vladafkv
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.12.2016
- Poena
- 115
Stigli Turcici
Od 18.09. pa sve do 28.09. sto je naruceno, stiglo isti dan.
Christmas came early!
Stigli Turcici
Od 18.09. pa sve do 28.09. sto je naruceno, stiglo isti dan.
Meni danas isporučen jedan UD LT. Poručen 18.09. a još 29.09. je stigao u Srbiju.Pošiljka pod brojem UD...LT stigla iznenađujuće brzo.![]()
Poslato sa Nova 5t
UB--LV stoje mi poslednji status 11.09 i ne stiže još uvek..
Odakle naručujete ove turke, hteo bih da pazarim nešto? Banggood? Aliexpress Yanwen?
Bas imam jedan takav medju inima skunutim preko LV. Znaci ima nade...Danas doneo postar jedan UB LV sa zadnji statusom 11.09. "In transit - Departed waypoint LVA " pa ako jos neko ceka tako nesto moze da se nada...
Ili ti je dao tuđi broj ili su greškom prosledili za NS pa će vratiti za BG. Dešavalo se i jedno i drugo. Videćeš u narednih nekoliko dana ili nedelju ili dve šta je slučaj prema sledećim statusima.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
U LVOvo znači da je u Srbiji ili je stiglo u Litvaniji?
![]()
Na sajti Turske poste si mogao da vidis kome je upucena ta posiljkaDakle ipak me je Kinez prevario. Dao mi je tuđi broj za praćenje, meni isteklo vreme za prigovor (dispute) i sad mogu da se slikam.
Ovo je nauk za ubuduće, možemo da se dogovaramo dok traje vreme za dispute, ali onda nema opraštanja.![]()
Koji je prosek od Lv do Srbije ? [emoji3]U LV
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Znam da su se mnoge LV posiljke zaglavile jos od jula i avgusta, ali ima primera da su stizale na vreme.Koji je prosek od Lv do Srbije ? [emoji3]
Valjda će do nove da stigne haha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari