Šta je novo?

Povezivanje grafike sa monitorom

Naravno da ima. Treba ti sa adapter sa DVI na analogni.

Ljudi stavio sam 8800GT 512Mb DDR3 na ovu konfiguraciju:

AMD Athlon 4000+ Dual Core 2.09Ghz
MSI K9 n2/n3 neo
Napajanje (kinesko,socijalno,pise da je 450w ali iskreno Boga pitaj dal je to istina.).

Kad povezem sve lepo,upalim,komp mi pisti,ubija! Do cega moze biti? Napajanje?

I kako da proverim da nije do maticne,ram-a?

A kad vratim staru 9500Gt radi sve normalno.

Od tih kineskih 450W slobodno oduzmi jedno 200. :) Ako ti vec sa 9500GT radi normlano, onda je valjda logicno da je u pitanju napajanje.

Ta 8800GT zahteva dodatno 6-pinsko napajanje, proveri da li si ga povezao.

Uzeo sam kabl 200din 2 na 6pina.
Nego sad ide ono glavno.
Dal mi se isplati da ja to uopste probam da upalim? Kad razmislim imam slabo napajanje,kinesko,bukvalno socijalno,najjeftinije,nema ni marku (navodno 450w,al daj boze i 300 da ima).Nekako me strah da ne sprzim pola kompa,a treba mi za posao sad.Ili da skupim nekih 15-20e za napajanje,ima jeftinih,ali opet morao bih da cekam,nisam pri kesu.
Dajte neki savet? Hvala unapred

Napajanje od 15-20 evra ti nece biti nista bolje od tog koje vec imas, a veoma moguce jos i gore. Bez 50-ak evra nemoj ni da razmisljas o napajanju. Za te pare bi trebalo da nabavis neki solidan Chieftec ili Thermaltake.

Ne znam kako raspolazes sa novcem, ali ja ispod nekog krstenog sa bar 600w ne bi uzimao. Svaka investicija u napajanje ti je za buducnost racunara i bolji rad, tako da na tome nemoj nikada da stedis.

Za 2500 dinara imaš novo napajanje LC Power LC500H, koje će bez problema gurati 8800GT. (polovno može da se nađe za 15-ak evra)
Dok sam imao 8800GT, radio je na lc od 420W bez ikakvih restartovanja i pregrevanja, ali mislim da je bilo knap, pa je ipak ovo od 500w bolje rešenje.

Poslednja izmena:
chiftec od 350W plus e6300 oc na 2.8 sa 8800gt kod drugara radilo bez problema

Vrh Dno