod mene jos od pocetka marta nikakvih promena na nekoliko SG posiljki. Na neke sam morao da podnesem dispute jer nema produženja zaštite više...

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Ako mozes, super. Ja ne mogu da otvorim dispute jer nisu stigle posiljke jer "ce stici".

Kako mislis ne mozes ?
Nemas opciju dispute ili ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno