Šta je novo?

Potrebni retro rezervni delovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi ako nekome treba Amiga A600 u sve original kutiji sa sve upustvom,kao nova neka mi se obrati na pm...okacicu i slike sutra ili prekosutra,kad stignem da slikam...naravno oko cene mozemo da se dog...

Evo kao sto sam i obecao,slike...
Sve je komplet: mis(original od A600),tri joypada,joystick,original napajanje,kabel za tv i original uputsvo...

Ova Amiga je jos uvek u opticaju...ko je zainteresovan neka mi se javi na PM da mu objasnim...

@huan
hvala, srecna i tebi Nova Godina, zelim ti zdravlja i tako to..

@conestef
nisam zainteresovan tako da nema veze.

Eeee, koliko sam tek ja cekao moju prvu prijateljicu, A1200... A sada je opet cekam... naletece valjda nekad...
Svima vama zelim sve najbolje za predstojeci Bozic i srecnu novu godinu.

A500 512Kb proširenja zamena za Blizzard za A1200

Imam tri komada ostalo iz doba kad sam imao A500.Trabalo bi da su ispravna,nemam na čemu da ih probam.Baterije su verovatno otišle tj. jedno čak i nema bateriju što se vidi iz fotki ali je radilo,bilo jedno vreme u mojoj A500 dok nisam nabavio ono drugo sa baterijom.Može zamena za Blizzarda za A1200.
Ako nekom treba neka se javi sa ponudom na PM.Izvinjavam se na lošim fotkama kriv je fon:lupko: Pozz :wave:
A500-512kb-a.jpg A500-512kb-b.jpg A502_16-2.jpg A500-512kb-2.jpg

Poslednja izmena:
takodjer trazim interni amiga floppy....

sta ljudi rade sa tim flopijima, jel se to jede ili???

Ima li neko računar Galaksija, za razmenu ili neku drugu kombinaciju?

Menjam fat PSP , stanje perfektno, koriscen 30ak sati, custom firmware, Logitech protective case + igre, za Amigu 1200 ili Amigu 600, ili 2 Amige500.

Poslednja izmena:
^Pa tesko :D

Elem, da li nekog interesuje IBM PS/2 286 masina? Hteo sam da je modujem, ali mi zao posto je ispravna...

Da povecam ponudu
Menjam IMac G3

G3-333mhz
288mb ram
60gb hard
ati rage pro 6mb
tray loading cd rom
tastatura Logitech Ultra Flat
mis LabTech Wirelles Laser

za amigu 1200, amigu 600, ili 2 amige 500!!! Ajmo ljudi!

Da nema neko (nekim uvrnutim slucajem) 2X32mb EDO ram-a ?

Ima li mozda neko od vas stari EDO RAM, ali 30-pinski. To je prva generacija SIMMa koriscena u 286, 386icama i prvim 486icama. Ako neko slucajno ima, nek pise na PM. Hvala :wave:

Da nema neko (nekim uvrnutim slucajem) 2X32mb EDO ram-a ?

Ako ti bas mnogo treba taj EDO, mogu da ti ga nabavim preko Ebaya ovde u Nemackoj i donesem tamo oko 16-tog. Ima 72-pinskih EDOa kolko hoces...

Poz!

Ima li mozda neko od vas stari EDO RAM, ali 30-pinski. To je prva generacija SIMMa koriscena u 286, 386icama i prvim 486icama. Ako neko slucajno ima, nek pise na PM. Hvala :wave:

EDO ram nije postojao u vreme 30-pinskih simmova. Postojao je isključivo u varijantama 72 pina SIMM i 168 pina DIMM. Tebi treba običan fast page ram.
p.s. imaš toga i na ebayu. ;)

Ako ti bas mnogo treba taj EDO, mogu da ti ga nabavim preko Ebaya ovde u Nemackoj i donesem tamo oko 16-tog. Ima 72-pinskih EDOa kolko hoces...

Poz!

Ma ono,nije mi nesto ekstremno potrebno,hteo sam da vidim da nema neko ovde slucajno.Svejedno,hvala ti na ponudi :)

Imam negde po fiokama:
- ISA mrežnu (više vrsta portova na njoj)
- EDO memoriju (koju tačno - ne znam)
- Par starih SCSI kontrolera i diskova, nekakav CD...
- Neku prepotopsku ploču sa procesorom (486 DX2, DX4, P1, 'bem li ga koja li je...)
- ISA FM kartu, modem, grafičke...
- Verovatno još po nešto...
Ukoliko nekome nešto od ovoga treba nek me kontaktira na PM. Da ne tražim tačne oznake sada...
Plaćanje: pivo i koka-kolu retko konzumiram, više naginjem ka kafi i viljamovki, pa vidite da li Vam se isplati... :)

Poslednja izmena:
EDO ram nije postojao u vreme 30-pinskih simmova. Postojao je isključivo u varijantama 72 pina SIMM i 168 pina DIMM. Tebi treba običan fast page ram.
p.s. imaš toga i na ebayu. ;)

Iskreno receno, ne razumem se toliko u prastari RAM, u to vreme sam isao u obdaniste ali potraga za "fast page ram" u ebayu mi je donela ovo:
http://cgi.ebay.de/Lot-of-8-4-Meg-7...hash=item130035259799&_trksid=p3286.m63.l1177

a to je najobicniji EDO 72 pina. Meni treba 30-pinski SIMM 2x16MB, da nabudzim stari dobri AWE32 :wave:

Kolko vidim, na evropskom ebayu nema 16mb cipova - da ima, vec bi ih nasao, veruj mi ;) U toj radnji zaista ima 16mb simm, ali to nije EU.

Ne kupujem vise nista sto dolazi preko bare jer imam lose iskustvo sa tim - roba narucena u oktobru je stigla u martu naredne godine, a na stranu sto su me svabe odrale za carinu i postarinu. Ili EU, ili Balkan - nista drugo me ne interesuje ,)

Hvala u svakom slucaju - ako naidje neko ko ide preko bare, narucicu preko njega :wave:

Jedino sto mi pada na pamet kao moguca solucija je da pretrazis Amiga shopove u EU (vesalia i onaj poljak) i da vidis da li neko ima tih SIMMova, 16MB su ULTRA retki, Phase5 Fastlane Z3 je koristio takve module i bila je prava sreca naci 4MB a kamoli 16MB ...

Polanjam ako nekom treba

AMD DX5-133mhz (OC 160mhz)
16mb ram (2x4mb, 1x8mb)
486 MB SOYO 4SAW2: 3xPCI, 3xISA, 1xVLB
CD-boot, PS/2 optional, support HDD 128gb ;)
VGA 1mb (up to 2mb) Trident 9440 VLB 32-bit (valjda) :)
Sound Blaster Compatible 8-bit ISA (radi samo u DOS-u)

Procesori

1x Intel 386 DX-25mhz
1x AMD DX/DXL-40mhz

3x AMD DX4-100mhz
2x Intel DX4-100mhz

Imam:

4 komada 72pin EDO rama od 8MB oznaka na njima 2mx32

2 komada 72pin EDO rama od 16MB

a trebaju mi neke memorijse kartice SD i microSD pa ako neko hoce da menja za ovo nek se javi na pm.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno