Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko vidim, nema pravila kad ce sta da stigne :D Moze da zakuca na jednom mestu mesec dana lagano

Je l zna neko koliko se ceka da paket prodje BG carinu ovih dana?

neko je kacio aplikaciju za pracenje posiljki na mobilnom, koja je bolja od 17track, aj neka kaze ime da je nadjem, vec 2 meseca cekam fon sa jd.com da vidim da li ima neki vise info u toj aplikaciji, na 17track samo pise poslato avionom, to je bilo pre nekih mesec+ dana

Gde bi trebala da bude ova pošiljka?
3e9367c64dfd76fb0e5347125ea0965e.jpg

Ma meni neobično što se ne menja info od 1.2.

sta znaci kad u aplikaciji za pracenje ne pise nista,
samo post nl i posta srbija i to je to?

Mozda ti je šifra loša ili ne može još da se prati(tek kada stigne donekle).

posto je sad nova godina kinezima a posiljka je otpremljena pre dva dana da li to znaci da ce paket normalno i bez zastoja da putuje?

neko je kacio aplikaciju za pracenje posiljki na mobilnom, koja je bolja od 17track, aj neka kaze ime da je nadjem, vec 2 meseca cekam fon sa jd.com da vidim da li ima neki vise info u toj aplikaciji, na 17track samo pise poslato avionom, to je bilo pre nekih mesec+ dana
Nije to do praćenja, kontaktiraj prodavca. Pošiljka ti je zagubljena negde. Najverovatnije su je spremili za slanje, registrovali treking i zaboravili da pošalju. Zeza što je sada praznik i ne verujem da će moći da ti pomognu 7-8 dana narednih.

@nesic1
ko ceka taj i doceka osim ako se avion nije srusio negde :)

RC457395448NL Evo ako neko hoce i meni, nr znam da li sve radim dobro.

HAD nista jos. Kad si porucio? Treba da prodje i po 10 dana do prve info.

Narucio sam pre 5 dana
a pre tri su mi napisali da je otpremljen
i poslali sliku paketa.

Onda samo strpljivo. Posebno sa ovim evropskim postama, jer cesto se paket pojavi na pracenju tek kad stigne iz Kine u maticnu zemlju poste, u tvom slucaju u Holandiju. Plus je sad kineska nova godina, tako da nista ne radi narednih nekoliko dana.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno