Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024) - FAQ u prvoj poruci

Jel ovo znaci da mi je paket trenutno na carini?

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    22.6 KB · Pregleda: 118
Prošla je carinu i sada je u glavnom poštanskom centru, tamo leži 2 dana i onda se šalje u tvoju postu.

Znam da smo već više puta prošli kroz to, ali ako neko ima svežu info.

Temu pošiljka, PT...., preuzeo City, ja izabrao da ide na paketoma i sada čekam. Koliko dana je normalno da se čeka da je stave u paketomat?

Jel ovo normalno da paket stoji u City Expressu još od 19-og?
Na telefon se ne javljaju, praćenje je nemoguće jer im sajt ne prihvata broj koji sam dobio od Temu.

status.jpg

Kada City preuzme pošiljku, pošalju ti Viber poruku sa novim brojem 688001 i onda još 8 cifara i taj broj radi za proveru statusa pošiljke preko City sajta.

Kada City preuzme pošiljku, pošalju ti Viber poruku sa novim brojem 688001 i onda još 8 cifara i taj broj radi za proveru statusa pošiljke preko City sajta.

Koliko znam, taj broj šalju tek kada je paket pred isporukom. Nikad unapred od njih nisam dobio Viber poruku.

Evo kako izgleda kod mene. Poslednji status je momenat kada su mi poslali Viber poruku. Ja preusmerio na paketomat i sada čekam.

Screenshot_20250225-102354_Temu.jpg

Cimajte i City i Temu !!!

City zna da pravi problem i da posiljku kao neurucenu preusmeri u Temu magacin :(

@PJ

Koji je poslednji status na

Cirkus u NS posti, postari strajkuju a ostali premestaju pakete iz GPC u glavnu pa druge poste pa opet GPC (nekad i opet u glavnu), umesto da omoguce preuzimanje na salteru...Screenshot_20250225-133852.png

Šta im ovo znači 10 dana u tranzitu? PT_RS pošiljka.
Temu.jpg

Pozdrav, da li su nekome stigle UC068…HU i UC069…HU pošiljke?

Ovo:
Temu posta.jpg

Cimajte i City i Temu !!!

City zna da pravi problem i da posiljku kao neurucenu preusmeri u Temu magacin :(

@PJ

Koji je poslednji status na

Samo ova dva statusa. Prvi da me obaveste da je paket kod njih. Drugi kada sam kliknuo da ide na paketomat.

21.02.2025 21:22CE Beograd:Preusmerenje pošiljke
21.02.2025 19:48CE Beograd:Pošiljka uneta u sistem

Ne žurim sa preuzimanjem, ali tačno će da bude, kako mi se već dešavalo sa Post Express, stave u paketomat baš kada nisam u mogućnosti da preuzmem, pa moram nekoga da molim da ide da preuzme za mene.

@kiza

02710

10 od 40 "zaglavljeno"

5 od 40

1 od 40

027105

od 40 36 isporuceno , 3 u tranzitu , 1 vracena kao neisporucena

@ISBI

UC06950....HU posiljke su 23.02 stigle u Budimpestu
UC069000...HU su 24.02 prosledjene za Srbiju

@ladjon

U NS je potrebna ozbiljna reinstalacija sistema

@PJ

Hmm… bolje nemoj cekati...

Sta reci,samo nebo je granica.

Prilozi

• Screenshot (77).png
    Screenshot (77).png
    33.7 KB · Pregleda: 56
I Posta i sve kurirske sluzbe mogu svasta da izmisle i da paket vrate u Temu magacin :(
Ne bi im bilo prvi put :(

• Adds to story
Reagovanja: PJ
Dobio sam City Express call centar. Temu pošiljke raznose "ljudi na ispomoći", koji nemaju pristup paket shopovima i paktomatima.

S obzirom da sam ja preusmerio paket na paketomat, sada čekam da ti ljudi koji nisu zaposleni u City Express, citiram, "donesu paket nama, pa mi stavimo u paketomat". Operater call centra ideju nema kada to može da se desi, rekla mi je da nije trebalo da preusmeravam na paketomat, već Temu isključivo kurir da nosi. Ne postoji mogućnost da se sada promeni, već ostaje da čekam, da ga stave u paketomat i pošalju mi šestocifreni pin za otvaranje paketomata.

Napisaću i u TEMU topiku, ali evo i ovde krupno:

TEMU POŠILJKE KOJE DOBIJU CITY EXPRESS BROJ NI SLUČAJNO SLANJE U PAKET SHOP ILI PAKETOMAT, jer ih ne raznose kurir City express, već dodatno angažovani ljudi.

Ja mislim da sam čekao oko 5 dana da stave u paketomat od preusmerenja. Nisu stavili u onaj koji sam naveo, već 2-3km dalji. Drugu pošiljku sam čekao na adresi, najavili se od 12-14h, da bi mi oko 15h stigla poruka da je u paketomatu. Bukvalno sve naopako sa CE :ROFLMAO:

Napisao sam u obe teme napomenu, jer su mi u Call centru rekli da ne preusmeravam. Kapiram da stalno imaju problem sa tim.

Kao što gore napisah, nije mi problem da sačekam, jer to u paketu mi je potrebno tek sledeći mesec, imam vremena, ali bih voleo da se ne vraća, pa da naručujem opet.

Nazad
Vrh Dno