Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2026) - FAQ u prvoj poruci

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    22.1 KB · Pregleda: 67
Poslednja izmena:
Možda i lokalna pošta, GPC pošalje, lokalna treba da skenira paket, ako on stoji u nekoj gomili neobrađenih onda kontam status i dalje bude GPC.

Kad je posalju iz GPC u toku noci ima status
Отпремa, 10200 ГПЦ БЕОГРАД
Posle taj status moze i da nestane.

Pa ima, i treba da dobije novi zar ne, kada lokalna pošta primi paket i zaduži ga za dostavu, ali sad su situacije da iz GPC-a dobije taj status i sedi na njemu danima.

Gde uopste mogu da se prate te CN pošiljke?
Ovo je status od danas a na sajtu postu pise da pošiljka nije pronadjena.

Prilozi

• IMG_3105.jpeg
    IMG_3105.jpeg
    134.8 KB · Pregleda: 45
Neke uc posiljke cekam duze od 60 dana.Stoje u glavnom postanskom centru od 11 decembra.
Posle koliko dana na aliexpresu se otvara dispute?Jel posle 75 dana ili moze i ranije?
Mada koliko znam na ove sto nemaju pracenje ne vracaju novac nazad ali cisto da probam.

Jutros mi stiglo obaveštenje na app da je jedna UC poslata u pakezomat a onda nakon nekih sat do dva doneo poštar jednu LA HU koja je stajala u mojoj pošti od prošlog petka.
Ne znam zašto je ta otišla u paketomat a ovu drugu doneo poštar. Mislim, nije mi uopšte problem otići do paketomata samo mi nema logike nekako.

Je l' ovo nešto novo za LA pošiljke?
RSBEG POSREDNIK
Verovatno Sad privatne agencije rasterećuju poštu, sad će da bude klepanje po ušima.

Teška propast.. nadam se da neće još dugo raditi šta im se prohte.

У Јануару су изгледа у неком незваничном штрајку у мом крају.

Stigla je danas CN pošiljka. Poštar me zvao ali nisam bio kod kuće. Plaćena je 1441,23 i poštar mi je rekao da moram da platim 263 dinara.

Погледај ако можеш шта пише као вредност на првобитној кинеској адресници.
Иначе код мене уредно не носе Тему и CN пошиљке

Iz poste nemaju informacije a na carini se ne javljaju dok paket (jedan displej *3000rsd) obradjuju ponovo ??
LA HU posiljka sa aliexpressa narucena 13.12.

1769090090183.png

Iz poste nemaju informacije a na carini se ne javljaju dok paket (jedan displej *3000rsd) obradjuju ponovo ??
LA HU posiljka sa aliexpressa narucena 13.12.

Pogledajte prilog 524809
ovo prvi put vidim, zaista...aj sto je cudno to sto 2 puta ide na carinu, nego kako sad paketi iz Kine idu na carinu kad sa njima imamo bezcarinski rezim?...nidje veze...a pritom 3000 dinara je daleko od cifre za carinu...nerealno

Bescarinski režim je za pravna lica, ne za fizička 🙂 Što se tiče vrednosti, SVE pošiljke moraju da prođu kroz carinu.

Bescarinski režim je za pravna lica, ne za fizička 🙂 Što se tiče vrednosti, SVE pošiljke moraju da prođu kroz car

ja sam uzimao sa Alija (iz Kine) stvari koje kostaju dosta vise od 50 eur nikad nista se nije carinilo...mislim da se ti prodavci vode kao pravna lica...nem pojma...sve posiljke prolaze kroz carinu ali se ne carine sve...ove na nasoj carini je nemoguce provaliti kojom logikom se vode...ko ce to znati

Da li se još nekom zaglavio kumi sat sa ali ekspresa. Poslednji status kod mene je:
15. Januar 2026 The package has been picked up, broj je još uvek cng.

Cim je preuzmem iz poste 😀
Probao danas popodne da odem ali je red bio do ulaznih vrata tako da sam odustao 😀

Jutros mi stiglo obaveštenje na app da je jedna UC poslata u pakezomat a onda nakon nekih sat do dva doneo poštar jednu LA HU koja je stajala u mojoj pošti od prošlog petka.
Ne znam zašto je ta otišla u paketomat a ovu drugu doneo poštar. Mislim, nije mi uopšte problem otići do paketomata samo mi nema logike nekako.
Pa svaku LA posiljku postar treba da ti licno donese zato sto je to posiljka koja ima pracenje do kraja.
UC posiljke nemaju pracenje do kraja i one u devedeset posto slucajeva idu na paketomat.

Ma jasno je meni sve to samo ako je već poštar ujutru zadužio jedan paket mogli su da mu daju i taj drugi kada već svakako dolazi kod mene.

Ni na jednoj nalepnici uopste ne pise cena, tako da stvarno ne znam kako su dosli do cifre od 263 dinara 😀

Nazad
Vrh Dno