Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo primera za Sloveniju

Isto China Post - od 30.11 nema novih statusa

cn3.jpg

UH...TR isto treba 20-30 dana od Instanbula do isporuke na adresu
UW..CN od 11.11 jos uvek nisu isporucene

@ Vendettaa

Mozda su ga zadrzali u Nisu , strpi se malo dok prodje ovo ludilo koje jos uvek vlada posle strajka.
Imas zastitu do januara.

@sasa022

Daj Boze da bude tako za ove LV posiljke .Cini mi se letos bolje isle, skora svaka bila isporucena.Od kraja oktobra nesto ufitiljili i oni-bar kod mene tako

Pa zar ne vidiš da je potpisana, vratila se prodavcu i on je pokupio. Meni je sada gomila pošiljki krenula da se vraća nazad bez security return-a. E sad neki prodavci kao hoće da pošalju ponovo, a još ništa ne šalju, dok se drugi prave blesavi. Ludnica je sa kineskom poštom.

Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока

Jos on produzavao zastitu, kad je istekla proslo je 2 meseca, ja otvorio Dispute on mi salje poruku da je posiljka kod mene u lokalnoj posti i da zatvorim Dispute a njemu se uveliko vratila i jos je preuzeo, e ljiga kineska.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Jedno pitanje, posto se nisam susretao ranije sa ovim: Narucio sam neki noz sa alija i posle par dana dobio broj za pracenje koji ide preko holandske poste. Cudno mi je to sto u bilo koji program da ubacim broj ne detektuje bilo kakav transport u kini nego direkno ide na NL postu. Pri kupovini nisam imao opciju da biram zemlju odakle ce paket krenuti. Jel to znaci da prodavac ima magacin u evropi? Hvala.

@MasterChief2

Ti si jos i dobro prosao - tvoj paket je poleteo iz Pekinga , ali male su sanse da bude isporucen do NG.
Osim ako se bas potrefi da dodje za 20-ak dana i prodje bez carinjenja.

Pogledaj ovaj primer :( :( , koji nazalost nije jedini

https://postal.ninja/en/track/5KrZzw

Nadam se da ce stici pre NG jer su mi ti cipovi potrebni za posao. Jos sam porucio sredinom novembra reko taman ce za 30tak dana stici kad ono...

@ mcnie7

Vecina LV posiljki od 11.11 je stiglo u Srbiju i pored zastoja zbog strajka bice isporuceno
u predvidjenim rokovima....

@ Vendettaa

Iako je ovo vec postavljeno , evo jos jednom primer za jednu R..SG koja je zadrzana u Nisu
Mozda je i tvoj LV paketic otisao na carinu

018.jpg

@MasterChief2

Porucio si u najgore moguce vreme - zna se koje je ludilo od 11.11....

@ ostali

Ako vam Rx..CN vrte po Kini , a trgovac se pravi lud , ne popustajte mu ni malo.

Postal ninja - pokušavam da ubacim pakete u my packages, međutim iako čekiram ono add to private list, ne doda ga.
Ima neka fora? 3 paketa mi je dodao i dalje ne ide..

Jos on produzavao zastitu, kad je istekla proslo je 2 meseca, ja otvorio Dispute on mi salje poruku da je posiljka kod mene u lokalnoj posti i da zatvorim Dispute a njemu se uveliko vratila i jos je preuzeo, e ljiga kineska.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Uh imao slicnih situacija...samo jako na dispute i ne veruj im nista...ja se opekao par puta..

Na sajtu poste *In charge of home delivery trackchecker i postalninja to ne vide

Destination - Tracking consuming: 511 ms
2019-12-02 14:04

RS, 11003 IZMENIČNA POŠTA, Za carinu
2019-12-02 13:40

RS, 11003 IZMENIČNA POŠTA, Prispeće

Origin - Tracking consuming: 821 ms
2019-12-02 00:00

Held by Custom

Arrival at Processing Center (Country code: RS)

Arrival at Destination Post (Country: RS)
2019-11-24 00:00

Despatched to overseas (Country code: RS)

E TUGO MOJA :(

Inace, jos jedno pitanjce, jel imao neko situaciju da mu zbog cainao shipping metode, fejk metode sa fejk trackingom aliexpress nedozvoljava da otvori dispute jer pise kao da je stiglo u drzavu...a zapravo nije...

@OZZY83 Izgleda da je normalno tako za NL poštu, imao sam ja pre oko 2 meseca pošiljku sa Gearbesta preko njih i isto nije se video paket nigde dok se samo u jednom trenutku pojavio u Holandiji. Verovatno nemaju praćenje po Kini nego tek kad stigne u Holandiju.

@AnnarioN Neće da dozvoli dispute u prvih 60 dana ako ima taj status da je sletelo u Srbiju. Moraš da tražiš prodavcu da ti produži zaštitu, pa kada istekne još oko desetak dana onda dozvoljava da se otvori dispute.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Ima li ko sveže iskustvo sa RF....... SG pošiljkama. Imam dve, a jedna ima već 30 dana u tranzitu.. :-/

@OZZY83 Izgleda da je normalno tako za NL poštu, imao sam ja pre oko 2 meseca pošiljku sa Gearbesta preko njih i isto nije se video paket nigde dok se samo u jednom trenutku pojavio u Holandiji. Verovatno nemaju praćenje po Kini nego tek kad stigne u Holandiju.

@AnnarioN Neće da dozvoli dispute u prvih 60 dana ako ima taj status da je sletelo u Srbiju. Moraš da tražiš prodavcu da ti produži zaštitu, pa kada istekne još oko desetak dana onda dozvoljava da se otvori dispute.

Evo ovo je 58 dan i pise accepted by last mile 4. novembra....a shipping je cainao super economy...:( nista od tog..dzabe

@sasa022

Daj Boze da bude tako za ove LV posiljke .Cini mi se letos bolje isle, skora svaka bila isporucena.Od kraja oktobra nesto ufitiljili i oni-bar kod mene tako
Meni su LV najgori, preko njih mi je stigla samo jedna pošiljka letos a sve što mi ide preko njih iz septembra, oktobra i novembra nijedna nije stigla. Imam 17 paketa preko LV pošte kojima ni traga ni glasa.

Meni su LV najgori, preko njih mi je stigla samo jedna pošiljka letos a sve što mi ide preko njih iz septembra, oktobra i novembra nijedna nije stigla. Imam 17 paketa preko LV pošte kojima ni traga ni glasa.

Ja ih isto imam 7/8...znaci pisi propalo :(

@ AnnarioN

Zamolio bih te da pazljivo citas temu i da ne panicis

Trazi produzenje zastite

Napisi brojeve za pracenje

@ MISTIČNI

Gomila posiljki tek treba da se evidentira i prodje GPC......

Pratite situaciju , produzavajte zastitu i sacekajte da se situacija kod nas stabilizuje.

nisi jedini i meni i mom komsiji sigurno 20ak posiljaka ni traga ni glasa sa tim statusom.Postr,kontrolor poste itd odlicno ih poznajem,zamisli i oni imaju isti problem pa verujem da nesto ne stima sa LV

Poceli da stizu racuni a paket nista. Sto se tice statusa poslednji status je od 16.12. 10200 otprema...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni se za jednu UW... CN javio Kinez i izvinjava se kao jer je dao pogrešan broj za praćenje, i šalje mi neki broj holandske pošte neregistrovana pošiljka. Videću dal me laže ili je istina, svakako je sitnica neka nije mi ni bitno.

Što se tiče letonskih pošiljki, u mom slučaju su skroz okej stižu za oko mesec dana i nijedna se nije zagubila. Pisao sam za turske neregistrovane da su se u mom slučaju prilično ubrzali, jedna pošiljka mesec dana druga još kraće. Ukoliko se nastavi tom brzinom, možda su i najbolja opcija što se tiče neregistrovanih.
Najgore ubedljivo u mom slučaju su preko Tonga post, a ni UW... CN mi nisu nešto mnogo bolje.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Još jedan RB... SG zadužen za dostavu. Stigao u zemlju 6.dec, 14. dec registrovan na sajtu pošte, i danas stiže na adresu...Stara Pazova.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Da li neko zna šta znači ovaj status? Do sada nisam imao. Ako je već pisano o ovome nema veze, evo ja pitam opet [emoji846]
b5fec918ec555f4a4d430990be8a6efb.jpg

To ti ide u Glavni poštanski centar, pa onda u tvoju poštu.. Evo ispod slika kako idu statusi.
d7c6dd81a091c129e57552d20bc56f36.jpg

@ dejan#7

Da li ti je stiglo nesto osim R..SG ???

@ ostali

Sto se tice LV ovo sto sam pratio do sada , sve je bilo OK.Za vecinu posiljki od 11.11 pise da su stigle u Srbiju
- videcemo da li ce biti isporucene u narednih 7-8 dana

I GPC i sistem su prebukirani - nemojte ocekivati tacne statuse

Cim postari podele racune , stizu nam i "kinezi"

Ništa, sve RB... SG koje sam naručio od 11.11 su ušle u Srbiju, 3 stigle kući , i ostala jedna koja je verovatno još na aerodromu , nema još status Izmenicna pošta.
I dve RP... CN departed statusi od 22.11 i 27.11, ali još nisu stigle u Srbiju.

Ispade samo meni RB...SG ne stize iako je usao u zemlju 31.11. , ocarinjen 10.12. I otpremljen iz 10200 15.12. [emoji1787] doduse danas stigli prvi racuni

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Pozdrav svima,
da se uključim j ja.
LY316398433US, iz USA preko Američkog poštara..

Your item departed a transfer airport in BELGRADE, SERBIA on December 10, 2019 at 2:57 pm. The item is currently in transit to the destination

Šta mogu da očekujem ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno