Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Како функционише дирецт4.ме кад пошаљеш пријатељу?
Да ли му стиже смс порука или мора да има инсталирану апп? Ако подиже у пошти, а не са пакетомата, да ли је довољно показати поруку, без лк?
stize poruka na viber i mislim da ne daju pokazivanjem poruke treba lk.

Onda nema smisao. Jedino da prosledim link iz vibera, ako će da se otvori u direct4 koji je sa drugim br tel.

iskreno ne znam jednom nisam stigao da pokupim iz paketomata pa sam pitao dal moze neko drugi umesto mene da pokupi rekli su u posti da ne moze.

Samo pošalješ s.direct4.me/{id} link iz SMS/Viber poruke i sa njim može otvoriti. Ima u aplikaciji mogućnost i da daš ovlašćenje drugom broju telefona, ali to nisam koristio.

Delivery update
Package arrived at local carrier facility jel ovo znaci da je na carini paket sa ali expresa?

Meni zviznuse jednu posiljku na postu 1080, greskom verovatno, juce sam imao status da je preusmerena na 11030 kako je i trebala zapravo da ide na pocetku, ali se uputila juce oko 16h na 10200 postu, hmmm

Meni zviznuse jednu posiljku na postu 1080, greskom verovatno, juce sam imao status da je preusmerena na 11030 kako je i trebala zapravo da ide na pocetku, ali se uputila juce oko 16h na 10200 postu, hmmm
Cekamo jednu post nl posiljku jos nije mrdnula sa izmenicne greskom slali za novi sad.

Mislim da mi je ovo prva LA pošiljka, vrednost je 15e, kamera za telefon, neće valjda stvarno da carine? 😄Screenshot_20250514_194330_com.android.chrome.png

Sa Alija , uc-hu setovano za paketomat

1000015520.png

Šta je "Prijem" ??
Stiglo u postu?
Imam još par takvih uc-hu i bojim se da neće da me obaveste , jedan paket se "zagubio" do sada.

To nije nista, meni u NS 2-3 meseca uc ne stize nista, mrtvilo.... ne znam kako je ostalima ali mislim da nisam jedini

Kako mislis veci paket, UC su svi minijaturni ;)
mada vazna je i posta ovde se radi o posti 21137
LA .. HU stizu jer imaju tracking

LPC SM - navikli su nas da isporuka ide brzo posle statusa ALDC ( za UB i C ) , pa je sad
malo cudno kad se ceka oko 15 dana.
Vecina paketica ( UC...HU ) koje pratim koji su do kraja aprila stigli u Srbiju su isporuceni.

Tesko je zakljuciti jer zavisi od lokalne poste, moja je 21137 i to e zlo sad je 3 meseca kasnjenje posle ALDC, po posti da se radi statistika treba jako velik uzorak

Ja i dalje čekam tri UC...HU pošiljke koje su stigle u Srbiju između 1. i 9. aprila. Sutra ću opet do pošte, da proverim da li je nešto stiglo, a onda ne znam. U ovoj zemlji je izgleda jedini način da nateraš ljude da rade svoj posao da budeš bezobrazan i naporan.

ne znam dal to pomaze, uglavnom za UC ne zele da daju nikakave informacije jer se sugerise da ih nemaju, sto je opet delimicana laz jer su one sa trackingom ali ih domaca posta odbija pratiti

ono sto nam sigurno da ima tu necega jer se meni jedna od mart pojavila u aplikaciji na pogresnom paketomatu (drugi deo grada od mog izbora) i nakon 5min je bila izbrisana/ponistena i sad ni nakon 40 dana nije urucena....
Znaci neko je greskom iskenirao i dodelio mom broju telefona mozda cak poslao u pogresan paketomat, ali kako i zasto je nakon 5min nestala ne znam, i dalje mi u aplikaciji stoji kao X pod crveno da je prekinuto, sve nesto mislim da ih neko nije sve pokrao i slucajno ukucao ali mi ne bude isporucena za 2-3 nedelje idem sa tim infom do kraja da vidimo sta je

Mada pre verujem da je totalna neorganizacija sa tim posiljkama i da to negde sve lezi u nekom magacinu ko zna gde, ne samo moje vec za ovaj ceo region, pogotovo sto lokalnog postara nema mesecima i u posti rade sve nove face

Poslala pošta poruku na viber da je prispela Temu pošiljka koju mogu očekivati tokom dana, kao i mobilni broj kontakta.

Nazvao me čovek minut pre nego što će doći crnim fauve sedanom bez ikakvih obeležja. Jel' normalno da privatna lica (ime i prezime izlazi uz broj na viberu) razvoze pakete privatnim kolima?

naravno i posta salje razne ljude u zadnje vreme, mozda je vecina zaposlena u istima i radi neki nevazan posao, ali neki lice kao da su ih pokupili sa ulice ;)

Kao što su kolege iznad rekle, moguće je - nama u firmi svakodnevno dolaze iz svih kurirskih službi, što "zvanični" sa brendiranim vozilima, što "nezvanični" u civilnim automobilima... Dokle god dolaze kada treba i na vreme, ne bunimo se :)

Hvala svima, očigledno je moguće, samo me zanimalo da li je uobičajeno.
Možda grešim, ali mi se ne sviđa ta uberizacija profesionalnih službi - posebno kada je vrši javno preduzeće.

Konacno neka promena, ja vec odustao od paketa

haleluja.png

Nije mi najjasnije sta znaci ali barem nesto rade s njim posle 20 dana

У петак нисам био у могућности да преуземем пакет лично, па је курир оставио на пакетомат. Сад игранка почиње јер ми на виберу није стигао број пошиљке, имам само број за праћење Федекса преко ког је пакет стигао у Србију. У питању је Сити експрес, јесам ли ја луд или је курир зезнуо? Немам појма ни да ли су оставили у пошти или на пумпи, има пакетомата гомила.

Izvinjavam se ako iznosim očigledno, jel' na direct4.me aplikaciji nije izašlo nikakvo obaveštenje?

Nazad
Vrh Dno