nerven
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.11.2013
- Poena
- 195
Pre otprilike 2 meseca primetio sam iznenadne freezove kompa (zamrzne šta god da je radio, miš se ne pomera, muzika ne stane, već se vrti u loop zavisno od toga koliko dugo se ništa ne dešava). Prvo se dešavalo jednom u toku dana, pa sve češće nekih dve nedelje, da bi na kraju bilo na svakih 5 minuta, sa po 2-4 sekunde zamrzavanja svega. Primetio sam da procesor skače pri svakom freezu, čak i do 100%.
S*anje je počelo da se dešava nakon apdejta drajvera za grafičku, pa sam pretpostavio da je isti i problem. Međutim nakon svih mogućih vraćanja drajvera na prethodne ništa nisam uradio. U međuvremenu sam imao dva externa HDDa koji su bili nakačeni nonstop, i po vađenju oba, na jedan dan je prestao freeze. Nakon toga je ponovo tu. Posle dva meseca, HDDovi nisu, prethodni sistem je srušen, novi podignut, noviji drajveri su instalirani, i danas (posle dva dana života) se ponovo pojaviše, dva puta. Molio bih vas da mi kažete šta mislite, ili ako ima neko stručan da me uputi na neku soluciju.
Intel i7 2600K
GTX 550Ti
Gigabyte Z68AP-D3
Transcend DDR3 2x4GB 1600MHz
CM 600W
Win8.1 Pro x64
Hvala.
S*anje je počelo da se dešava nakon apdejta drajvera za grafičku, pa sam pretpostavio da je isti i problem. Međutim nakon svih mogućih vraćanja drajvera na prethodne ništa nisam uradio. U međuvremenu sam imao dva externa HDDa koji su bili nakačeni nonstop, i po vađenju oba, na jedan dan je prestao freeze. Nakon toga je ponovo tu. Posle dva meseca, HDDovi nisu, prethodni sistem je srušen, novi podignut, noviji drajveri su instalirani, i danas (posle dva dana života) se ponovo pojaviše, dva puta. Molio bih vas da mi kažete šta mislite, ili ako ima neko stručan da me uputi na neku soluciju.
Intel i7 2600K
GTX 550Ti
Gigabyte Z68AP-D3
Transcend DDR3 2x4GB 1600MHz
CM 600W
Win8.1 Pro x64
Hvala.