Šta je novo?

Periferni uređaji Powerbank - kompaktan, brzo punjenje

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Potreban mi je Powerbank malih dimenzija, sve preko 3Ah je više nego dovoljno.
Poželjno je da što brže puni povezani uređaj.

Neki predlog?

Upravo stigla poruka da je reklamacija odbijena.
Ja zaista ne znam koji punjac jos da probam...
Kako ga napuni do nekih 80% relativno brzo i onda ni za jos 24h ne moze do kraja.

Sigurno mu je riknula neka od baterija unutra. Ne znam koje su ali obično idu 18650 i dalje... Ja koristim solo 18650 za lampe i ecigarete pa kada neka ode krene, sa tim višečasovnim punjenjem do kraja, tipa 10+ sati...
Skroz odbijena reklamacija ili samo ona prva poruka?
Imaju baterije nešto kraće garancije, proveri uslove kupovine, nisam pametan šta da kažem...

Kada dođu do toga, a da nisu krenule fizički da se menjanju (nadutost i slično...) koristim i dalje. Sam prekinem punjenje na ispod 4,20V, na koliko bi trebalo da se prekine.
Rade i dalje, pao kapacitet ali koriste mi. Mada imaju već sigurno nekih 4-5 godina i milion punjenja :)

Ne znam, koristi ako radi i dalje. Pripazi ga malo. Inače nikada ne punim ništa da nisam fizički prisutan. Imam i kvalitetnije i kinesko ali ne treba mi neki kabum :)

Uzeh ovaj xiaomi za 2.150 din:
Kompaktan je iako ima 10.000 mah ali je oblik zahvalan za džep. Tražio sam od 5.000mah zbog veličine ali ovoga nema u tom kapacitetu a za anker mi se nije davalo više nego duplo para.
Probao sam ga, ima punjenje 22.5W, napuni mi telefon od 20% do 70% za 25 min. Znači tačno 2% za 1 minut. Naravno, preko 80% napunjenosti će da traje duže ali ionako ne koristim powerbank za punjenje do kraja, već samo za dopunu.
Za ovu cenu super, mada naravno za mnogo više para može da se nađe i bolje

Jedina mana po meni je integrisan kabl, ako prsne komplikacija ...

Ni meni se ne svidja integrisani kabal, ali je na svim brendiranim (možda i na svim kineskim) USB C port dvosmerni.

Jel imaju website? 🤔

Poslednja izmena:
^Ne znam da li mu je ovaj usb-c port samo za ulaz ili može da se puni njime. Probaću.
Evo probao sam, definitivno jeste dvosmerni, tako da nije problem iako se integrisani zezne.
Odličan PB, šteta što nema u verziji od 5.000mah, bio bi baš zgodan da se nosi svaki dan i da se ne misli o bateriji, mada i ovako može kao što sam već rekao zgodan je oblik za džep

Zna li neko da li u ovoj novootvorenoj Anker radnji ima onaj Nano powerbank model od 5000 mAh što ide direktno u telefon?
I to sam razmišljao da uzmem... Ne znam sta ce mi i kako ga nisam ranije video, a već imam onaj magsafe :D

Na koji tačno nano mislite, nalazim na netu i neki od 10.000 mah?

3.999 kod nas cena.

Bas gledam cene kod nas, neke stvari su dosta skuplje, a negde samo kao na Aliju (plus carina i pdv 32%)

Zna li neko da li u ovoj novootvorenoj Anker radnji ima onaj Nano powerbank model od 5000 mAh što ide direktno u telefon?
Bio u radnji i imaju taj od 5000 mAh ali košta 6.000din. Jeste da još danas imaju popust 15% povodom otvaranja radnje ali opet je skuplje nego u nekim drugim radnjama budući da isti u bc group košta 4.500 din. Generalni utisak je da su cene i za ostale proizvode previsoke.
Ipak prostor u Galeriji mora da se plati

Evo još jednog kompaktnog od 5000 mAh i po znatno nižoj ceni. Nikad nisam čuo za ovaj brend ali po specifikacijama je dobar, bežično punjenje 15w, na kabl 20w, maltene kao i anker. Da li neko ima iskustva sa ovim brendom:

Poslednja izmena:
Nisam znao da su baš ovako rešili dizajn, zaista sjajno. Njega jedino i kupiti direktno u radnji možda na nekoj akciji ako tako nešto postoji je varijanta sa Alija otpada po pitanju baterija.

Na prvoj strani teme je @nightmare predložio taj model, ali je meni pokretni konektor delovao nepouzdano, ali iz ovog ugla, možda je ipak to bio pravi izbor.

Od otvaranja ove teme i kupovine Xiaomi PB, pre četiri meseca, dva puta mi je zatrebao powerbank, ali ga jednom nisam imao, a ovaj Anker bih i tada poneo.

Evo još jednog kompaktnog od 5000 mAh i po znatno nižoj ceni. Nikad nisam čuo za ovaj brend ali po specifikacijama je dobar, bežično punjenje 15w, na kabl 20w, maltene kao i anker. Da li neko ima iskustva sa ovim brendom:
Niko ne zna ništa za ovaj Havit? Odlična cena i specifikacije

Nazad
Vrh Dno