Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod me na SG od 15.03, 18.03 i 19.03 nema promena.. Overseas stoji od tada i ni da mrdne

Poslednja izmena:
Za 2 posiljke danas status mail exchange returned.

Vratili ih, kineska neregistrovana... sad krece ringispil. Pre juna nema sanse da stignu.

Evo je najzad 1 od 20 posiljaka koja je promenila status posle jedno 30 dana. SG posiljka.....mada opet imam neki cudan predosecaj jer nece da mi prikaze status na postinom sajtu, kao da je nema, tj. nema nista istorija pracenja. -_-

Mar 16, 2020 16:42 Despatched to overseas RSBEG
Apr 13, 2020 13:59 Airline arrive at destination country

Poslednja izmena:
na poštu i ne računaj, kod njih je rasulo ako ti je ovo podatak sa SG sajta onda je super. pojaviće se i kod pošte za par dana [emoji16]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Takođe SG...

16/03/2020 - Despatched to overseas (Country code: RS)

13/04/2020 - Arrival at Destination Post (Country: RS)

Poslednja izmena:
auu mene danas zove neki lik, kao stigao ti je paketic pa ga preuzmi u posti
reko kakav paket sad... poslao mi sms broj posiljke pa sam iskopao da je iz oktobra 2019 :D

zna neko kakva je situacija sada sa postom? konkretno mi rece da je ona u kunodraskoj

Upravo mi postar doneo na vrata sad 2 paketa.

Jedan UB.... LV koji je imao poslednji status
Feb 27, 2020 14:12
Aliexpress-Cainiao
Arrive at destination country

I drugi UH.... TR koji je inao poslednji status
Mar 13, 2020 12:25
Aliexpress-Cainiao
Airline arrive at destination country

Juce stigao jedan singapurac sa datumom slanja overseas 16.03

Послато са LYA-L29 уз помоћ Тапатока

Ni moj od 15.3. još uvek despatched to overseas

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Isti statusi i za moje SG, 15.03, 17.03 i 18.03.. Svi stoje na Overseas

Usput, aplikacija TrackChecker ne radi bas kako treba.. Za 3 SG paketa koja su porucena pre neki dan, i jos se krecu po Kini, aplikacija ima poslednje statuse 12.04.. PostalNinja ima promene statusa 15.04 za sva 3 paketa (hand over to airline), TrackChecker u opse ne vidi te statuse..

Despatched to overseas bi trebalo da stigne, imate ih bar u sistemu. Za moje pakete poslate 27-og je pisalo information received, a sada nema ništa (Item status not found in the system). Sve pakete koji nisu napustili SG do sada verovatno čeka ista sudbina, jer su suspendivali slanje za Srbiju.

Poslednja izmena:
Koju god poštu da odaberem, oni šalju preko SG.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

To bi trebalo da stigne, vi ih bar imate u sistemu. Za moje pakete poslate 27-og je pisalo information received, a sada nema ništa (Item status not found in the system)
Isti slučaj i kod mene.

SG ne šalje za Srbiju do daljnjeg, verovatno zato taj status da pošiljka nije nađena u sistemu.

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Kod mene SG posiljke poslate u zadnjih 5 dana sve vidljive u sistemu, sa urednim statusima
Screenshot_20200415_165409_com.android.chrome.jpg Screenshot_20200415_165518_com.android.chrome.jpgScreenshot_20200415_165449_com.android.chrome.jpg

Despatched to overseas bi trebalo da stigne, imate ih bar u sistemu. Za moje pakete poslate 27-og je pisalo information received, a sada nema ništa (Item status not found in the system). Sve pakete koji nisu napustili SG do sada verovatno čeka ista sudbina, jer su suspendivali slanje za Srbiju.

Koju god poštu da odaberem, oni šalju preko SG.

Isti slučaj i kod mene.

SG ne šalje za Srbiju do daljnjeg, verovatno zato taj status da pošiljka nije nađena u sistemu.

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Kod mene SG posiljke poslate u zadnjih 5 dana sve vidljive u sistemu, sa urednim statusima
Pogledajte prilog 284041 Pogledajte prilog 284043Pogledajte prilog 284042
Samo odaberite u servisima 4PX i imacete statuse i novi tracking broj u formatu LPxxxxxxxxxxxxxx gde je X=broj.
Tako je i meni pisalo da nema u sistemu ali su sve posiljke preko SG poste prebacili na altarnativni vid isporuke koja se moze pratiti do izlaska iz Kine na 4PX.
Pitaj boga gde ce i dal ce se videti nakon tog statusa a verovatno nece.
A ja platio 4€ vise za SG postu sad kad mi stigne trazicu im povracaj jer je SG obustavila isporuku u Srbiju ako mi uopste i stigne paket.
Ako ne stigne onda full refund trazim.

Ja imam i 23.03 status Overseas za jedan paket.. Ne znam kako tvoj od 20.03 hand over..
Screenshot_20200415_174540_com.android.chrome.jpg

Samo odaberite u servisima 4PX i imacete statuse i novi tracking broj u formatu LPxxxxxxxxxxxxxx gde je X=broj.
Tako je i meni pisalo da nema u sistemu ali su sve posiljke preko SG poste prebacili na altarnativni vid isporuke koja se moze pratiti do izlaska iz Kine na 4PX.
A ja platio 4€ vise za SG postu sad kad mi stigne trazicu im povracaj jer je SG obustavila isporuku u Srbiju ako mi uopste i stigne paket.

Bravo!!!
Sad sam u aplikaciju (bas pisao o ovom problemu na ptosloj strani) dodao u servise 4PX, i sve posiljke su odmah dobile najnovije statuse... cheers

4PX je kineska kurirska služba koja dostavlja pakete u Singapur. Ti njihovi statusi u Kini ne znače ništa, kada ne radi SG pošta...

Statusi jesu novi ali je poslednji istog dana kad i onaj po SG pošti. Generalno se ništa ne dobija. Zaglavljeni su pa su zaglavljeni.

SG u posljednja 3-4 tjedna uopće ne šalje prema EU, meni u HR je nekoliko paketa već mjesec dana smrznuto na - Hand over to airline

Statusi jesu novi ali je poslednji istog dana kad i onaj po SG pošti. Generalno se ništa ne dobija. Zaglavljeni su pa su zaglavljeni.

Pa naravno kad SG ne salje dalje, za sada.
4PX je kineska kurirska služba koja dostavlja pakete u Singapur. Ti njihovi statusi u Kini ne znače ništa, kada ne radi SG pošta...
Naravno samo sam rekao ako neko zeli nove statuse da vidi koje ne moze da vidi na SG posti jer ovi ne apdejtuju statuse pa oni kojima stize do Singapura mogu da prate, i njima znaci.

Bravo!!!
Sad sam u aplikaciju (bas pisao o ovom problemu na ptosloj strani) dodao u servise 4PX, i sve posiljke su odmah dobile najnovije statuse... cheers
[emoji106] [emoji106] [emoji106]
Ja imam i 23.03 status Overseas za jedan paket.. Ne znam kako tvoj od 20.03 hand over..
Pogledajte prilog 284051
Evo, uveri se i sam
ddab16bdce7154a42e7c008246646eba.jpg

Eh ljudi, meni taj status "Hand over to airline" stoji od 16.03.
Platih im 8$ za prevoz i na kraju od tog paketa nema da bude ništa.

Ljudi, bice paketa, cim se ovo stanje malo smiri. Do juce su bili medju najboljima, sad odjednom najgori. Situacija je takva kakva jeste, samo strpljenja.

4 paketa poslata preko SG su za 2-3 dana stigli na "hend over"... Dalje neka im je bog u pomoci :d

Meni 2 paketa preko svajcarske poste od 23.3. zaglavljena u Nemackoj u tranzitu.
Konacna destinacija - Bosna.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno