Moja neko misljenje, malo cena gore malo dif dole+1 😎
Ne mora.
Pocece polako da se gase masine. Padace diff.
Samo strpljenja i doci ce sve na svoje
Moja neko misljenje, malo cena gore malo dif dole+1 😎
Ne mora.
Pocece polako da se gase masine. Padace diff.
Samo strpljenja i doci ce sve na svoje
To bi bilo idealno 🙂Moja neko misljenje, malo cena gore malo dif dole
Ozbiljan Scam, pogledaj chart i sve ti je jasnoJel neko prati ovaj Expanse (EXP) možda? Vidim na 2cryptocalc .com pojavi se svako malo sa dobrom cenom...
Čak je i dodat na 2miners mislim danas ili juče?
Pogledajte prilog 355791
edit: i evo ga ode opet ispod 0.2$?
Pogledajte prilog 355779
ja sam se bacio na 100% kaspa jer trenutni ih ima samo na 2 menjacnice i max supp nije nesto veliki
Pogledajte prilog 355780
Pogledajte prilog 355781
Vrlo jednostavno, samo je bitno koji miner - bzminer 😉 I izabereš Kaspa u solo varijanti. Mora I podešavanja određenih kartica da promeniš da povećaš hesh.Moze li KASPA da se solo majnuje, posto je nalazim samo u dual mine opcijama?
Ako mozes okaci neke linkove kao uputstvo, kao i koja su ti podesavanja, potrosnja itd..
Gde si otvorio wallet za KAS?
Zašto protiv sebe, čisto da ne bi gejmeri dobili karte po duploj nižoj ceni nego ti.... Ili volis gubiti novac?Ja sam svoje RTX 3090 kupio nove po 3099 CHF i cene su odavno pale na pola otprilike,
tako da makar propale od stajanja ja sigurno neću biti deo tog "cenovnog raja" koji spominješ.
Zasto mislis da ide protiv sebe, odakle ti to? Isto ja, ne zelim, niti hocu da prodam moje graficke kartice po duplo nizoj ceni, jer znam da sam ih nove kupio, u garanciji su i znam kako sam ih odrzavao. Jednostavno trziste je takvo i niko nikoga ne treba da krivi. Evo sada padaju cene novih grafickih kartica, ko hoce, moze i zeli, moze i jos malo da saceka (mozda uzme po mnogo nizoj ceni nove sa garancijom). Ispade da su majneri najvise krivi, a ne ovi nasi alavi preprodavci koji hoce sve za duplo da prodaju. Ako nesto u EU kosta 100 eur. kod nas se prodaje za 200, a oni imaju platu visestruko vecu nego mi, ali ovo je Srbija, zemlja dembelija.Zašto protiv sebe, čisto da ne bi gejmeri dobili karte po duploj nižoj ceni nego ti.... Ili volis gubiti novac?
Može solo, na woolypooly, a wallet adresu sam uzeo na txbit.io. Testiram bzminer na hiveos...Moze li KASPA da se solo majnuje, posto je nalazim samo u dual mine opcijama?
Ako mozes okaci neke linkove kao uputstvo, kao i koja su ti podesavanja, potrosnja itd..
Gde si otvorio wallet za KAS?
Na šta se greješ (koji coin kopaš) ?Ovako mi je bas lepo u stanu, toplo
Ni meni ne da đavo mira..probam malo Cortex (CTXC) trenutno...lepo ide za sada sa Gminer...
Deposit ide na CoinEx, pošto su na Binance i Mexc iz nekog razloga stavili obaveštenje "CTXC blockchain deposit is suspended"?
Videćemo...![]()
Ostavljas ista podesavanja jer je isti algoDa li mogu da ostavim ista podešavanja za ETC kao što su bila za ETH?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari