ne znam gde vidis 60$Etc, postao neisplativ. Sa 450 mhs zarada 60 dolara a struja 100
ne znam gde vidis 60$Etc, postao neisplativ. Sa 450 mhs zarada 60 dolara a struja 100
ima podesavanja ali gde videti isplativost?2miners pokrenuo EthereumPoW (ETHW) pool...ostaje da se vidi kako se pridružiti ovom bazenu i početi ako je moguće?
Racunaj isplativost kad prudajes coin, a ne trenutnu cenu dok kopaš! Uključuj rigove samo noću!ne znam gde vidis 60$
ono je kalkulacija za 24h bez struje zato i kazem nema nigde 60$ kada je jedva 30$, i pricamo trenutno, svakako je bolje sacuvati i prodati kasnije ali se kao i uvek gleda trenutna isplativost a ima boljih coin-a sa vecom isplativoscu od ETCRacunaj isplativost kad prudajes coin, a ne trenutnu cenu dok kopaš! Uključuj rigove samo noću!
Racunaj isplativost kad prudajes coin, a ne trenutnu cenu dok kopaš! Uključuj rigove samo noću!
To smo i uradili manje više skoro svi...i ugasiti karte
Ima na Discordu server EthereumPoW ... gde jedan tamo kaže: "$3.70 for mining ETHW for about 7 hours with 3GH.. That's without electric lol"ima podesavanja ali gde videti isplativost?
Trenutna cena mu je oko 11$.računa se 1:1 sa ETH?
SretnoJa pustio u pogon ETHW na 2miners..
Znaci te karte sada se nude gejmerima, kao masovna pojava? Ako je tako, postace ovo cenovni raj za koji mesec i u SRBIsta situacija i kod mene ja sam pogasio sve svoje 6800xt....
Samo polako sa tim "ja necu"Ja sam svoje RTX 3090 kupio nove po 3099 CHF i cene su odavno pale na pola otprilike,
tako da makar propale od stajanja ja sigurno neću biti deo tog "cenovnog raja" koji spominješ.
verovatno hoce u jednom trenutku ili ce se regulisati tezinom... predstoji nam susni period ali mislim da do sada nikad nije bio ovakav, lose jeste bilo ali ovo nema ni za "vodu". kupovati coin-e sto su ranije rekli od struje sto bi placali i to je to pa da pratimo razvojAko ćemo mining da nastavljamo, alt-ovi moraju x5-x10 sa cenom 😕
+1 😎Ja sam svoje RTX 3090 kupio nove po 3099 CHF i cene su odavno pale na pola otprilike,
tako da makar propale od stajanja ja sigurno neću biti deo tog "cenovnog raja" koji spominješ.
Ne mora.Ako ćemo mining da nastavljamo, alt-ovi moraju x5-x10 sa cenom 😕
RTX3080tako je, za ERGO, nemam pojma da li moze bolje... Sad cu malo da njuskam po youtube da vidim kako su drugi stavjali OC..
Meni primaja, al ne beri brigu 🙂Vi sto se nadate da cete profitirati kada krenu da gase masine, ne znam samo sta vam je u glavama, bez uvrede..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari