Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Desi se da idu preko Sejsela nekada. Retko, potrazi unazad kako su prosli.

hahaha preko Sejsela.. doce do avgusta nadamo se

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ljudi jel moze pomoc imam posiljku sa Alija i pise da je otpremljena u ZRenjanin tj zadnji status je 62200 gpc novi sad - 23200 pc zrenjanin otprema ali u zr nije stiglo_Obicno oni uvece otpreme iz NS i vec je ujutru na dostavo ali sad nema tih statusa jeli imao neko taj problem

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Zna li ko koji dan radi niska?

Što se Niša tiče, ovo je najnoviji status za moju pošiljku
30.05.2017 11:49 - 11003 IZMENIČNA POŠTA, Za carinu,

Nesto kasne, i ja imam isti problem kao vlad, trebalo mi je tri dana da dodje iz Kragujevca u Arandjelovac, 2 paketa.

Ja se izvinjavam zbog duplog posta, pitam zbog druga hitno, dokle se zadrzava paket u Posti tj. kad vracaju nazad za Kinu, danas je cetvrti dan kako je tamo, da li moze neko osim njega da ode i da preuzme?

Uhh, ala sam pospan, htedo reci "pa ne moze to, meni jos nije 2.6. prosao" :D
Hvala, znaci u ponedeljak/utorak da ocekuje otac.

Kako beše, jel poštari donose pošiljke subotom?

Ako sam dobro shvatio trebalo bi da sam izbegao namete (ispravite me ako grešim), pa gledam kada bi trebalo da mi stigne pošiljka?

Ovo su mi statusi:
01/06/2017 17:18 - Track added

02/06/2017 07:30 - The item is pre-advised, SERBIA

02/06/2017 07:30 - The item is pre-advised

07/06/2017 17:03 - The item is at the PostNL sorting center, SERBIA

07/06/2017 17:03 - The item is at the PostNL sorting center

08/06/2017 03:53 - The item is on transport to the country of destination, SERBIA

08/06/2017 03:53 - The item is on transport to the country of destination

08/06/2017 16:38 - The item has arrived in the country of destination, SERBIA

08/06/2017 16:38 - The item has arrived in the country of destination

09/06/2017 08:12 - 11003 IZMENIČNA POŠTA, Prispeće,

09/06/2017 08:44 - 11003 IZMENIČNA POŠTA, Za carinu,

09/06/2017 10:12 - The item has been processed in the country of destination, SERBIA

09/06/2017 12:03 - 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD, Otprema,

Tesko da ce sutra, iako donose negde subotom. Ako dobijes otpremu ka tvojoj lokalnoj posti danas, onda ima sanse sutra.

EDIT: Niska carina je danas zavrsila posiljku pristiglu 2.6. Malkice ubrzali.

Poslednja izmena:
Ako ne dobijem danas otpremu, da li postoji mogućnost da sutra preuzmem paket u nekoj pošti i ako može u kojoj?

U tvojoj lokalnoj, ako radi. Da li ce ti dati zavisi od njih :(

Ako se taj status dobija kada pošiljka krene iz glavnog centra ka lokalnoj pošti, a ja taj status ne dobijem do sutra, onda to znači da pošiljka nije krenula ka lokalnoj pošti i ne mogu tamo da tražim paket.
Zar ne?

Otprilike, ali ne update-uju uvek status tog dana za tracking.

Moja pošta je u mojoj zgradi, a mislim da radi do 14h sutra, pa ako mi ne donesu do 13-13:30 svratiću do njih da pitam. Ništa me ne košta :)

Mislim da ti posle 13h sigurno nece dati, jer ako nisu sredili do tada, gledace an 3000 nacina da te otkace da ne traze paket ;)

Izašao status jutros:
10.06.2017 04:16:2510200 GPC BEOGRAD - 11000 Beograd 6Otprema

Ništa, idem onda u 12 [emoji14]

Ja mislim da to nije ni poslo ka tvojoj lokalnoj, kamoli stiglo. Treba da stoji ID tvoje poste, ne samo 11000. Nesto ovako:

10200 GPC BEOGRAD - 11158 Beograd 118, Otprema
61200 CARINA GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD, Otprema
Lupio sam broj poste u prvom postu, ne znam da li je tacan, posto nemam nijedan tracking od skora za BG :)
Bez ove prve linije (koja je vremenski posle druge), nije u posti. Barem ne zvanicno, moguce da nije update-ovan taj status.

Meni ovo iznenađujuće brzo stiglo, uopšte iz Kine u Srbiju a onda i iz Bgd u Niš. Naručio sam 2.6. neki tempered glass. Sad samo da vidim kako će da ga procene revnosni niški službenici. :D
carina.jpg

Meni nesto kaze da je ovo proslo bez carine, jer nema sanse da su juce radili 2.6. a danas vec da prolazi sve do 10. :) Subota je, mislim da samo nisi dobio status od petka odmah.

Javi sta je bilo, nadam se da ces biti prvi Nislija koji casti sto je niska carina zauzeta previse :D

Ja mislim da to nije ni poslo ka tvojoj lokalnoj, kamoli stiglo. Treba da stoji ID tvoje poste, ne samo 11000. Nesto ovako:

10200 GPC BEOGRAD - 11158 Beograd 118, Otprema
61200 CARINA GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD, Otprema
Lupio sam broj poste u prvom postu, ne znam da li je tacan, posto nemam nijedan tracking od skora za BG :)
Bez ove prve linije (koja je vremenski posle druge), nije u posti. Barem ne zvanicno, moguce da nije update-ovan taj status.
Tačno tako. Samo kasno javljaš [emoji14]
Pitao u mojoj pošti i baš tako su mi rekli, da je paket u pošti 6.
Verovatno bih mogao da podignem tada da sam otišao do te pošte (to je valjda Savska), ali dobro, nije mi hitno, više je bila znatiželja o bežičnim slušalicama.

Poslednja izmena:
dobio ih ja nedavno, sjajne su, zaljubio sam se u iste

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nasa carina :S: :mad: :wall:

Prilozi

• Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    45.7 KB · Pregleda: 263
  • Clipboard02.jpg
    Clipboard02.jpg
    20.6 KB · Pregleda: 163
  • Clipboard03.jpg
    Clipboard03.jpg
    20.4 KB · Pregleda: 307
Meni nesto kaze da je ovo proslo bez carine, jer nema sanse da su juce radili 2.6. a danas vec da prolazi sve do 10. :) Subota je, mislim da samo nisi dobio status od petka odmah.

Javi sta je bilo, nadam se da ces biti prvi Nislija koji casti sto je niska carina zauzeta previse :D

Naplaćen pdv regularno. Ništa od presedana. :D Ali je brzina isporuke ipak za anale. Samo 10 dana a znamo svi da na dosta mesta u samom procesu mogu stvari da krenu naopako. Dok pošalje kinez, pa dok stigne u Bgd pa dok proslede u Niš itd. Ali eto. Singapurćani objasnili.

Nema tu "prosledjivanja za Nis", valjda, sve sto je za juzne krajeve ide odmah na nisku carinu (moze biti koji sat, max. dan da se to zadrzi u BG-u da se napuni kamion).

Da nije to bila EMS posiljka? Nema sanse da je niska carina ocistila nekoliko dana odjednom ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno