Šta je novo?

Potreban web-developer za neprofitnu organizaciju

youngster

Slavan
Učlanjen(a)
24.12.2009
Poena
320
Pozdrav svima!
Kao sto naslov teme i kaze, treba mi pomoc.
Trazim osobu sa znanjem HTML/CSS i PHP kako bi mi pomogla oko nekoliko stvari za web prezentaciju.

Zeleo bih da napomenem da posao nije placen, vec bih ga smatrao uslugom.

Svi koji bi bili voljni da mi pomognu mogu se obratiti na PM, moj mail sava @ skysim net ili u ovoj temi.

Hvala puno!

Cime se bavi neprofitna organizacija?

Prijatelju ako si Sava Marković skidam kapu preko sto sati neleta na računaru, to je nešto

Hvala!
To sto tu pise je samo od osnivanja kompanije i kada sam poceo da koristim program sto pamti sate
Imam negde oko 2-3000h naleta sve ukupno.
Od toga 450h online.
A oko 300h kao kontrola.

E jos sad kad bi mi neko pomogao ;)

Poslednja izmena:
Meni su te cifre neverovatne;)

Hajde ako te nemrzi opiši ljudima šte je potrebno od softvera kakav hardver, kako sve to fukcioniše

U pitanju je VATSIM mreza i Microsoft Flight Simulator (2004 ili X)
Uglavnom, VATSIM je mreza od 9 medjusobno povezanih servera (ako ste vi na serveru 1 vidite sve ostale na serveru 2) koja pokusava da simulira sto realnije operacije u vazduhoplovstvu, prvenstveno civilinog ali je i vojno dozvoljeno.
Piloti se preko malog programa i Microsoft FS povezuju na servere i lete :)

Od hardware je potrebno dzojstik najobicniji i malo bolji PC sa obzirom da i najbolje masine danasnjice (SB OC 4Ghz, GTX 580..) postizu oko 50fps sa svim dodacima i mnostvom tweakova (bez tweakova ni 20 nebi bilo)

Znaci moze i FS bez nekih posebnih dodataka sem tog programa malog (SquawkBox se zove) ali svi koriste i ostale dodatke za lepse texture, aerodrome, avione itd.

Vise procitajte na vatsim.net i scgvacc.net (srpska divizija)

Ako vas jos nesto zanima, pitajte.

A jos kad bi neko meni pomogao :p

Hvala ti za info
Gde može da se kupi Microsoft FS X jer duže vreme jurim da probam neku realnu simulaciju i nigde da nađem program.

Trebalo bi da ima u radnjama kompjuterske opreme. Il ako ti se vec ne daju pare, sigurno mozes da ga nadjes ako se opremis pecaljkom i glistama i zaputis se ka zalivu :)

Prve (radnje) obično nemaju bar one koje sma ja gledao a druga varijanta uvek je nešto ´falilo

Proveri PM.

Nadam se i dalje da ce neko izaci u susret da pomogne.

;)

Nazad
Vrh Dno