Šta je novo?

POtreban php mailer

Učlanjen(a)
01.12.2005
Poena
349
Pozz svima & sorry ako vec postoji tema.
Treba mi php mailer koji moze da salje HTML - a da pritom ne bude prepoznat kao spam ili virus - znaci da mailovi idu u inbox.
ili, ajd da kazem ovako - treba mi php mailer koji ima root privilegije, pa moze da salje html, a kriptuje adresu i mailovi idu u inbox.
Nalazacu sledi nagrada :)

Ja dobijam sa par sajtova php mailove koji su urađeni putem Tincan-ovog php mail liste koju vidim da i BENCHmailer podržava. Da kao kontakt mail za prijem sam ostavio Operamail.com nalog i ide pravo u inbox.

Poslednja izmena:
Mislim da nisi razumeo kakav mailer mi treba ...treba mi mailer, php skripta koja ima root privilegije, pa moze da salje html, pritom kriptuje adresu i mailovi idu u inbox - nebitno gde je postavljena - i samo iz jednog dela - bez databaze
[sad sam jasniji :D ]

Šta ti znači to "kriptuje adresu i mailovi idu u inbox"?

Da ti ne pokušavaš da se baviš spam-om možda?

mozda, ali - u cemu je fora - zbog cega mi treba ili - postoji li takav mailer ?
[naravno da postoji, samo treba dobar poznavalac php-a] - a ja nisam dovoljno strucan - trenutno, mada jos ucim, tako da dok neko nadje - verovatno cu sam da ga napravim

U PHP postoji funkcija mail, pogledaj da li umesh da je iskoristish kako tebi treba.

Sta si hteo time da kazes ?
Napravio sam mailer koji salje html, moze da radi sa weba - da salje anonimne mailove, odnosno mozes da uneses bilo koji mail, ali sve ide u spam/junk folder.
Treba mi da ide u inbox

Pokushaj da ne shaljesh anonimni mail, spam blockeri to automatski kontaju kao spam.

Postoji funkcija mail koju sam ja iskoristio na ovaj nacin:
Kod:
mail($mail, $subject, $body,"From: [email protected]\n")

i mailovi stizu sasvim normalno u inbox, to jest ne tretiraju se kao spam, a kao sto je mucky rekao bitan je ovaj deo koda "From: [email protected]\n"...
A sto se tice html-a probaj u promenljivu $body da ga ubacis. Eto nesto za pocetak, a ti razmisli dalje...
Poz...

Vrh Dno