dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Lov u mutnom
Kada City preuzme pošiljku, pošalju ti Viber poruku sa novim brojem 688001 i onda još 8 cifara i taj broj radi za proveru statusa pošiljke preko City sajta.
Evo kako izgleda kod mene. Poslednji status je momenat kada su mi poslali Viber poruku. Ja preusmerio na paketomat i sada čekam.
Pogledajte prilog 482367
šta ti pokazuje na sajtu pošte?Šta im ovo znači 10 dana u tranzitu? PT_RS pošiljka.
Pogledajte prilog 482442
Ovo je gore od cirkusa.Cirkus u NS posti, postari strajkuju a ostali premestaju pakete iz GPC u glavnu pa druge poste pa opet GPC (nekad i opet u glavnu), umesto da omoguce preuzimanje na salteru...Pogledajte prilog 482397
Samo ova dva statusa. Prvi da me obaveste da je paket kod njih. Drugi kada sam kliknuo da ide na paketomat.Cimajte i City i Temu !!!
City zna da pravi problem i da posiljku kao neurucenu preusmeri u Temu magacin
@PJ
Koji je poslednji status na
Praćenje pošiljke
Praćenje pošiljke je usluga koja se najviše koristi - saznajte gde je vaša pošiljka unošenjem broja ili reference u svakom trenutku brzo i lako.www.cityexpress.rs
Šta im ovo znači 10 dana u tranzitu? PT_RS pošiljka.
Pogledajte prilog 482442
Koliko znam pošta je u pitanju PT...RS broj za praćenje.Isto tako je i kod mene. Da li je City Express u pitanju?
Koliko znam pošta je u pitanju PT...RS broj za praćenje.
Pa piše Serbian PostTo ne znači ništa. Piše ti na Temu stranici ko isporučuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari