Šta je novo?

Potrebna pomoc / ideje /

Kissme1

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poena
200
Vec duze vreme posedujem jedan Sharpov stari sistem u pitanju je jedan od najjacih ako ne i najjaci sistem koji je sharp izbacio system 8800 uglavnom ja sam imao samo muzicki stub nisam posedovao zvucnike.. Pa sam u zamenu koristio Jbl control 5 koji sam prodavao pa sam posle nasao neki jamo koji je bio skroz ok i na kraju sam to prodao , i sada pre neki dan sam naleteo na priliku da kupim orginalne zvucnike od nekog dedice.. Uglavnom zvucnici su ocuvani . odnosno sam zvucnik i komponente ali kutija je izgrebana zagrebana na coskovima polomljena 2 zvucnika su onako utisnuta (ne znam kako da opisem centar se udubio ) Pa mi je potrebna pomog kako da sredim te kutije.. ja sam imao neke ideje ali nisam siguran kako da ih izvedem.. Od alata sto posedujem to je jedan mali bijaks za 120nastavaka i srafciger i lemilica :trust: ..
Ako neko ima neke ideje mozda neke linkove ka sajtovima ili slike , ili je mozda tako nesto i sam radio .. bilo bi od velike pomoci naravno ako imate vremena da pomognete.. Uskoro cu okaciti i slike da vidite kako to izgleda..
Dedica ih je vukao sa sobom non stop , posto mu je to neka uspomena ali mu je sad vec dojadilo ali kutija je ostecena promenio je mesto stanovanja 20 puta u zadnjih 50 godina i jedno 7 drzava..

Udubljene kalote probaj da izvuces usisivacem uz pomoc nekog nastavka ako bude moralo, ili sa selotejp trakom ako ima sanse. Estetska ostecenja kutije moze da ti sredi neki majstor koji se time bavi, ako vec ti ne mozes ili nisi dovoljno strucan.

Umazao sam gitom za drvo ispravio coskove lepo smirglom ispravio uduvao sprejem posto kompresor nemam .. Ali poprilicno sam zadovoljan za prvi put.. za sada sam uradio sam jedan zvucnik sutra cu drugi posto nisam uzeo dovoljno farbe :( Ostalo je sve extra.. Nesto sam pokusao sa usisivacem ali nece .. a ni traka bas ne pomaze ali hvala na savetu bar malo sam ispeglao..

Nazad
Vrh Dno