pajam24
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.08.2006
- Poena
- 320
Ovih dana se dosta pisalo o p2p programima i mrezama i stvarno sam se potrudio sve da skapiram al opet imam par problema... Skinuo sam LimeWire, Dc++, BitTorrent, BitComet, E-Mule. Govorilo se da je E-Mule najbolji za filmove i da je dobar zbog komentara. I stvarno sam nasao sve od filmova sto sam hteo ali me jedna stvar iritira.. Naprimer odaberem film i on lepo krene da skida normalnom adsl256 brzinom, posle minut mi se ukljucuje upload, i jedno 8 ljudi se zakace da skidaju deo tog filma koji sam do tad skinuo. I obore mi brzinu downloada na 1-2.5!!!!!!! :wall: 😡 :-devil-: STRASNO! Ok ja pustim malo ali posle pola sata jos uvek je kriminalno sporo.. Ne mogu da otkcim upload nikako. Cackao sam i settings ali nista. Nemam nista protiv da neko skida od mene ali samo da mi ne obori toliko brzinu. Da li postoji neki nacin da ogranicim upload ili da ubrzam download E-mula?? :wall: U DC++ mi nikako ne ide da ga osposobim za rad.... Ne radi search uopste... Moze li mi neko reci kako da podesim settings u dc++, one adrese brojke pa da mi proradi nije mi bas najjasnije?? Ja sam jos kao citao onaj dc++ov FAQ!:trust: