Kissme1
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2010
- Poena
- 200
Vec duze vreme posedujem jedan Sharpov stari sistem u pitanju je jedan od najjacih ako ne i najjaci sistem koji je sharp izbacio system 8800 uglavnom ja sam imao samo muzicki stub nisam posedovao zvucnike.. Pa sam u zamenu koristio Jbl control 5 koji sam prodavao pa sam posle nasao neki jamo koji je bio skroz ok i na kraju sam to prodao , i sada pre neki dan sam naleteo na priliku da kupim orginalne zvucnike od nekog dedice.. Uglavnom zvucnici su ocuvani . odnosno sam zvucnik i komponente ali kutija je izgrebana zagrebana na coskovima polomljena 2 zvucnika su onako utisnuta (ne znam kako da opisem centar se udubio ) Pa mi je potrebna pomog kako da sredim te kutije.. ja sam imao neke ideje ali nisam siguran kako da ih izvedem.. Od alata sto posedujem to je jedan mali bijaks za 120nastavaka i srafciger i lemilica :trust: ..
Ako neko ima neke ideje mozda neke linkove ka sajtovima ili slike , ili je mozda tako nesto i sam radio .. bilo bi od velike pomoci naravno ako imate vremena da pomognete.. Uskoro cu okaciti i slike da vidite kako to izgleda..
Dedica ih je vukao sa sobom non stop , posto mu je to neka uspomena ali mu je sad vec dojadilo ali kutija je ostecena promenio je mesto stanovanja 20 puta u zadnjih 50 godina i jedno 7 drzava..
Ako neko ima neke ideje mozda neke linkove ka sajtovima ili slike , ili je mozda tako nesto i sam radio .. bilo bi od velike pomoci naravno ako imate vremena da pomognete.. Uskoro cu okaciti i slike da vidite kako to izgleda..
Dedica ih je vukao sa sobom non stop , posto mu je to neka uspomena ali mu je sad vec dojadilo ali kutija je ostecena promenio je mesto stanovanja 20 puta u zadnjih 50 godina i jedno 7 drzava..