Šta je novo?

Pouzdan TV za PS3 i Komp, recimo 40-42"

hvala na odgovoru, i meni se cini da Plazma ima krupnije "zrno/pixel" dosta je mutnija.... nema one ostrine kao kod LCD-a..... e, sad gledao sam televizore, ali mi nista nije jasno...ima ih milion !!! tacnije nikad se nisam interesovao oko toga, ali eto sad sam odlucio da uzmem nesto a ne znam sta... jel sam se zbunio mejd silnim modelima. Zamolio bi' Gizmor-a da mi nesto preporuci, ili bar neke osnove da mi objasni (na sta da obratim paznju itd.))
hvala

Možeš lepo da uzmeš novi model Samsung 40D550 i da i više nego zadovoljiš svoje potrebe :) . C530/C550 su bili bestbuy modeli prošle godine, kako kvalitetom slike tako i najmanjim input lag-om od svih televizora, svako sa foruma to može da ti kaže :). Ovaj novi model je naslednik i trebalo bi da ima još nešto bolju sliku. Znači, treba da obratiš pažnju na input lag pre svega, zbog povezivanja PS3 i PC-a. Druga stvar je kontrast i dubina crne boje, a po svim testovima Samsung je najbolji u tom polju (u LCD kategoriji naravno). Verovao ili ne statični kontrast televizora najviše utiče na kvalitet slike, a Samsung je tu jedan od najboljih kao što rekoh. Pitaj ljude sa foruma koji koriste C530/C550 kao zamenu za monitor koliko su zadovoljni i nećeš se uopšte dvoumiti :) . Kad smo već kod tih modela, možeš i njih da pogledaš ako te ne zanimaju ovogodišnji modeli, sada su baš na nekim akcijama koliko čitam ovde.

http://www.tehnomanija.rs/katalog/samsung-televizor-lcd-le-40d550.html

hvala na detaljnom odgovoru :) , evo bas sam gledao po netu sva tri modela.... i mogu ti reci da mi se najvise svidja ovaj C530 40" ,deluje mi kao da ima najtanji ram! smeta mi kad je ram glomazan..... a opet taj C530 40" ima i najmanju cenu, u tehnomarkertu ili tehnomaniji oko 59.499din mozda je najbolje njega da uzmem. moze li recimo taj model da se okaci na zid , da nije na stalku?!
i ako mogu korisnici da mi kazu bitnu razliku C530/C550 ova dva modela koja mi je Gizmor preporucio.
hvala prijatelji

Uzimaj 40C530 u Merkatoru.
Ja sam prekjuce uzeo, i cena je 56.999din, izvanredna akcijska cena!
Koristim ga za isto sto bi i ti, tv je izvanredan.
Sve pohvale za isti, ako mogu kao korisnik istog da pomognem slobodno pitaj.

Poslednja izmena:
i meni se cini da Plazma ima krupnije "zrno/pixel" dosta je mutnija.... nema one ostrine kao kod LCD-a.....

Slazem se da je za komp bolje ici na lcd/led tv ali mi objasni kako na istoj velicini 40-ak " i istoj rezoluciji od 1920x1080 tebi plazma ima krupniji pixel i da pri istoj rezoluciji nema istu ostrinu?
Navedite mi jedan lcd tv koji ispunjava THX standarde i nosi THX oznaku. :)
Slazem se sa Gizmorovim predlogom za 40D550, uvek idi na noviji model.

Nazad
Vrh Dno