Šta je novo?

Potrebni programi

Molim :)
Pretpostavljam da si nabavio Faststone Capture.
Ako je on u pitanju odličan je softver, dovoljno (i više nego dovoljno) opcija za prosečnog korisnika i njegove potrebe, a nije gabaritan i (preterano) komplikoan.

imaš li ideju kako bi .epub i .mobi fajlovi mogli da se štampaju iz nje?
Pa, klikneš na dugme PRINT u toolbaru Sumatre :) Ili CTRL+P... Ili "hamburger" > File > Print

Sve u svemu, kao u bilo kom drugom programu.

k7UsYFo.png

EDIT: aaaaa, da, sad se setih - pa ja godinama koristim Zenikovu verziju Sumatre :) (2. Poolmaker-ov link)

Poslednja izmena:
lightweight i jednostavan video editor/creator?jako pozeljno portabilan.nista preterano mi ne treba,da se ubaci audio fajl,par slika i to je to,nikakvi efekti,filteri itd.

Potreban mi je program za video montazu a da nije premier
Naime imam slab procesor amd e1 tako da nema sanse da radim u premieru imam instaliran permier pro cc 2105.

Bez quad core procesora ne prihvataj se video editing-a.

Kako mogu da popunim obrazac koji je u pdf-u ali je skeniran kao slika, znaci ne mogu da ga popunjavam preko pdf X-Change, da li postoji neki program preko koga mogu da ga popunim? Hitno mi je

Jos jedan besplatan program za video editing za windows i mac: HitFilm 3 Express https://hitfilm.com/express

Ovo je mozda i najbolja besplatna zamena za programe kao sto su Sony Vegas i Premiere. Osnovni program je besplatan, a koliko vidim pomocu njega moze da se uradi dosta toga. Ko hoce neke dodatne efekte i slicno postoji i pro verzija koja ima gomilu nekih efekata i preseta :)

Da bi skinuo ovu besplatnu verziju trebao sam samo da serujem program na redditu :)

Poslednja izmena:
Caos
Ima li medju vama korisnika Photoshopa ? Koju veryiju imate ? Treba mi neka stabilna . Sve mi se krse nesto ...
Hvala

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno