Šta je novo?

PoW - Mining posle ETH PoS

1663357423340.png
ja sam se bacio na 100% kaspa jer trenutni ih ima samo na 2 menjacnice i max supp nije nesto veliki

1663357508406.png
1663357521609.png

Jel neko prati ovaj Expanse (EXP) možda? Vidim na 2cryptocalc .com pojavi se svako malo sa dobrom cenom...
Čak je i dodat na 2miners mislim danas ili juče?

Capture.PNG

edit: i evo ga ode opet ispod 0.2$?

Poslednja izmena:
Ergo
PL 50%
Core 0
Mem +750
210mhs
Win 10
3080 leadtek

Moze li KASPA da se solo majnuje, posto je nalazim samo u dual mine opcijama?
Ako mozes okaci neke linkove kao uputstvo, kao i koja su ti podesavanja, potrosnja itd..
Gde si otvorio wallet za KAS?
Vrlo jednostavno, samo je bitno koji miner - bzminer 😉 I izabereš Kaspa u solo varijanti. Mora I podešavanja određenih kartica da promeniš da povećaš hesh.

Da li sam dobro razumeo, bolje je trenutno kopati kaspu solo nego u pool-u?

Ja sam svoje RTX 3090 kupio nove po 3099 CHF i cene su odavno pale na pola otprilike,
tako da makar propale od stajanja ja sigurno neću biti deo tog "cenovnog raja" koji spominješ.
Zašto protiv sebe, čisto da ne bi gejmeri dobili karte po duploj nižoj ceni nego ti.... Ili volis gubiti novac?

Zašto protiv sebe, čisto da ne bi gejmeri dobili karte po duploj nižoj ceni nego ti.... Ili volis gubiti novac?
Zasto mislis da ide protiv sebe, odakle ti to? Isto ja, ne zelim, niti hocu da prodam moje graficke kartice po duplo nizoj ceni, jer znam da sam ih nove kupio, u garanciji su i znam kako sam ih odrzavao. Jednostavno trziste je takvo i niko nikoga ne treba da krivi. Evo sada padaju cene novih grafickih kartica, ko hoce, moze i zeli, moze i jos malo da saceka (mozda uzme po mnogo nizoj ceni nove sa garancijom). Ispade da su majneri najvise krivi, a ne ovi nasi alavi preprodavci koji hoce sve za duplo da prodaju. Ako nesto u EU kosta 100 eur. kod nas se prodaje za 200, a oni imaju platu visestruko vecu nego mi, ali ovo je Srbija, zemlja dembelija.

Edit:

Ja moje ne prodajem, rizikovacu i cekati da se pojavi nesto isplativo za kopanje, pa sta mu Bog da. Kartice sam vec isplatio rudarenjem, tako da nemam sta da izgubim... Da ih prodam uvek mogu po duplo manjoj ceni, ako mi bas bude gorelo pod nogama.

Poslednja izmena:
Moze li KASPA da se solo majnuje, posto je nalazim samo u dual mine opcijama?
Ako mozes okaci neke linkove kao uputstvo, kao i koja su ti podesavanja, potrosnja itd..
Gde si otvorio wallet za KAS?
Može solo, na woolypooly, a wallet adresu sam uzeo na txbit.io. Testiram bzminer na hiveos... (y)

Prilozi

• CaptureA.PNG
    CaptureA.PNG
    422.4 KB · Pregleda: 32
  • CaptureB.PNG
    CaptureB.PNG
    26.6 KB · Pregleda: 40
zar nije bolji srb miner ili je do amd kartica

Nekad je sve u imenu ;) .

Na Bzminer rx580 daje 90mhs a na Srbminer 166 fiksno :ROFLMAO:

Bezveze miner 90 vs SRBIJA miner 166 = skoro duplo , isti OC💪

Probao i jedan i drugi, manje više isto, sad sam ugasio sve da ne vuče bzv. struju .. :ROFLMAO:

Mislio sam da mozda cak i prodam neku od kartica, ali ipak necu, bar dok ne krene grejanje 15.10.
Ovako mi je bas lepo u stanu, toplo 😂
Inace bih palio klimu da zagreje, ovako ne moram..

SRBminer je isključivo AMD miner koliko ja znam.
BZminer radi i na AMD i na nVidia kartama ali na npr RX 5700 baca smešno 150 mhs, a treba bar 250 mhs.
SRBminer radi ok za sad samo dual ERGO & KAS na RX 5700

@maximus66 mesam, nesto mi je na Fluxu, nesto mi je bilo na Ergo ali je bas mali yield pa sam prebacivao na Kaspu.. AMD karte su mi sledece na redu da ih ocistim pa cu njih na Neoxu..
PC sam vratio u gaming mod, konacno je doslo vreme da se sad PS5 malo odmara, a da se igra na desktopu :) Bar dok ne izadje GoW Ragnarok..

Ni meni ne da đavo mira.. :) probam malo Cortex (CTXC) trenutno...lepo ide za sada sa Gminer...
Deposit ide na CoinEx, pošto su na Binance i Mexc iz nekog razloga stavili obaveštenje "CTXC blockchain deposit is suspended"?
Videćemo...(y)

Prilozi

• 1.PNG
    1.PNG
    203.8 KB · Pregleda: 16
  • 2.PNG
    2.PNG
    841.4 KB · Pregleda: 16
To je neki algo kao onaj Grin?
Daj neki info ima li taj shit neki potencijal.
Ima ga na Binance ali su deposits suspended.
Ni meni ne da đavo mira.. :) probam malo Cortex (CTXC) trenutno...lepo ide za sada sa Gminer...
Deposit ide na CoinEx, pošto su na Binance i Mexc iz nekog razloga stavili obaveštenje "CTXC blockchain deposit is suspended"?
Videćemo...(y)

Grin sam probao na ove moje dve 3090 ali mi se nije baš nešto dobro pokazao… ovde na cortexu i gmineru ide fino…Ne znam iskreno ali videćemo ja lično ne očekujem neka čuda i što se tiče potrošnje struje i neke dobiti sve je neki blagi minus za sada… :-(

Na čemu držite polarise? Tj. vredi li ETC kopati ili preći na drugi neki. Gledajući na duže staze i cenu...

I mene isto to interesuje, za sada su sve off ;)

Ja cu do kraja meseca drzati dva riga na ergu i gasenje ide, za struju koliko treba da dam cu uzeti coin-a i to je to jer je tako isplativije.

Da li mogu da ostavim ista podešavanja za ETC kao što su bila za ETH?!

Nazad
Vrh Dno