vidra
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.08.2005
- Poena
- 620
Hteo sam samo da podelim s vama iskustvo koje sam imao u WinWin shopu. Naime resio sam da se obradujem novom grafickom kartom Sapphire Radeon HD5870 Vapor-X i narucio sam je preko gorepomenute radnje. Razlog sto sam ih odabrao jeste sto imaju politiku da se proizvod moze vratiti u roku od 7 dana iz bilo kog razloga i dobijaju se pare nazad. Na moju nesrecu Radeon 5870 iz nekog razloga nije hteo da radi sa mojim kompom (u Win7 64-bit nije prepoznata - tj. Win7 je vidi kao "Standard VGA adapter"). Po povratku u radnju, bez reci su mi vratili novac i ponudili mi standardni (bez vapor-x) Sapphire Radeon HD 5870 i ja sam ga uzeo u nadi da ce on raditi sa mojim kompom. Nazalost ni druga kartica nije pasovala pa sam je vratio i opet su mi vrlo ljubazno vratili novac iako kartica nije bila felericna, nego se radilo o gremlinima.
Eto, u moru neprofesionalnosti, jedno lepo iskustvo. Imao sam potrebu da ga napisem, jer sam misljenja da treba obznaniti i dobra i losa iskustva, jer to doprinosi boljem opstem kvalitetu usluga.
Napomena: Unapred se izvinjavam ako ovim krsim neka pravila, ali prekjuce sam pitao admina i nisam dobio odgovor. Stoga ako je tema neprikladna, molim vas da je izbrisete.
Eto, u moru neprofesionalnosti, jedno lepo iskustvo. Imao sam potrebu da ga napisem, jer sam misljenja da treba obznaniti i dobra i losa iskustva, jer to doprinosi boljem opstem kvalitetu usluga.
Napomena: Unapred se izvinjavam ako ovim krsim neka pravila, ali prekjuce sam pitao admina i nisam dobio odgovor. Stoga ako je tema neprikladna, molim vas da je izbrisete.