Šta je novo?

Potrebna pomoc oko Actionscripta 3.0

ikoalosaurus

Slavan
Učlanjen(a)
07.05.2009
Poena
495
Treba mi pomoc oko pravljenja prezentacije u kojoj je na prvom frejmu ubacen flv klip (preko opcije import video - load external video with playback component i uzeo sam neki skin samo sa play dugmetom). Treba mi nakon zavrsetka klipa automatski prelazak na frejm 2 i da se tu zaustavi.

Pokusavao sam sa ovim kodom (gde je Intro naziv instance a prezentacija naziv frejma broj 2) i nece pa nace. Kod sam ubacivao na prvi frejm gde je klip. Dok sam se bavio aktivnije flashom to je bio AS2, sada sam potpuno u outu sa AS3..

Intro.addEventListener(Event.COMPLETE,completefunc);
function completefunc(e)
{
trace("completed");
gotoAndPlay("prezentacija");
}

Any help? 🙂

Poslednja izmena:
I ako moze jos jedna mala pomoc, treba da zavrsim ovo sto pre, pa me samo ovo gore navedeno muci i jos jedna sitnica a to je: Kako da namestim da prilikom pustanja prezentacije u full screenu (projector.exe pa ctrl - f ) ne ide i flv video u full screenu nego da on ostane na svojih 100% a da se vidi sadrzaj iznad i ispod klipa?

edit: na ovo drugo pitanje sam sam nasao odgovor, a to je kod ( u slucaju da jos nekome bude trebalo ) :

"stage.displayState = StageDisplayState.FULL_SCREEN;
stage.scaleMode = StageScaleMode.NO_SCALE;

Intro.fullScreenTakeOver = false;"

dakle ostaje i dalje moje prvo pitanje kako da automatski predjem na sledeci frejm..

Poslednja izmena:
Jos jedanput da bampujem topic, mozda je neka dobra dusa previdela ^__^

Nazad
Vrh Dno