Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
24.04 uvece sam obavio kupovinu, tako da je 25.4 datum slanja iz Koreje.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Lepo lepo, takvo iskustvo jos nisam imao, obicno bude 3-4 dana dok napusti zemlju, pa onda dok stigne do nas.

Ma da, sve je to slicno dan,dva tamo ovamo a najjvazniji datum ispada dan kad napusta prokletu carinu.

Kreću neki štrajkovi po poštanskim centrima... Oko 2 sata juče kasnile pošiljke u mojoj pošti.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

@Devix89

Nema od toga nista , jer u Srbiji ne postoji pravi sindikat i ne postoji svest kod radnika....

Ja na kraju danas seo u taksi i otisao na carinu po telefon, inace bi cekao do ponedeljka sto mi se nije dalo. Kostalo 5700. Znaci ko ne dobije paket danas dobice u ponedeljak. Usput sam popricao tamo sa covekom i tolika cekanja su jer su u nenormalnoj guzvi, kako je rekao, tamo gde je ranije bilo 20 paketa sada je 200. Znaci 25 dana dok sam dosao do telefona od trenutka kada je usao u Srbiju.

Da ne napominjem da su me odrapili 1100 vise nego sto je trebalo za carinu+pdv. Ali eto, makar je napokon stigao i ne cami vise u onoj guzvi od paketa (poplocan hangar paketima skoro do plafona).

Turska express posta???
14a0a336f48214682772783d8452d9c6.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Stvarno ekspresno.
Isporučeno na adresu oko 11h.
56db314cb8d889b9d35c8be7419ac53a.jpg

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Obožavam kada pošalju turskom poštom, ako ne podleže carini, uvek je tu paket za ispod 10 dana.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Prodavac kaže da ne zna i čemu se radi, proveriće sa šiping kompanijom. U pitanju su Novatec nable za bajs.

Da otvaram dispute odmah ili...?
c192f7ec9e0de39d11d38570433cd2bf.jpg

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Nemoj. Nemaš zašto. Ja sam imao slučaj sa jednim artiklom koji je 7-8 puta imao taj status return to sender I stigao je redovno evo slika samo gde se vidi poslednji put i prispeće.
3f1afa6661db4b906374fd9b136997b1.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Otvoriću ipak dispute čim istekne 10 dana od dana kada je poslao s obzirom da ne moze ranije pa on ako hoće neka pošalje nove nable a ove neka čeka ili ću tražiti full refund.

Pa jesi video da ti je covek odgovorio da je imao isti status i paket je prosao? Nije se vracao, pa cekao, pa ovo ono, istog dana posle tog status otisao dalje.

Meni zvanično piše da je paket vraćen nazad.

I to je jedino zvanično, da li je greška u sistemu ili šta već to me ne interesuje, pravo na full refund imam sigurno.

Jedino ako kinez bude pristao da mi pošalje druge nable pre nego što mu vrate ove s obzirom da od sto trgovina ima 99 uspešnih.

Poslednja izmena:
Videćemo, sačekaću do petka

Dokle je stigla Ns carina ima li neko podatak?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Hajde da pitam, mozda i dobijem odgovor.. :D

Da li je neko davao punomoćje i ovlastio drugu osobu za preuzimanje poštanskih pošiljaka?

Idu godisnji odmori pa može nesto pristići dok nisam tu.. Da li bi mogao ovlastiti nekoga da podiže pošiljke umesto mene... npr. roditelja..

Na sajtu Pošte stiji ta mogućnost, ali više bi mi značilo neko u praksi da kaže kako to funkcioniše..

Hvala

odete oboje u poštu u koju ti stižu pošiljke i u njoj popunite obrazac i naravno nosite oboje LK [emoji39]

PS

kineska pošta. nikad brže

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
bc53a64393d261a038803822dc0251c5.jpg

Koja je to aplikacija za pracenje, dobio sam neki broj koji pocinje sa ug i niko ga ne prepoznaje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno