-V-O-Y-A-G-E-R-
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.09.2004
- Poena
- 805
Moja oprema
- Mobilni telefon
- S23 Ultra
Misija: Imam 2 para slušalica. Sennheiser CX300 i Apple (iPhone default). Hteo bih da na kabl Apple slušalica (zbog mikrofona koji se nalazi na njemu) stavim glave Sennheiser bubica (koje su i bolje i imaju gumu za bolje dihtovanje), i obrnuto, da na Senn kabl, onda stavim Apple bubice.
Procedura ne bi trebalo da je komplikovana, pogotovo ako je neko već radio radio nešto slično.
Ja nemam lemilicu, skoro nikad s njom nisam radio, a nisam nikad rastavljao ni bubice (otvaranje istih sedanjem na njih se ne računa) 🙂
Ljudi za koje znam da su ih otvarali su u Bgdu, a meni bi ovo trebalo da se odradi danas ili sutra, u Novom Sadu.
Cena: Najbolja ponuda, a stvar je dogovora.
Kontakt: Zbog kratkog roka, samo na mobilni 063/582-101. Ustvari, može i na PP/mail, al onda javite porukom da ste se javili 🙂
Mario
Procedura ne bi trebalo da je komplikovana, pogotovo ako je neko već radio radio nešto slično.
Ja nemam lemilicu, skoro nikad s njom nisam radio, a nisam nikad rastavljao ni bubice (otvaranje istih sedanjem na njih se ne računa) 🙂
Ljudi za koje znam da su ih otvarali su u Bgdu, a meni bi ovo trebalo da se odradi danas ili sutra, u Novom Sadu.
Cena: Najbolja ponuda, a stvar je dogovora.
Kontakt: Zbog kratkog roka, samo na mobilni 063/582-101. Ustvari, može i na PP/mail, al onda javite porukom da ste se javili 🙂
Mario