dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Ja se plasim da je problem u lokalu , nasa posta ima manjak postara .I ako neki reon ne pokriva jedan postar vec njih vise na privremenoj bazi eto mogucnosti ...
Pa nepracenje posiljke uredno stizu za 15-25 dana koliko ja mogu da vidim... A to sto je jedan od nekoliko najvecih ako ne i najveci exportni hub u sred srede prirodne nepogode... pa nisu kinezi narucili da im tajfun tutnji. Aliexpress je samo platforma a ne prodavac, to sto narucite moze da bude ko zna gde, ne nuzno Senzen, Hong kong ili neki od vecih gradova, vec bilo gde u Kini. Posalji nesto u Srbiji sa krajnjeg juga na krajnji sever pa vidi za koliko ce da stigne, a da nije isporuka kurirskom sluzbom...
Ja sam na preko 100 pošiljki sa AliExpressa imao samo jednu koja nije stigla, tako da meni ne izgleda da postoji neki generalni problem sa pošiljkama odatle.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Nije to do vremena,od 22 jula mi je posiljka u Guangu,ne pada kisa mesec dana
Narucio pre desetak dana od drugog prodavca i odmah isto zaglavila u Guangu
Jul 22, 2019 18:37 Aliexpress-Cainiao
Arrive at [Guangzhou International] (transfer)
Guangzhou City
Inace zadnja posiljka narucena pre par dana, koja je doduse isla preko Dongguan city je prosla Gunagzhou swap bureau (via transfer) i to danas.
Guangzhou, arriving at guangzhou swap bureau (via transfer)
Guangzhou, leaving the Guangzhou Interchange Bureau, the next stop , Beijing Airlines Station 1 (via transfer)
Kina ti je to komunizam,nema priunavanja gresaka i problema,sve je ok i kad nije. Inače kolko trenutno čekate SG pakete posle statusa despatched to overseas?Naravno da je neki vanredni problem. Glupo je sto se Kineska posta ne oglasava sa nekim objasnjenjem i savetom ili molbom. Takodje i dalje se salju paketi a svi vec vide da to nece stici ili ce stici sa katastrofalnim zakasnjenjem. Meni je sad bolje da mi vrate pare nego da mi to stigne posle 4 meseca.
Napustila Guangzhou, ode za Beijing! Pošiljka od 8.8. i dalje ima isti status kao što je ova nova imala juče (To reach the [Guangzhou] (by GO)).Ode mi RP...CN u Guangzhou a potrebno mi je što prije...
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari