Šta je novo?

Potreban rukovalac lemilicom :)

Učlanjen(a)
26.09.2004
Poena
805
Moja oprema  
Mobilni telefon
S23 Ultra
Misija: Imam 2 para slušalica. Sennheiser CX300 i Apple (iPhone default). Hteo bih da na kabl Apple slušalica (zbog mikrofona koji se nalazi na njemu) stavim glave Sennheiser bubica (koje su i bolje i imaju gumu za bolje dihtovanje), i obrnuto, da na Senn kabl, onda stavim Apple bubice.

Procedura ne bi trebalo da je komplikovana, pogotovo ako je neko već radio radio nešto slično.

Ja nemam lemilicu, skoro nikad s njom nisam radio, a nisam nikad rastavljao ni bubice (otvaranje istih sedanjem na njih se ne računa) 🙂

Ljudi za koje znam da su ih otvarali su u Bgdu, a meni bi ovo trebalo da se odradi danas ili sutra, u Novom Sadu.

Cena: Najbolja ponuda, a stvar je dogovora.

Kontakt: Zbog kratkog roka, samo na mobilni 063/582-101. Ustvari, može i na PP/mail, al onda javite porukom da ste se javili 🙂

Mario

Video sam te i na MC, ali nisam ti bas najblizi 😀

Poslednja izmena:
Hehe, moraću da odustanem od te zamisli 🙂

Po servisima me odbijali, lemilicu nemam, svega mi je dosta, idem da napravim oglas za prodaju!

Znas sta je zahebano? Otvoriti te bubice. Verovatno su lepljene, pa moze doci do ostecenja pri otvaranju. Kontas, ba?

Nije problem prelemiti.

Ja sam pokušao nešto slično i pošto sam pomalo nervozno pristupio poslu razvalio sam slušalicu nestručno i pošto se raspala skoro, super lepkom sam zalepio i sad definitivno sprečen da promenim kabal a da bude zalemljen za sam zvučnik, rasturao sam i pre bubice a prvi put ove....😡
Slušalica je lepljena treba prvo smaknuti tzv "metalni" prsten (noktima, nikako šrafcigerom u procep kao što sam ja počeo) a posle vidite...

Prilozi

• DSC00887.JPG
    DSC00887.JPG
    137.6 KB · Pregleda: 107
Nazad
Vrh Dno