Isti slučaj i kod mene.To bi trebalo da stigne, vi ih bar imate u sistemu. Za moje pakete poslate 27-og je pisalo information received, a sada nema ništa (Item status not found in the system)
Moj SG od 18.03. ne mrda sa despatched to overseas.
Ni moj od 15.3. još uvek despatched to overseas
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Dok moj SG 20.03 ima status Hand over to airline i nema mu dalje eto vec mesec dana.Isti statusi i za moje SG, 15.03, 17.03 i 18.03.. Svi stoje na Overseas
Despatched to overseas bi trebalo da stigne, imate ih bar u sistemu. Za moje pakete poslate 27-og je pisalo information received, a sada nema ništa (Item status not found in the system). Sve pakete koji nisu napustili SG do sada verovatno čeka ista sudbina, jer su suspendivali slanje za Srbiju.
Koju god poštu da odaberem, oni šalju preko SG.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Isti slučaj i kod mene.
SG ne šalje za Srbiju do daljnjeg, verovatno zato taj status da pošiljka nije nađena u sistemu.
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Samo odaberite u servisima 4PX i imacete statuse i novi tracking broj u formatu LPxxxxxxxxxxxxxx gde je X=broj.Kod mene SG posiljke poslate u zadnjih 5 dana sve vidljive u sistemu, sa urednim statusima
Pogledajte prilog 284041 Pogledajte prilog 284043Pogledajte prilog 284042
Samo odaberite u servisima 4PX i imacete statuse i novi tracking broj u formatu LPxxxxxxxxxxxxxx gde je X=broj.
Tako je i meni pisalo da nema u sistemu ali su sve posiljke preko SG poste prebacili na altarnativni vid isporuke koja se moze pratiti do izlaska iz Kine na 4PX.
Pitaj boga gde ce i dal ce se videti nakon tog statusa a verovatno nece.
A ja platio 4€ vise za SG postu sad kad mi stigne trazicu im povracaj jer je SG obustavila isporuku u Srbiju ako mi uopste i stigne paket.
Ako ne stigne onda full refund trazim.
4PX je kineska kurirska služba koja dostavlja pakete u Singapur. Ti njihovi statusi u Kini ne znače ništa, kada ne radi SG pošta...Samo odaberite u servisima 4PX i imacete statuse i novi tracking broj u formatu LPxxxxxxxxxxxxxx gde je X=broj.
Tako je i meni pisalo da nema u sistemu ali su sve posiljke preko SG poste prebacili na altarnativni vid isporuke koja se moze pratiti do izlaska iz Kine na 4PX.
Pitaj boga gde ce i dal ce se videti nakon tog statusa a verovatno nece.
A ja platio 4€ vise za SG postu sad kad mi stigne trazicu im povracaj jer je SG obustavila isporuku u Srbiju ako mi uopste i stigne paket.
Ako ne stigne onda full refund trazim.
Pa naravno kad SG ne salje dalje, za sada.Statusi jesu novi ali je poslednji istog dana kad i onaj po SG pošti. Generalno se ništa ne dobija. Zaglavljeni su pa su zaglavljeni.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Naravno samo sam rekao ako neko zeli nove statuse da vidi koje ne moze da vidi na SG posti jer ovi ne apdejtuju statuse pa oni kojima stize do Singapura mogu da prate, i njima znaci.4PX je kineska kurirska služba koja dostavlja pakete u Singapur. Ti njihovi statusi u Kini ne znače ništa, kada ne radi SG pošta...
[emoji106] [emoji106] [emoji106]Bravo!!!
Sad sam u aplikaciju (bas pisao o ovom problemu na ptosloj strani) dodao u servise 4PX, i sve posiljke su odmah dobile najnovije statuse... cheers
Evo, uveri se i samJa imam i 23.03 status Overseas za jedan paket.. Ne znam kako tvoj od 20.03 hand over..
Pogledajte prilog 284051
Kao sto vidis moj je za 1 dan stigao do tog statusa i od tada 30 dana nista, sedi u Singapuru i uziva.4 paketa poslata preko SG su za 2-3 dana stigli na "hend over"... Dalje neka im je bog u pomoci :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari