Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2026) - FAQ u prvoj poruci

pa 20% je porez, ne znam u cemu je problem?

kada kupis nesto u prodavnici ne bunis se sto placas dodatnih 20% poreza?

ne mislim bukvalno ti, vec generalno oni koju se bune

@illidan

Xm, ne možeš to tako posmatrati. Za 20% PDV-a u prodavnici dobiješ fiskalni račun i znaš da novac ide u budžet iz koga se dosta toga finansira, ovde to nije slučaj.

• Like
Reagovanja: pwl
Ovde ti carina odredi pdv na cenu i to isto ide u budžet samo što ne dobiješ fiskalni ali ulazi u sistem skeniranih pošiljaka.

Ovde ti carina odredi pdv na cenu i to isto ide u budžet samo što ne dobiješ fiskalni ali ulazi u sistem skeniranih pošiljaka.
u redu, gde je papir, carinska deklaracija da je paket pregledan od strane carinika

ne može FEILIKS LOGISTICS biti isto što i carina

Poslednja izmena:
Izgleda da je bolje da sve otvaraju i da posta uzima fiksnih 250 RSD za otvaranje paketa koji mogu da imaju vrednost od 1 RSD, 10 RSD, 100 RSD, 1000 RSD i za sta isto ne dobijemo papir + carinski troskovi.

Papir je ipak jako bitan.

Izgleda da je bolje da sve otvaraju i da posta uzima fiksnih 250 RSD za otvaranje paketa koji mogu da imaju vrednost od 1 RSD, 10 RSD, 100 RSD, 1000 RSD i za sta isto ne dobijemo papir + carinski troskovi.

Papir je ipak jako bitan.

Za razliku od tebe ja ne naručujem čačkalice

Od sada prelazimo da naručujemo štapiće za ražnjiće. 😏

Stigla uc, lokalni centar pre 35 dana.

Za razliku od tebe ja ne naručujem čačkalice

Ako ne dobijes toliko cenjeni papir, onda lepo nemoj da preuzmes posiljku i sve ok. Ne znam cemu drama oko PDV? Tona paketa je prosla bez ikakvih troskova godinama unazad, a sad *** pocela naplata i odmah problem?

Ako si frustriran postoje institucije kojima mozes da pises i da se zalis na Felix umesto sto se istresas ovde...

Što se mene tiče, ako/kada srede praćenje CN pošiljki, i iste nastave da stižu za ~10 dana direkt u Srbiju, nemam nikakav problem da platim PDV svaki put 🙂

Tek od srede, praznici su.

Koliko vremena treba da AP…. promeni oznaku u neku drugu? Dešava li se da ostane AP…?

Dobio sam PL kod za pracenje sa Temu-a, to je pošta? Paket od pre 2 nedelje imao PT

Treba da mi stigne paket sa Temu-a, ali su datum dostave malo poremetili ovi praznici, a ja uskoro idem na put van zemlje. Da li neko pouzdano zna koliko dana se čeka preuzimanje i koliko paket stoji u Pošti (vidim da preko nje ide) pre nego što se vrati nazad za Kinu?

3 CN posiljke
12-Feb-26 10:50:00. Arrived at linehaul office, Flight arrived at BEG

Cekaju kraj praznika...

Nazad
Vrh Dno