Šta je novo?

PoW - Mining posle ETH PoS

Racunaj isplativost kad prudajes coin, a ne trenutnu cenu dok kopaš! Uključuj rigove samo noću!
ono je kalkulacija za 24h bez struje zato i kazem nema nigde 60$ kada je jedva 30$, i pricamo trenutno, svakako je bolje sacuvati i prodati kasnije ali se kao i uvek gleda trenutna isplativost a ima boljih coin-a sa vecom isplativoscu od ETC

To bas i nije neki savet. Ako je sada neisplativo rudariti neki coin, tj. ako trosis vise para na struju od onoga sto trenutno mozes dobiti prodajom coina mnogo je lakse i logicnije za cenu te struje kupiti coin umesto ga rudariti. Tipa ako rudaris 1"coin" koji vredi 100$ mesecno, a trosis struje za 200$, logicnije ti je kupiti 2 "coina" za tih 200$ i ne habati opremu. Cak i da struja kosta isto kao coin bolje je kupiti coin za 100$ i ugasiti karte.

Kako se tu sada uopšte određuje cena, nema svoj par? Odokativno, računa se 1:1 sa ETH?

Opa ode na ispod 10$.. .woolypooly.

edit: i ovaj ETHW je izgleda boza limunada... :(

Capture.PNG

Poslednja izmena:
Najbolje da forkuju coin i da odmah ima cijenu originalnog. Ne ide to bas tako kako su to oni zamislili.

🏳️🏳️🏳️

Ako ćemo mining da nastavljamo, alt-ovi moraju x5-x10 sa cenom 😕
verovatno hoce u jednom trenutku ili ce se regulisati tezinom... predstoji nam susni period ali mislim da do sada nikad nije bio ovakav, lose jeste bilo ali ovo nema ni za "vodu". kupovati coin-e sto su ranije rekli od struje sto bi placali i to je to pa da pratimo razvoj :)

tako je, za ERGO, nemam pojma da li moze bolje... Sad cu malo da njuskam po youtube da vidim kako su drugi stavjali OC..
RTX3080
Trex pod Win 10, MSI AB lock core clock 1400, 700mV, memory +500, 200 MH/s po kartici, od 145w do 180w kako koja karta (ima ih vise)
Znam da moze hashrate da ide do 220 al ovako sam namestio odokativno i ok mi je
Ne znaci mi nista tih 20 Mh/s

Ventovi su auto na 30% (povremeno se i ugase) ali to je na kartama sa promenjenim padovima

Vi sto se nadate da cete profitirati kada krenu da gase masine, ne znam samo sta vam je u glavama, bez uvrede..

Nazad
Vrh Dno