Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva će sad biti situacija kad koliko sam čuo neće biti letova iz Kine za Srbiju? Hoće li paketi da izlaze iz Kine uopšte ili ne, pošto imam dva singapurca koja još nisu izašla iz Kine?

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Ako se ne varam, i nema direktnog leta iz Kine za SRB, a rekli su da cargo saobraćaj neće biti ometan (avio, drumski, vozni). Jedino što deo pošte ide komercijalnim letovima koji su redukovani.

Drugim rečima, može da se poručuje i stizaće, očito sporije.

Doneo danas poštar, naručeno 09.marta. Koliko čujem sva roba prelazi sve granice, vozači su izuzeti iz karantinskih mera.
e0e33afd60797604c3d1680183d526be.jpg

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Ako se ne desi nešto vanredno, pa još pooštre mere, ova situacija možda čak bude i povoljna za naručivanje iz Kine po pitanju carine. Primećujem da propuštaju pakete mnogo češće.

Ko se to zali na NS carinu?
544c3cdad24b1da26fd409490dde79fe.jpg

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Ma sprdam se, znam kako rade, ali izgleda da ovih dana samo propustaju. Tj propustaju novopristigle posiljke.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Da li iko poseduje informaciju da li jos uvek u GPC-u ima vreca koje nisu otvorene i dostavljene od perioda oko 11.11.2019 ?

Singapurcanin stigao,jedan dan na carini,nista vise bez brace iz Singapura.
Od letonaca ni glasa,kinez u mestu od desetog marta,bangood se obrukao nakon dobrog starta s njima.

Stigao UA...TO (Cainao Global - LP...) danas. Naručen 19.2, poslat 25.2.
Poštar mi reče da je NS carina stala sa radom tako da Singapurce naručene 8.2. i 16.2. neću još zadugo gledati...

Singapurcanin stigao,jedan dan na carini,nista vise bez brace iz Singapura.
Od letonaca ni glasa,kinez u mestu od desetog marta,bangood se obrukao nakon dobrog starta s njima.

Ista situacija i kod mene.. Sve stoji bez promene statusa osim Singapuraca... Turcin promenio status u "arrived at destination country"..

Nisam bio kod kuce,sad sam dobio informaciju od sestre da je postar imao maramu na ustima,nema maske,ni rukavice...sramota za naprednu drzavu.

Poslednja izmena:
Kineska pošta najavila totalni zastoj za pakete ka Evropi i ostalim zemljama. Tako da se ne nadamo uskoro paketima. Za ostale pošte da vidimo šta će biti, tu su naši da ih spreče.

Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока

Kineska pošta najavila totalni zastoj za pakete ka Evropi i ostalim zemljama. Tako da se ne nadamo uskoro paketima. Za ostale pošte da vidimo šta će biti, tu su naši da ih spreče.

To mi bas nije jasno al nema veze,vise nikad kineska posta a novac cemo dobiti nazad ako je tako.

Koliko vidim i singapurska vise ne leti,Vontar sad salje kineskom.

Screenshot_2020-03-19 US $8 99 MX3 Air Mouse 2 4GHz Wireless Mini Keyboard Voice remote control .png

Poslednja izmena:

Nema nikakve logike za ovako nešto.

Odakle ti ovakva informacija?

Prvo će produžiti vreme dostave, a posle ...
Ja nemam već desetak dana nikakvih statusa iz Pekinga, a imam dosta paketa preko cn, preko 30.
Informacija je od samih prodavaca, sa feed-a radnje.

Poslednja izmena:
Ne dobijaju odobrenje za istovar posiljki. Idu od zemlje do zemlje i pokusavaju istovar i na kraju se vrate puni u maticnu zemlju.
Pogledajte flightradar24 i sve ce vam biti jasno.

Pročitao sam i ja na AliExpress-u na feedu, Topk radnja navela da su neke shipping kompanije obustavile dostavu ka Evropi.

"Vlada Srbije je danas donela odluku o zatvaranju aerodroma Nikola Tesla za komercijalni aviosaobraćaj."

Komercijalni da, kargo bi trebalo da funkcioniše.

Bas tako,kako bi bez toga dolazila medicinska oprema,materijali pa i hrana a zna se da su prenosioci ljudi i zivotinje.
Životinje nisu prenosioci. Mogu da prenesu samo mehaničkim putem, recimo psi preko šapa, krzna. Ali to inače nije put za širenje epidemije.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Danas postar doneo, a poslato 01.03., radi se o cuvenim Kuula punjacima.

Meni stigli juče, bez praćenja. Kablovi su extra.
Jedini zez, je što su sad maltene upola cene nego kada sam ih ja naručivao. o.0

vesti.jpg

Otpisite China Post do leta.
SG,TO,LV ce verovatno stizati
TR i NL/BE - videcemo

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno