A ukoliko zanemarimo overklok?
I Transcend JetRam je slican po ceni sa PQI i Apacerom... oko 75e je. A ono "ako zanemarimo overklok" sam mislio na to kako se memorija ponasa ukoliko je drzimo na 800 tj NE overklokujemo je.
Ne znam kakavu imas platformu (AMD ili Intel), ali imas dobre value 667 (vec pominjani Corsair) memorije za manje para.
Videh danas 1Gb Kingston 667 za 60 evra!!! :zgran:
Ne verujem da su 800-tke koje ste naveli nesto mnogo bolje sto se tice oc., ako ti je to uopste vazno.
Danas na sajtu MKracunara videh PQI za 60-tak eura.
Uvek pozitivno iskustvo sa pqi memarama
Pogotovo moduli od 1gb. Za te pare se dobija sasvim pristojan overklok.
Uvek pozitivno iskustvo sa pqi memarama
Pogotovo moduli od 1gb. Za te pare se dobija sasvim pristojan overklok.
Pa to je sasvim diskutabilo pitanje i zavisi isključivo od toga za šta koristiš komp. Daleko je bolja varijanta 2GB, pa čak i 1GB neke overklokerske memorije za neku gamersku mašinu, nego 4GB neke value pqi memorije. Za neke druge namene je bolje ići na kvantitet, ali kažem, to totalno zavisi od namene same konfiguracije.mislim da je bolje 4gb takve nego 2gb nekakve bolje.
Pa to je sasvim diskutabilo pitanje i zavisi isključivo od toga za šta koristiš komp.
Pozdrav
Očigledno mi pričamo različitim jezicima. Primer, ako koristiš komp da igraš neke zahtevne igre, bolje da imaš 1GB ili 2 GB neke brze memorije, pa čak i da je držiš na default setovanjima jer su default setovanja neke ekstra brze memorije jača nego što može da izgura i neki blago overklokovani PQI.pretpostavka je da se komp.koristi "normalno",znaci bez oc-a.
recimo kupim dva modula pqi-a jedan je turbo kit a jedan obicanJa bre koliko znam taj PQI radi na 1.8V, makar tako radi u mojoj masini, jedino onaj PQI Turbo Kit radi na 2.1V. Inace memorija nije losa na 866mhz lepo radi na 1.9V a moze jos vise, mada nije za neki overklok, posebno ne na M2N-E ali za 75e gde ces bolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari